Simptome - de ovulatie!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

clauclau: hai sa o luam metodic: test pozitiv de ovulatie in ziua 11 = ovulatie in 24-48 de ore maxim. Tu zici ca ai simtit ovulatie in ziua 13, ok, o lasam pentru ziua 13. Gigeii din seara zilei 10 traiesc maxim pana in seara zilei 13, deci sa zicem ca aici ai prins ceva, mai ales daca spermograma sotului e buna. Pe de alta parte ovulul tau traieste pana la 24 de ore, deci daca ai prestat in ziua 14, dar nu f. tarziu, este posibil ca si de aici sa fi prins ceva... Asadar + cu + face ++, deci ai sanse. Insa nu te stresa si nu te gandi numai la asta timp de 2 saptamani. Traieste-ti normal zilele astea, roaga-te la DD si vei vedea ca va fi bine.



Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:


TABITHA, multumesc din suflet, asa cum ai luat-o tu metodic, e destul de clar. Promit sa nu fiu prea stresata saptamanile astea, o sa fiu cuminte..

Te pup de o mie de ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CLAU ce zi esti acum?eu abia z 2.
ce chestie...si pornisem odata...

oricum...tu pleci peste 2 sapt...si eu peste o luna...
nu e diferenta mare...poate iesim cu bb.i in parc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Clauclau - la mine ovulatia are loc de regula in z 14-15, luna trecuta (in care am ramas insarcinata) - am prestat in z 10, z11 si apoi tocmai in z 16, 17, 18 - imi pirdusem speranta cu totul. Si apar aici semne de intrebare - in lunile trecute prestam din z 12 pina in z18 si fara vreun rezultat, adica rezultat era- rushii

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:


OANA, eu acum sunt Z 14. Da, stiu ca eram la numaratoare impreuna luna trecuta. Lasa, n-are nimic nu e prea mare diferenta si luna viitoare plecam impreuna la odisee la diferenta mica de vreo 2 saptamani. O sa-ti fac galerie sa vii mai repede!

ALIONUSCHA, ma bucur ca mi-ai povestit de ovulatia ta de dinainte de sarcina, chiar seamna cu situatia mea. Acum sunt si mai optimista. Pupici si ai grija de tine si de bebeul tau minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

si eu sunt Z13, insa eu am simptome de ovulatie inca din z4!!! incat am crezut ca am avut CM peste sarcina si am facut o multime de teste de sarcina negative...
nu stiu ce se intampla... n-am luat nici un tratament...
dar am sanii mari si tari de vreo 2 sapt, intepaturi prin burtik, secretii abundente...ciudat ...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Bubule,si eu sunt in Z13,insa nimic ,poate ar fi mai tirziu.Mi-am cumparat ovultione scope [ca un microscop},nu stiu exact daca-i bun,voi ce parere ave-ti?Eu, am vazut o singura data ceva ferigute in Z11,nu stiu daca-i exact sau bun.
Luna trecuta am avut o intirziere de 9 zile ,mi s-a prelungit CM ,la 35 de zile.Acum incerc cu acest microscop sa pot depista ovulatia.
Va ,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

chivuta: eu n-am folosit niciodata acest aparat cu ferigute, am folosit numai teste de ovulatie Dr. Sigur... e bun de ceva?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_p spune:

Buna dimineata, fetelor!
Am inceput prima etapa din "periplul meu lunar": (Partea 1 -simptome de ovulatie, partea 2 - aspirante optimiste, partea 3 - vine barza?). Deci: ziua 12 - ceva simptome de ovulatie (din cate am auzit de la voi, ): sani durerosi (usor), dureri de burta, ceva albus (eu nu am luat TB pana acum)...
Deci si ... si sperante!
Succes tuturor si sa ne vedem cu toatele la "partea 4 - Odisee" .

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brabe spune:

buna fetelor! sunt noua pe acest forum, pe care il citesc de ceva vreme. la fel ca si voi ne straduim sa facem un bb. incerc sa aflu perioada fertila, dar esec total... luna trecuta am avut ciclu de 27 zile, luna aceasta 30. cand este perioada fertila?..........
cand trebuie facut primul test de ovulatie?
pupici.......

Mergi la inceput