Mastodynon - Vitex Agnus Castus - (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Bubulina1 nu ne-a parasit. Doar ca pentru o vreme nu are posibilitatea sa intre pe DC.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

La sfarsitul anului am fost la doctor pentru un consult de rutina si in urma controlului efectuat doctorita mi-a spus ca am un chist pe ovarul stang si uterul usor retrovers.
Doctorita mi-a dat urmatorul tratament: supozitoare Movalis, pastile Flamexim si picaturi Mastodynon. Imi doresc mult un copil si am 6 luni de cand incerc sa raman insarcinata. Doctorita mi-a spus ca mastodynonul ma va ajuta sa raman.
Acum am o problema cu care ma confrunt si poate ma ajutati voi.
C.M. mi-a venit miercuri seara dar fara nici o durere de cap, spate sau burta. Am un ciclul foarte slab. Luna trecuta am avut niste cheaguri mari , acum deloc.
Ma doare capul si sunt ametita de parca as fi beata, am usoare senzatii de voma.
Toate acestea poate fi de la mastodynon? Ati patit si voi asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Geany din pacate nu stiu daca eu te pot ajuta pentru ca iau Mastodynon de doar o luna de zile. La mine n-a avut nici un efect advers doar sa spun ca mi-a intarziat ciclul cu 2 zile dar nu cred ca de la Mastodynon... Eu te sfatuiesc sa-l iei in continuare pentru ca am auzit numai de bine despre el!



In asteptarea...fetitzei mele

Biby


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Pe mine ma alarmeaza ciclul slab cantitativ si starile de ameteala.
Luna trecuta am avut cam 4 zile, dar am avut in cantitati mari, iar acum aproape deloc. Imi este frica ca sunt insarcinata si totusi fac tratament. Maine dimineata fac un test de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Aaaaaa atunci se schimba problema! Tinem pumnii sa fie!!!




In asteptarea...fetitzei mele

Biby


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Alexia, spune-mi si mie te rog cat timp ai luat Mastodynon pentru mastoza si in ce doza? Ai mai urmat si alt tratament in afara de acesta? Si eu am probleme cu sanul stang, ma doare, fara a avea chisturi sau noduli, cel putin la ecografie nu a iesit nimic de felul acesta si iau mastodynon de aproape 2 luni si durerea s-a mai ameliorat, dar nu in totalitate. As vrea sa stiu cam cat trebuie sa fiu perseverenta in acest sens.
Multumesc.

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Nique am luat cred ca vreo 10 luni cate 30 picaturi de doua ori pe zi. In acelasi timp mai foloseam si unguent Progestogel. Am luat si tratament naturist cu extract de muguri de zmeur cate 30 pic de trei ori/zi si elixir de fructe de soc nu mai stiu exact doza daca te intereseaza caut si iti spun. Uleiul de primula stiu ca de asemenea este bun in mastoza. Deci nu as putea sa-ti spun exact daca de la mastodynon mi-au trecut durerile sau daca combinatia cu naturistele au ajutat si ele. Cert este ca dupa un an si ceva de astfel de tratamente am scapat de mastoza si am ramas si insarcinata numai ca nu a fost sa fie...
BAfta multa si daca mai ai intrebari te ajut cu cea mai mare placere!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mBuca spune:

si eu am luat 3 luni Vitex si nu ma pot lamuri ce nota sa-i dau. Aveam CM la 28 zile ceas. Dupa vitex a fluctuat la 29,27,31..va dati seama ce sperante am tras la ultima intarziere si ce de sus am picat.
TB obisnuia sa creasca la 37.0 la ovulatie. In ultimile 2 luni nu a depasit 36.9 foarte rar, de cele mai multe ori 36.8 desi eu simteam clar intepaturi la ovare si tot tacamul de ovulatie.aveam de obicei sangerare (spotting) in ziua 13..duap vitex o luna, doua n-am mai avut si ultima luna am avut iar...eu inclin sa-l intrerup, o sa continui cu pastilute de napraznic desi cel mai bun dupa mine ar fi ceaiul de napraznic. fetelor io lu' NAPRAZNIC CEAI i-as da nota 10. Aveam un sange rosu curat la ciclu cand beam ceai...Stiti ceva o sa deschid un capitol de Napraznic, daca ma pricep...daca nu poate deschideti voi...hai ca incerc acum, pupici si succes mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Alexia, multumesc pentru raspuns! Si doctorul meu mi-a spus ca tratamentul cu Mastodynon este de durata, chiar si 10 luni dar cum eu nu auzisem decat de cure de 3 luni, m-a cam pus pe ganduri. Eu mai iau acum primula 2caps/zi, extract din muguri de zmeur 30 pic X 3/zi si napraznic pulbere - asta ar trebui cam 3 ling pe zi, dar nu reusesc intotdeauna. A, si imi mai fac ceai de urzica+coada soricelului+galbenele si ma straduiesc sa beau cam 2l zilnic. Imi poti spune si mie daca la extractul de zmeur ai facut pauza dupa 3 luni - ca asa am auzit ca ar fi bine... si cum ai luat elixirul de soc?

Multumesc frumos.


Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Nique, sincer nu mai imi aduc aminte daca am facut pauza, chiar nu mai stiu, nu imi amintesc totusi sa fi luat incontinuu. In legatura cu elixirul de fructe de soc, uite ce scrie pe indicatii:
-se ia o lingura de tinctura diluata in jumatate pahar de apa dimineata pe nemancate si aceeasi doza seara. In cazul chistului ovarian, fibrom, mastoza, acest tratament are o eficienta exceptionala mai ales daca este asociat cu o cura de extract de muguri de zmeur 50 picaturi de 3 ori/zi. Sper sa-ti fi fost de folos.



Mergi la inceput