Mamici de iulie - august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Mamanati, dupa ce am citit statisticile, am inteles pina la urma ca bebeul meu e dezvoltat normal. Eu m-am nascut de 57cm si cred ca aveam si eu femurul destul de lung la 19 saptamini dar nu i-a spus nimeni mamei mele acest lucru

Eu am vazut fennel la magazin dar nu am cumparat inca. Am citi acum pe net si scrie ca este diuretic, purgativ, se foloseste in tratamentul obezitatii, previne colicii intestinali, stimuleaza lactatia, dar in doze mari produce spasme musculare si halucinatii. Drept sa spun nu stiu ce inseamna la fennel doza normala si doza mare. Daca nu stiu ce e, nu ma ating atita timp cit sint gravida, o sa fac experiente pe pielea mea mai tirziu

Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Pupici la burtici!

huacin vreau sa-ti spun ca te admir foarte mult prntru taria de caracter si sa-ti multumesc ca m-ai trezit la realitate. Azi m-am enervat cumplit la servici si dupa ce ti-am citit mesajul mi-am revenit total. BB-ul e cel mai important. Si as vrea sa-ti dau si eu un exemplu, sora unei colege de-a mele are un bb ok, dupa ce primele luni a sangerat, in luna a doua a fost operata de polipi - nu nazali (si a luat antibiotice) si inca dinainte de sarcina avea un nodul la san. Asa ca daca tu crezi ca totul va fi bine cu siguranta asa va fi.

Referitor la baie, ma gandesc si eu cu jind la una,dar ma rezum la dus. Mi-e cam frica. Dar intre timp ma delectez cu senzatiile pe care le traiti voi.

Va pup din nou!


21 (fix)

Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

angelli cu siguranta ne vom vedea la baby expo. spune-mi te rog daca stii exact in ce zile din aprilie pica.
eu sunt la gluhovschi. nu stiu daca ai auzit de el, dar eu sunt foarte multumita. in ceea ce priveste camera copilului si noi suntem in aceeasi faza. duminica vine zugravul sa vada camera (si eu ma interesez de un posibil pictor, sa-i fac copilului niste desene interesante) si luni vine un proiectant sa ne faca niste propuneri de mobila. sper sa nu fie la fel de scumpa ca cea de la mobexpert.

Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Florina, eu am folosit odata fennel in pilaf in loc de ceapa. Mami aia suedeza punea in supele lui bebe. Nu cred ca daca faci cite o mincarica din ea o data sau doua ori pe luna se considera supradoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Buna tuturor!
Va multumesc mult pt incurajari!
Acum am reusit sa intru pt ca nu a mers site-ul la mine toata ziua.Azi m-am simtit mult mai bine,contractiile au inceput sa fie mai putine,si au aparut abia dupa - amiaza pe la 17 dar acum suntem bine.Am vorbit si cu d-na dr astazi care mi-a zis sa nu mai iau utrogestan pt ca se poate sa dea reactii adverse asa cum am avut eu si sa iau DUFASTON.
Eu sper sa nu mai avem asa dureri mari.
HUACIN,te rog sa ai mare grija de tine,sa stai mult in pat fara sa faci efort si sa ne aduci vesti bune.TT sa il pui la posta cand poti .La mine nu e graba
Va pupacim mult si dulce!!!!!!!!

COSMINA 24 SAPT si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Huacin iti tin pumnii sa treci peste acest moment cat mai repede ! te pup si ai grija de voi 2 !!!

bulinutza si tie iti doresc multa sanatate !!!

Cristina_ioana , mamanati si restul fetelor, va multumesc ca va ganditi la mine acum ca sutn racita. De ieri m-a trecut doctorul meu pe antibiotice cate 1 la 24 h, azi am mai vazut un doctor specialist pt plamani si mi-a zis ca tratamentul de ieri e ok si ca am o bronsita usoara, desi eu tusesc seara si dimineata de mor...sper sa ma fac repede cat mai bine ca nu prea cred ca-i place lui bebica cand rusesc rau...mai ales ca dorm in fund sprijinita de perne, ca daca dorm intinsa tusesc non-stop.

tot ieri mi-a mai zis doctorul sa mananc mai mult, ca in ultima luna nu am luat decat vreo 800 grame, acum am 56 kg si am pornit de la 51-52 kg.

va pup pe toate ,
miti 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:



Valentina ai mare grija de tine, stai numai in pat si la mine la fel cum a zis Cosmina nu e urgent cu originalul la TT. Sa nu te misti din casa pentru noi, ca te bat!!!
Eu iti tin pumnii sa fie bine si ma bucur ca esti optimista si multa rabdare ca totul va fi bine.
Pana atunci fata si tie si lui bebe ca sa stea cuminte acolo!!!

Emilia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Huacin chiar ma gandeam ca nu mai dai niciun semn de viata si ma intrebam ce se intampla (dar cum stiam cat de harnicuta esti, ma gandeam ca esti prea ocupata). Oricum, imi pare rau pentru ce se intampla. Sfatul meu: stai numai in pat, nu fa efort deloc si incearca sa te relaxezi; e de preferat sa te ridici din pat doar sa te duci la baie si sa mananci; eu mai sar calul nitel, adica ma mai plimb ziua, ca nu am stare, dar ma bazez pe faptul ca mi-am facut cerclaj si ca poate nu e asa negru . Oricum, in niciun caz sa nu faci efort si sa nu cari greutati (adica nu ai voie mai mult de 2 kg), sa nu urci si sa nu alergi! (crede-ma ca vorbesc din experienta). Multi si ai grija de tine!
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Huacin ,tinem pumnii sa fie bine si sa mai stea bb la copt!
Din pacate nu am reusit la test,ma asteptam,o sa mai dau saptamana viitoare,sper sa il iau,daca nu nu-i bai o sa merg pana o sa il iau. Important e sa nu ma stresez.
Cu durerile mele de burta nu stiu ce sa zic,daca fac efort cat de putin incep crampele ca inainte de ciclu.
Ieri a trebuit sa plecam de la Zoo pentru ca ma apucase rau de tot,nu am mai putut merge.Si nu faceam altceva decat sa merg incet de tot,plimbare.
In plus,de aseara am o presiune de care nu scap in spate,jos de tot,e greu de explicat,o durere care nu pot sa o localizez si care coboara spre sold si picior parca.
Nu stiu ca sa zic,intensitatea durerii nu e mare,daca ar durea tare as fugi la spital,cu David nu am patit asa ceva.
Bb misca,mereu verific,nu sunt probleme cu el.


Stefania 21 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina bauer spune:

Huacin stai linistita si nu te mai gandi la porcaria aia de col ....eu am avut probleme inca din saptamana 13 si nu am fost de acord cu cerclajul....nu trebuie sa te gandesti nici o secunda la ceva rau ca transmiti totul bebe-ului.
Eu una evit sa stau pe scaun prea mult, la fel si in picioare iar daca ma doar ceva ma intind o ora si imi revin. Iau NO-SPA de la 13 saptamani 3/zi si mai nou vitaminele ELEVIT.....iti pot spune ca ma simt mult mai bine de cand iau vitaminele....astfel ca in continuare merg la serviciu si ma simt super...
Colul meu este de 24,6mm si te rog sa ma crezi ca nu imi fac nici un fel de griji....sunt femei ...si destule...care au ajuns la 41 de saptamani cu colul deschis si foarte scurt si nici macar nu s-au dilatat a trebuit sa le faca cezariana....
Odihneste-te de cate ori poti ai grija ce mananci ca si asta contribuie si la contractii si la dureri (eu am trecut pe piure cu iaurt si supe)...si cel mai important nu te mai gandi.

Sanatate multa !

22+

Mergi la inceput