Clipe din trairile sufletelor noastre...(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Zepellina, nu zice nimeni ca nu e greu... si nu la inceput, cand esti furios si te doare ca s-a intamplat asta, ci mai tarziu, cand lucrurile grave odinioara s-au mai estompat si amintirile frumoase ies la iveala. Cred ca ex-ul meu era cam ca al tau, cu dor de duca tot timpul. Nu se simtea bine daca nu chefuia cu prietenii zilnic. Eu n-am mai rezistat, insa mie nu-mi placea independenta, ma simteam cel mai bine in "cuibul" meu.
Am si eu momente in care mi-e greu si ma invinuiesc ca n-am facut mai mult, ca poate... Dar sunt constienta ca nu pot da timpul inapoi si ca in viitor nu vom mai fi impreuna. M-am resemnat si incerc sa-mi traiesc viata frumos.

Acum sa trecem la lucruri vesele... Brenda, cabana aia e cam mica pentru toti, adulti si copii. Poate gasim o alta locatie, eu propun cabana 14 scaune in jud.Buzau, la Casoca . Avem loc toti acolo.
Kuki, flacaul tau nu are pustoaice prin preajma? Dar Dianele noastre (a mea si a Brendei)? Ia uite aici: http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=548007842&photoID=2569269050032214841&security=RHRzmp

Ril, nu si-a dorit nimeni sa fie in situatia asta, dar daca am ajuns aici, de ce sa nu incercam sa ne fie bine? In primul rand noua si copilului pe care am ales sa-l crestem cu drag?

Cati, nu merita sa-ti pierzi vremea cu indivizi care nu stiu sa respecte o femeie! Chiar daca a fost suparat din diverse motive, un "La multi ani!" putea sa spuna, macar printr-un mesaj.

La multi ani Dianei si petrecere frumoasa! Brenda, odihneste-te bine, ca o sa ai nevoie de rezerve!



http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput