Si totusi...viata nu e cum o credeam...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Pana la urma ce importanta are daca exista sau nu amanta ?!? Modul execrabil in care se poarta, atitudinea pe care o are fata de voi, ar trebui sa te puna pe ganduri. Cu atat mai rau daca nu are amanta, inseamna ca pur si simplu s-a saturat de voi si nu va mai vrea in viata lui. Daca ar avea o amanta, atunci asta ar fi explicatia comportamentului lui si macar ai "Identificat dusmanul" stii cu ce te lupti; dar daca nu are (cum sustine) si pur si simplu nu va mai vrea ???

Du-te in vacanta si traieste clipa, apoi vezi tu.

Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

alexmona, nu stiu daca poti sa spui ca ai gresit cu ceva.
e adevarat ca in orice realatie (indiferent de natura ei), fiind doua parti, nu numai unul este de vina.
poate, sa zicem asa, vina este a oamenilor, indiferent de sex pt. ca se poate intampla oricui, a oamenilor f. deschisi catre celalalt.
in sufletul fiecaruia dintre noi exita dorinta de a avea pe cineva numai pt. noi, de a nu il imparti pe celalalt cu nimeni s.a.m.d.
realitatea f. dureroasa este ca lucrurile nu stau deloc asa. eu cred ca explicatia este simpla si anume pt. ca sentimentele se schimba, iau o alta forma.
poate nu mai esti femeia sexi pe care o vedea el inainte, poate considera copilul pe primul loc in viata ta si ca el nu mai este barbatul-copil alintat de altadata si exemplele pot continua. oricum acestea nu sunt scuze, poate ar fi niste motive de luat in calcul si numai daca sunt reale, astfel incat tu sa poti intelege situatia.
fiecare dintre noi doreste altceva/altcineva la un moment dat in viata. depinde de cum stie sa administreze lucrurile.
eu nu inteleg oamenii care nu isi clarifica situatia. bun: vreau o viata dubla, dar sa trebuie sa fiu atat de destept astfel incat sa pot face asa ceva sau nu mai vreau sa continui relatia din diverse motive.
eu cred ca sunt destule persoane care "calca stamb". asta e de cand lumea si pamantul, indiferent daca sunt sau nu barbati sau femei.
eu nu pledez pt. asa ceva, dar intr-o era in care sexul se vinde si la colt de strada, tentatiile sunt f. mari. sa nu bagi mana in foc pt. nimeni.
si ar mai fi ceva: oamenii nu mai au respect pt. omul de langa ei. observ ca este o chestiune generala, dar in ceea ce priveste familia este chiar dureros.
nu stiu ce se intampla, dar inainte lucrurile astea era cu mult mai discrete si se incerca ca familia sa nu fie lovita, acum "ca iepurii". sa ma iertati, dar cam asa se pune problema.
probabil ti-ai imaginat ca toata viata ta va fi "roz", dar se pare ca nu a fost asa.
lamuriti impreuna care este de fapt problema pt. ca din ceea ce relatezi recidiveaza in comportamentul acesta.
lasa-ti soacra sa vorbeasca pt. ca niciodata "copilasul ei iubit" nu va fi de vina, ci tu. asa ca las-o sa trancane. nu faci nimic cu parintii sotului pt. ca nu au cum sa fie obiectivi. doar esti si tu parinte, nu?
numai voi doi puteti stabili daca se poate continua si in ce maniera.
este foarte greu, dar trebuie sa faci fata situatiei pt. copilul tau si chiar si pt. sot daca il iubesti asa de mult, dar ai mare nevoie de tact.
barbatilor nu le plac femeile lamentate si disperate dupa ei pt. ca au impresia, de altfel gresita, ca pot persista in acelasi comportament si sa fie primiti la fel de bine.
asa ca tine-te tare si vezi in primul rand de unde a pleacat aceasta situatie tensionata.
stiu ca e usor de spus, dar greu de facut. imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar cum se spune :"ceea ce nu te omoara, te intareste"
oricum, numai tu esti cea care stie daca merita efortul.

succes!

mamitza lui Papitza


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Furni, tocmai asta spuneam si eu ...nu conteaza daca exista amanta...mi-e de ajuns cum se comporta.
Si in plus asa cum am mai scris cred ca am alte lucruri mult mai importante de facut decat sa incerc sa gasesc alaturi de el o DOAMNA..., de ex. sa ma joc cu fiul meu.
El merita tot timpul meu.
Crede-ma sunt constienta ca din pacate casnicia mea se afunda in noroi...Eu incerc sa ies si sa -mi refac sufletul facut tandari.
Tocmai spuneam ca am pentru cine sa traiesc cu adevarat.
Iti multumesc ca mi-ai scris si PUPICI.

Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Tino, asa este , ai dreptate...mai calca omul stramb , dar o face mai cu tact , si daca tot a facut-o si primeste intelegere...lupta sa fie mai bun , nu pleaca ...
Dar asta este , daore.
Chiar atat de mult poate schimba banul , anturajul , un copil un om???
Eu sincera sa fiu sunt socata de ceea ce a devenit sotul meu.
Dar , da este posibil sa se schimbe un om in asa HAL , incat sa nu-l mai recunosti.
Iar eu langa acest strain am hotarat ca nu vreau sa mai stau.
Viata e doar una si chiar nu merita o persoana in care eu am investit toate sentimentele mele sa-si bata joc de ce are, sa-si bata joc de mine si copilul nostru.
Asta este.
Pupici

Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelads spune:

Salut, sunt noua pe-aici(cu ocazia asta va si salut pe toate), dar ma simt datoare sa-ti reamintesc niste lucruri(inca nu sunt casatorita, dar voi fi curand):
atunci cand te-ai casatorit ai depus un juramant. Si el la fel. Se pare ca ai luptat in a-ti salva casnicia. Poate a venit timpul sa nu o mai faci. Ia in considerare toate clipele in care te-ai stresat cu intrebari si incertitudini. Acel timp, trebuia folosit in a-ti creste copilul fericit si a va bucura amandoi de el. Se pare ca pe "dansul" nu prea il intereseaza viata de familie, iar copilul nu este asa de important pentru el -deduc asta din ceea ce ai relatat. Pentru acele femei care sustin casnicia de dragul unui copil, ascultati bine: un copil nu va fi mai fericit daca isi are ambii parinti alaturi, se uita la ei si vede raceala si ura. Din nefericire, ma uit la ai mei parinti, si mai ales la mama, care numai Dumnezeu stie prin care a trecut numai sa avem noi tata. Si rezultatul? Nici acum nu e fericita, si-a irosit viata, este o mama excelenta, dar eu si sora mea nici acum nu stim ce este aceea familie (bine macar ca avem amandoua niste viitori soti care ne invata pas cu pas ca se poate si altfel).Cel mai rau imi pare de faptul ca este o amageala salvarea unei casnicii, dupa multe si multe greseli. Ok, daca simti ca se poate remedia, sa incerci. Dar daca vezi ca nu tine nici asa, renunta, faci un bine copilului. Sunt sigura ca peste ceva timp, ai fi si tu linistita, ti-ai reface viata, si sigur ai gasi pe cineva care sa te merite, sa te trateze ca pe o sotie, si sa fie tata pentru copilul tau. Si chiar daca nu, tot ti-ar fi mai bine, ai fi om, nu o umbra de om, care sa-si reproseze ca nu a stiut sa ia atitudine.
Sper din tot sufletul sa va fie bine - tie si copilului, si sa ai curajul sa iei o decizie inteleapta in acest sens. Iti sunt alaturi, la fel ca si celelalte femei de pe acest forum.

Sa fim mai buni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

Faptul ca trecea de la o extrema comportamentala la alta ar putea fi un argument ca are totusi pe altcineva. Poate ca uneori se certa cu ea, si atunci incerca sa se poarte cu tine mai bine, ca nu cumva sa te piarda si pe tine. Pe urma se impacau, si ignora din nou relatia voastra. Am mai vazut cazuri din astea, fff triste, dar adevarate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Buna ...tuturor
DE 9 zile sunt in o asa zisa vacanta ...
I-am lasat timp sa se gandeasca cu adevarat ce vrea sa faca cu noi, cu familia lui.
Se pare ca nu prea stie ce vrea de la viata , dar eu m-am hotarat sa fac ceva cu a mea .
Daca nu poate sa fie cum a fost , adica un sot ...in adevaratul sens al cuvantului si mai ales un tata bun pentru fiul nostru , atunci mai bine fara .
Urmeaza sa vad ce vrea cu adevarat , iar daca nu sec poate ...voi merge mai departe alaturi de copilul meu care imi va da forta necesara sa fiu o adevarata invingatoare.
Va pup si va multumesc la toti cei care mi-ati scris dandu-mi sfaturi.


Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bravo Alexmona. Esti foarte inteleapta, nici nu ai nevoie de sfatul nimanui de pe forum. Ba chiar ai putea oferi tu sfaturi altora.
Nu sint in situatia ta, dar gindesc la fel. Nici nu conteaza daca are pe cineva sau nu, comportamentul lui e mizerabil.
Nu stiu daca mai e vreo sansa sa se indrepte lucrurile. Eu iti urez succes si curaj indiferent de ce se intimpla mai departe.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Ramona ...multumesc .Crede-ma tare mi-as dori sa fiu atat de puternica cat sa dau din puterea mea si altora , dar debia mai pot sa am pentru mine.Desi sunt la o distanta mare de sot , debia i-mi infranez pornirile de a-l tot contacta eu , dar o fac.Parerea mea este ca mai trebuie si ei el sa lupte , iar daca nu face nimic pentru a-si reintregi familia , atunci trebuie sa recunosc ca m-am inselat in privinta lui.
Si ...fiecare cu drumul lui.Eu vreau viata mea asa cum era inainte , dar daca nu se poate ...o pot recladi cu rabdare deocamdata doar alaturi de fiul meu.
Am invatat un lucru ...trebuie sa lupti , dar ...pana la un punct.
pupici

Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

In tot acest timp te-a sunat?




Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput