VITILIGO (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Kittie isi admira coloeura , eu ma gandesc sa trec de capul meu la Vitix - ce ziceti, ca tot e vara?Si nu sufar soarele da asta e,daca tot e inevitabil macar sa fac o chestie...Si asa cred ca un tub ma tine un an daca dracoveniile nu se modifica prea mult...

Joe, ajutor! ceva sfaturi , vreau sa incerc si acest minunat si ieftin produs , inteleg ca e antioxidant, rau nu cred sa faca, cel mult sa nu faca nimic. Ai reinceput, cum e???
Pacat ca nu pot lua tabletele, sunt groaznice, ma doare stomacul rau chiar si dupa masa se ia numai una pe zi dar are tot felul de fieratanii in compozitie...

Cand vad cum arde soarele asta de pe acum, e ceva de speriat...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Poate cineva e tentat sa urmeze tratamente naturiste :
Luat din Formula AS

Vitiligo

- Se utilizeaza sucul de telina cruda asociat cu o infuzie formata astfel: la un litru de apa clocotita se pun 20 de varfuri inflorite de sunatoare, 10 g flori de galbenele, 10 g sovarv, 10 g musetel, 10 g frunze de patlagina, 10 g frunze uscate de urzica. Dimineata si seara inainte de masa se ia jumatate de pahar de infuzie, iar inaintea mesei de pranz se iau 2 linguri suc de telina. Tratamentul este de durata.
In paralel, se tine regim lactovegetarian, se evita conservele, certurile, se fac zilnic plimbari in aer liber si, in loc de apa, se bea ceai de catina alba.
- Comprese sau bandaje fixe, aplicate cu un unguent obtinut din galbenus de ou fiert foarte tare, apoi incalzit la flacara unei lumanari. Iata cum procedati: galbenusul se infige intr-o furculita sau pe o andrea si se tine deasupra flacarii de la lumanare. Galbenusul incalzit va da picaturi de "suc", care trebuie adunat pe o farfurie sau ceasca. Cum observati ca picatura galbenusului prajit la foc se mareste, puneti un vas dedesubt. Dupa ce cade prima picatura, o asteptati pe urmatoarea. Este nevoie de mult timp, dar unguentul obtinut este pretios si da rezultate pe masura. Cantitatea de oua se alege in functie de suprafata de piele atinsa de boala. Uneori, sunt suficiente doua oua, alteori o suta de oua sau doar douasprezece. Cu unguentul obtinut se unge un tifon steril si se aplica pe locul bolnav. Se schimba o data pe zi sau, si mai bine, o data la doua zile. Sa nu se fixeze bandajul decat daca persoana trebuie sa munceasca, deoarece absoarbe unguentul pretios. In cazul folosirii bandajului, sa se foloseasca o hartie cerata, care sa impiedice absorbirea unguentului de catre tifon si fasa. Sa se continue tratamentul cu multa rabdare si incredere.
-Se iau 30-50 g radacina de telina taiata marunt, se pun in 100 g alcool de 40? si se tin la macerat 7-10 zile. Cu aceasta tinctura se tamponeaza zonele afectate de vitiligo.
- Revista "Formula AS" il recomanda pe dr. IOAN NEDELCU de la Centrul de terapie dermatologica "FIZIODERMA" din Bucuresti, str. Veronica Micle nr. 15. Puteti face programari luni si joi, dupa ora 14.00, la tel. 01/650.47.69.



........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:


Rostopasca - intern si extern

Telina -intern dar si extern in modul urmoator: frunze de telina oparite cu apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se aplica pe locul afectat ( e valabil pt reumatism, vitiligo si cancere de piele)se invelesc cu un celofan si desuptra se pune o tesatura de lana si se tine doua ore.




........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_x spune:

e cam haioasa treaba cu unguentul obtinut din galbenus fiert....voua nu vi se pare?.....si eu care credeam ca am incercat toate prostiile (m-am dat cu cenusa, cu ceai din nu mai stiu cate flori, rostopasca si alte cele)
mi-am tamponat si eu petele cu tinctura de telina d m-am urat .........si n-am vazut nici un rez.....dar cine stie?...poate n-am fost suficient de perseverenta......
succes daca incepeti trat din formula as.........dar mi-e greu sa cred ca va reusi cineva sa-l tina ca la carte (decat daca stai acasa toata ziua...si nu ai alte preocupari....)
va pup....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Aia e...greu de tinut naturistele...



........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

inca o intrebare

novitilul se poate lua pur si simplu din canada din farmacie? sau necesita reteta?

avem un prieten in canada care ni l/ar trimite...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Anca,

Nu cred, uita-te pe www.dermabest.com , probabil numai ei il produc...e o clinica in Toronto...scrie pe site...Alexa l-a comandat de acolo, probabil ca se da si daca ceri la clinica direct,trebuie incercat...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ceva sperante :

Un lucru imbucurator pentru noi este succesul nesperat al tratamentului pe care il aplicam pentru vitiligo. Practic, putem spune ca vitiligo este o boala suta la suta curabila.

Uitati aici :

http://www.formula-as.ro/reviste_46666medicinaalternativa-castiga-adepti-in-lumea-stiintifica-medicaladr.-tutu-codrut...-.html

Dr. Codrut Tutu, doctor in medicina generala, specialist in acupunctura si fitoterapie:
Acupunctura trateaza omul si nu boala. Aceasta metoda de tratament repune in functiune mecanisme de autoreglare a organismului care au hibernat pana in prezent. De aici rezulta si gama larga de afectiuni ce poate fi tratata prin acupunctura.
De-a lungul timpului, s-a demonstrat ca importanta este maiestria acupunctorului in a alege si asocia punctele ce trebuie intepate si modul de stimulare al acestora.
Din proprie experienta pot spune ca, pe langa afectiunile din lista Organizatiei Mondiale a Sanatatii, mai pot fi tratate cu succes si urmatoarele afectiuni: noduli tiroidieni, noduli mamari, adenom de prostata, adenom hipofizar, tumori benigne si maligne, osteoporoza, astm bronsic, fibrom uterin, chisturi ovariene, psoriazis, vitiligo, dereglari hormonale, litiaza renala si biliara etc. De asemenea, se poate folosi si ca tratament de intretinere cosmetica.
De remarcat ca acupunctura, alaturi de fitoterapie, poate duce la rezultate notabile

http://www.e-sana.ro/index.php?a=14&p=2

http://anunturi.itbox.ro/5964.html

http://www.naturaplant.ro/raspuns.php?ID=2504



........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Eu am fost la Pavel Chirila si urmez tratament homeopat pentru mai multe chestii insa cu constipatia n-a reusit, in plus a intrat si mama dupa mine si i-a zis ca nici urma de vitiligo la mine, desi nici nu se uitase...Nu mi-a plact deloc chestia asta...Mama e insa multumita de tratamentul ei...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia__ spune:

Salut fetele.Pupici arinna.
Esti mereu draguta cu noutatile.Eu mai citisem despre dr Tutu si i`am inscris adresa, dar se spunea ca trateaza Vitiligo cu produse naturale din plante din Muntii Romaniei si ca are niste retete babesti.Nu conteaza metodele, ne intereseaza rezultatele.Hai careva dintre voi fetelor incercati, ca ramane totusi medicina naturala si acupunctura fara efecte secundare, chiar daca nu dau rezultate pozitive.
Eu lipsesc de o perioada, ca am probleme cu sora mea, care vrea sa divorteze si sa se intoarca in tara.Numai necazuri, Doamne.
Sa auzim de bine si va pup.

Mergi la inceput