VITILIGO (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Te rog frumos sa imi spui si mie daca:
a avut nevioe de reteta?pentru a le cumpara de acolo?
cum le-a trecut prin vama?trebuie declarate?
am gasit pe cineva care merge acolo si o sa incerce sa aduca
merci
gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijulica spune:

Dragele mele, de-abia acum am reusit sa intru. Sa va raspund asadar la intrebari: din pacate, nu pot apela la persoana care mi-a trimis cele doua cutii, din cauza ca ar fi prea mult sa ii cer, si asa a facut tare multe pentru mine, motiv pentru care ii voi fi mereu recunoscatoare. Acum e vremea concediilor, poate aveti pe cineva care se duce acolo, sau apelati la soferii de pe autocarele care transporta calatori in Grecia. Medicamentul se elibereaza fara prescriptie, iar prospectul este in limba greaca pe care eu n-o cunosc. As putea face niste poze sa va trimit asa prospectul ca eu n-am nici o sansa sa il descifrez. Profitati de sansa asta si nu mai cumparati de la acei oameni.
Va doresc multa sanatate si cat mai mult pigment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijulica spune:

Gabi30, referitor la declarat sau nu la vama nu stiu cum a fost. Cert e ca mi le-a pus in colet si le-a dat unui sofer de pe un autocar romanesc, iar eu le-am ridicat de la el.
GetaK, trebuie sa existe o modalitate; si la voi se fac excursii in Grecia. Incearca varianta cu autocarul. doua milioane de lei fata de 70 de mii e mult prea mult. Dar daca chiar nu poti altfel, da-le de inteles celor de la numarul de telefon stiut de noi toti, ca stii adevaratul pret al medicamentului si negociaza cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna
am vorbit si eu cu cateva persoane si am promisiuni ca vor incerca sa aduca.Sper sa si reuseasca.Diferenta de pret e foarte foarte mare.Cand o sa le primesc o sa o sun pe tanti aia si o sa ii comunic cateva vorbe , nu foarte placute , decente dar..........
Saptamana asta iar nu e soare la Cluj.Deci iau o pauza.Mai am 6 tablete din prima cutie si ceva pete de pigment.De fapt unele pete sau bronzat de-a binelea.Au o culoare maronie.Totusi e mare diferenta de culoare .M-am bronzat foarte tare intr-un timp scurt.Altadata stateam o vara intreaga toata ziua la soare sa am un asa bronz.Cred ca va trebui sa incep sa merg la solar desi imi e putin groaza.La cate minuni am auzit despre utilizarea solarului.Voi mergeti la solar?Sau intrerupeti si continuati vara viitoare?
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

soc...io una as face plangere la politie la faza asa...in fine...Dumnezeu le vede pe toate!!!

...am vb si eu cu un prieten care are o agentie de turism si mi.a promis ca.mi aduce...multumim de informatie...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijulica spune:

fetelor, cand ajung deseara (sau la noapte ) acasa, fac poze la cutie si la prospect, poate intelegeti ceva din el. Stati aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rennitza/my_photos

Va trimit niste imagini de prin zona si nu numai, facute de mine, sper sa va placa si sa va destinda putin...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna
am primit si eu Melaoline din grecia!
A costat 2 eur/buc.
Azi o sa vorbesc cu dermatologul sa vedem ce zice de mersul la solar caci la soare nu mai sper.
La voi cum merge tratamentul?
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijulica spune:

Salut fetelor!

Tarziu va raspund ca nu am mai avut timp sa intru. Am zis ca bag poze c cutia si prospectul dar nu au iesit: nu se vede pretu ca lumea ca e scris tare mic pe cutie si prospectul la fel. In fine, ideea e ca daca si Gabi a primit medicamtele de acolo si la acelasi pret, e clara treaba. Eu am incetat tratamentul pentru ca nu mai este soare. Din pacate nu am reusit sa fac decat o luna dar a fost OK. Nu ma mai bag in solar ca m-am ars o data si de atunci mi s-au extins, asa ca , daca nu fac bebe, il reiau la vara.

Gabi, ai sunat-o pe doamna sa ii spui de zerourile multe pe care le-a pus in coada? Ziceai ca o sa ii spui una-alta. Daca da, ce a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna
Biju" sa stii ca nu am sunat-o!Desi am fost foarte pornita , Aurel/sotul meu m-a sfatuit sa stau linistita.Oricum nu mai e nimic de facut.Nu m-a obligat nimeni zice el.Am facut-o da buna voie.Eu sunt cam impulsiva si ma enervez foarte repede , ma ambalez si apoi stau nervoasa si imi descarc nervii pe cine imi cade la mana.Zice ca nu e bine sa ma mai oftic si din asta.Nu face bine la petele mele.Noroc ca nu am fost "pacalita" mai multe luni.Insa nu stiu daca o sa ma pot rabda.Un SMS tot o sa ii trimit.Asta e SIGUR.
Gabi

Mergi la inceput