Ginecolog BUN in Constanta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Il recomand cu caldura pe dr. Teodor Leonte! Este si super medic si extrem de simpatic si amabil. Din pacate noi suntem cam departe de Constanta asa ca mi-am urmarit efectiv sarcinile in Bucuresti, dar daca nu ar fi fost el nu as fi avut-o pe Katja. Am avut sangerari si probleme la inceputul sarcinii, l-am sunat pe mobil dupa ce luasem legatura cu el pe site si am fost la el la Constanta (pe atunci nu aveam un medic de incredere in Bucuresti) si a fost exceptional. Este de asemenea si cadru universitar si un OM deosebit. Il poti suna pe mobil oricand ai o problema, este foarte disponibil , serios, excelent specialist si dragutz.
Din pacate cu toate ca venisem la Constanta cu "darul" pregatit a fost atat de fin incat ne-a fost jena sa i-l dam. Imi pare rau si acum... am planuit sa ii facem la un moment dat o surpriza si sa ii multumim intr-un fel pentru ce a facut pentru noi!
Mult succes si du-te cu toata increderea!


Ioana 33 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

e prima data cand aud de o pacienta reala a lui Arian. am intrebat peste tot dar nimeni din c-ta nu mi-a putut da lamuriri despre dansul.cahiar si aici pe forum am postat anul trecut un subiet despre el..dar totate il stiau doar virtual. am aflat k nu are cabinet particular ci k il putem gasi la policlinica cu plata.cred k acum ii voi face o vizita.ctitintd toate raspunsurile lui de pe sit am avut impresia k ar fi unul si acelasi cu dr T..dar stiu k nu este asa.Pt binele nostru , al constantencelor, ne-ar prinde bine un dr T al nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

fiecare lucru in viata are avantajele si dezavantajele lui. asa e si cu medicii. daca iti face bine e bun, daca nu, nu. si mai e o chestie trebuie sa se creeze o anume legatura care din pacate nu prea mai exista din diverse cauze.
asa este. la dr. Rusa este f. aglomerat si pt. ce are o bila mare neagra de la mine (de-aia de bowling) este faptul ca nu are hartie igienica la toaleta. este ... nu pot sa calific.
eu am nascut cu el si chiar am crezut in capacitatile sale profesionale, dar ca legatura aceea de care iti vorbeam nici nu se pune problema. la cat de ocupat si sictirit de ... este il intrebam strictul necesar sau nici atat. era prea obosit si ii vedeam asta pe fata ca sa mai stea sa imi "deseneze" mie.
noroc ca fac parte din categoria celor care au incercat sa se informeze inainte de nastere si am inteles fenomenul si fara ajutorul sau. nu este normal atata timp cat il platesti, nu?
am spus tot timpul ca si la nastere trebuie sa ai noroc ca in orice lucru in viata si nu am luat in seama "esecurile" profesionale ale dr Rusa. fiecare medic are esecurile ale. chiar inainte sa nasc am auzit mai multe si daca era sa ma iau dupa asta ... nasteam singura.
sincer nu stiu daca o sa gasesti un medic mai putin ocupat si bun.
dr Cristurean care este medicul unei prietene de-a mele, cu toate ca este tanar, ii ajunge din urma pe celilalti (Rusa, Peteanu, Lutescu) si este tot asa de aglomerat tocmai pt. ca este cotat a fi bun.
dar daca tu simti legatura aceea medic - pacient in sens pozitiv cu dr. Rusa eu zic sa nu renunti la el.
dr. Tica din ce am inteles are un comportament cam ciudat, dar ma rog depinde de fiecare. sincer pe mine una nu m-ar tenta.

numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu sunt o pacienta reala a lui Arian.
Am procedat asa : l-am sunat pe mobil tam-nesam pentru ca sangeram in sapt a 6-a desarcina. I-am spus simptomele si (cu toate ca nu ne cunosteam) mi-a raspuns foarte amabil si detaliat explicandu-mi ce riscuri sunt (de extrauterina spre exemplu) si ca sa fac bine sa-mi fac un eco de control (mi-a recomandat si ceva medicatie gen No Spa, parca)inainte de a porni la drum ca sa excludem posibilitatea asta, caz in care trebuia sa merg de urgenta la spitalul cel mai apropiat. Am facut eco, nu era extrauterina (era Katja!) si am plecat spre Constanta cu hemoragie si crampe. M-a primit imediat la Policlinica cu Plata si m-a rugat sa astept putin (vreo 10 min au fost) dupa care a iesit si am mers impreuna pe jos pana la o clinica privata apropiata (din pacate nu mai stiu cum se numea) unde mi-a facut consultatia si am stat de vorba. Apoi, eu am ramas la mare inca vreo saptamana , timp in care ne-am mai vazut pentru consultatii de vreo 2-3 ori si situatia mea s-a schimbat in bine. Chiar el mi-a recomandat sa-mi iau un medic din Bucuresti pentur ca evident nu mi-ar fi putut urmari sarcina respectiva din cauza distantei.
Clinica aceea era undeva pe o straduta in dreapta cum mergi dinspre ploclinica cu plata spre McDonalds (care e pe stanga) si era la etajul 2 parca, la primul fiind ceva bar de pariuri sportive. Poate stiti...
Repet, nu i-am dat nici un ban (din jena pentur ca nu parea genul care primeste spaga si cred ca nu este) am platit numai consultatia la receptie (vreo 200 000 atunci) si apoi niste analize, chestie pentru care si-a cerut scuze el spunandu-mi ca asa trebuie, fiind clinica privata, din pacate. Interesant , nu?
Dupa cum v-am spus intentionez sa ma revansez serios, am ramas cu obsesia asta pe cap!
Va urez mult succes si mergeti cu mare incredere la el! Motivele le-am enumerat si in primul mesaj!


Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

deci il gasesc la policlinica cu plata?
teodor leonte
inaioana este vorba de policlinica iriadi

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Da, da..Iriadi parca se numea clinica aceea! Poti suna sa intrebi daca mai lucreaza acolo si sa te programezi, pentru ca banuiesc ca preferi sa ai o programare serioasa si tot timpul de a discuta cu el!
Mult succes si va astept cu vesti!


Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Fetelor,maine am prima programare la dr.Tica si trebuie sa va marturisesc ca nu ma duc cu inima deschisa si nici ca sa raman pacienta lui.Pur si simplu am un an de cand nu mi-am facut analizele ginecologice si trebuie sa ma duc undeva.
De dr.Cristureanu am auzit si e4u,dar nu stiu uunde are cabinetul.M-as duce si eu.......are cineva detalii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns O fata de la mare spune:

Stiu despre doctorul Teodor Leonte in mod direct, nu din zvonuri; cunosc bine o pacienta de-a dumnealui. Ma asez si eu la rand dupa mamica fetitei Katja cu aprecierile pentru calitatile de mare profesionist si om ale domnului doctor. Asa incat, data fiind si activitatea de pe site- care vorbeste foarte graitor despre aceleasi calitati enumerate inainte-nu inteleg sa mai stai pe ganduri prea mult in legatura cu intrebarea: "la cine sa merg?". Cineva scria ca poate fi gasit la Policlinica cu plata, dar eu stiu ca d-l doctor poate fi gasit si la Policlinica CFR- aceea din apropierea garii, pe I.C.Bratianu- si acolo are programul cel mai lung, dimineata, in fiecare zi, intre 10 si 13, aproximativ. Stiu asta tot de la cea care ii este pacienta.
Buna inspiratie si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fata de la mare, nici eu nu inteleg dupa atatea informatii cum unii prefera sa mai "bajbaie" dupa alti medici fara sa incerce sa mearga la Leonte. Dar....fiecare cu modul lui de a gandi, uneori imposibil de descifrat!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by anelize

De dr.Cristureanu am auzit si e4u,dar nu stiu uunde are cabinetul.M-as duce si eu.......are cineva detalii???



Dr. Cristureanu e unnul din medicii constanteni in care am inceput sa am ceva incredere. Am doua prietene care au nascut cu el. Si au fost multumite de "prestatia" lui atit pe durata sarcinii, cit si la nastere si dupa.
Eu personal nu am prea avut probleme si nici nasteri, dar mi-a fost recomandat.
Stiu ca are cabinetul la CET linga cofetaria Silvian si este de gasit si la spitalul mare.

Multa sanatate.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Mergi la inceput