Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara!

Avem si noi poze noi noute. Vizionare placuta!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, sunteti niste frumosi. Mi-ai pastrat si mie o portie de Fingers?

Hai ca-mi place ca avem acelasi emotion la semnatura.

pupici

Crinuta si Rayan


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, mai am juma de tava, nu vii? Pe bune!
Ma bucur ca ti-au placut pozele.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Crinuta, mai am juma de tava, nu vii? Pe bune!
Ma bucur ca ti-au placut pozele.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz





Nu ma tenta ca vin. La Fingers nu rezist.





Crinuta si Rayan


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Vreau parola pe pm, si va rog sa vorbiti si cu mine ca eu sunt pe langa evenimente si nu reusesc sa intru in discutie.
Multumesc

Albert are 1 an

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aoleu ce greu ma desprind de treburi acum si cu serviciul... de intrat mai intru dar nu prea reusesc sa mai si scriu. asta e! se cer si sacrificii... ce pot spune e ca deocamdata ma simt EXCELENT ca am inceput serviciul, sper doar sa ma tina ceva timp . nu stiu de ce dar am senzatia ca am scapat de ce era mai greu... adica sa merg la birou mi se pare destul de usor, adev greutati si griji ac sint!!!
Patricia, promovarea a fost ca pozitie, insa banii nu ar fi fost cinstit sa mi-i mareasca in lipsa totusi, nu crezi? eu nu am mai muncit pt compania asta 1,4 ani... deci ce motiv ar fi avut? o sa-mi intreb seful totusi cam dupa cite luni de munca in noul post discutam , asa mi se pare fair play!
ce ma mir eu e ca eu am revenit tare optimista la birou iar acolo am gasit o atmosfera de kko... desi s-au marit salariile ei sint tare nemultumiti... si se vb pe la toate colturile de plecari, care s-au produs si se vor produce inca... eu sint cam singura care am venit asa cu un optimism in birou si astia TOTI incearca sa mi-l taie ... asa am ajuns sa ma uit si eu pe la ce posturi are concurenta, desi cred ca-mi ascult sotul si mai stau pe aici cu 6 ore anul asta, are drpetate si Liviana aici, si mai vad eu. postul e caldutz si tocmai bun pt mine, dar din cauza colegilor ma minca undeva sa caut alte oferte... toti m-au intimpinat cu "ce mai cauti nene aici? tu aveai timp de interviuri si revii? " sau "o sa-ti ia cam o luna sa vezi in ce kkt te-ai intors" ... si pe bune ca ma simt aiurea... dar asta e, INCA imi place la serviciu, de asta zic, sper sa nu-mi treaca rpd!

hai pupici

aaa, era sa uit, si COdrin face mofturi la papa , acum dim n-a vrut decit 4-5 lingurite de fructe cu brinzica si apoi dc l-am vazut asa i-am taiat cubulete de mar 3cm cam asa lasindu-l singur in scaun cu ele si m-am apucat de spalat vase (cumva sa il si supraveghez dar sa nu-l bag in seama clar) iar el in scaun, tacticos, le-a luat si papat una cite una fara alte discutii... si a halit cam 1,5 mere goale asa. Deci incercati ca mine, poate merge! deocamdata papa pe care o ia usor e tot preferata lui legume+carne... desi si-a redus putin si acolo cantitatea. iar seara la iaurt cam pb iar, rar mai papa de ceva zile tot borcanelul de 200g, in schimb papa cereale care se rontaie, din cele covrigei cu miere.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu05, pozele sunt foarte frumoase, iar tu esti o mamica tara frumusica! Iti sta foarte bine cu bluzita aceea maro!

Shobo, lasa-i pe altii sa spuna ce vor, tu acum trebuie sa-ti reintri si in ritm. Multa bafta! Si mie imi este greu, mai ales in ceea ce priveste managementul treburilor gospodaresti, dar daca intri intr-un ritm, o sa fie mai usor...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna ziua la toata lumea , ce mai faceti voi astazi , eu m-am sculat cu Mandy pe la 7:30 si am fost harnice de am facut chec . A iesit destul de bun insa Mandy nu a vrut .
Rici mami stai linistita ca sunt aici sa vorbesc cu tine , desi nu iti cunosc foarte bine activitatile despre care putem discuta , tu ce faci lucrezi sau ba .
Liviana nu iti face griji pt. geutatea lui Matei pare ca nu i-a in greutateinsa nu cred sa fie asa , ei de cand incep sa mearga oricum iau mai putin insa nu deloc , plus ca se lungesc in inaltime , nu-i asa ca e mai inaltut ? Mandy ajungea acum o luna la un seltar si acum ajuge si la al treilea asa ca ... creste fata mami .
Oana m-am delectat si eu cu pozele voastre , Vladut iti seamana extraordinar de mult , si tu esti o frumoasa . Dar doar 14 ? mai vreau .
Shobo imi pare rau de colegi tai , zau , ce viata e aia sa mergi la servici si sa vezi doar ce este negativ , te admir ca mergi mai departe si ca faci ceva din orice moment din viata , bravo tie . Si eu tot asa fac ma duc vesela la servici si incerc sa am rezultate cat mai bine mai mult pt. mine , imi place sa fac contact cu oamenii care vin la noi pt. o mancare buna si o bautura servita cu un zambet .
Doamne ce mancaruri si ce deserturi am putut si pot sa mananc acolo , si se pare ca nu m-am ingrasat .
Apropo fetelor cum mai stati cu kg. ? eu am ajuns de unde am pornit asa ca stau f.f.f. bine si sunt foarte fericita pe tema asta .
Crinuta vino diseara daca poti pe skype , mai vorbim si noi , acum nu pot ca trebuie sa pape Mandy in curand si apoi plecam la plimbare , e la noi o zapada de 23 zile ca de vis .
V-am pupacit si mai vorbim .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,
Sa ne fie cu noroc intrarea in noua etapa !

Noi am fost in Oraselul Copiilor, dar singuri, fara tati care a avut treaba (bine ca ne-a lasat masina macar!). Copiii s-au distrat de minune, acum dorm dusi. Lui Ruxi i-au "plesnit" patru maselute in ultima saptamana, asa ca a fost maraita rau.

Rachel Owen, bine ai revenit printre noi! Povesteste-ne mai multe despre omuletul tau drag si despre tine.

Shobo, cred ca faci f. bine ca nu bagi in seama ce spun colegii. In alta parte poate ai gasi un salariu mai bun, insa nimeni nu va accepta 6 ore, iar salariu de-acum nu-i rau din cate am inteles.

Oana, frumusel rau baiatul tau.

Anda, multumim pt lista. Este mult mai aerisita asa. Mie mi-ar fi placut ori toti cu iconiuri, ori nimeni, dar asta e, ma supun majoritatii. Voi alege si eu o iconita, dar cum nu avem atat de multe optiuni incat sa aiba fiecare una proprie, a lui Ruxi va fi la fel ca a Hanei, deoarece asta-mi place cel mai mult.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Nu mai zice nimeni nimic?
Noi am avut musafiri. Vreti sa vedeti? Surpriza

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput