Ajutor - Remedii pt metastaze

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

crinutza sa stii ca chiar daca nu am mai scris la acest subiect eu tot la-m citit,ceraseluta ...crinutza are dreptate incearca sa vb cu noi o sa te simti mai bine crede-ma acelasi lucru am facut si eu,vb cu fetele de aici si scriam tot ce imi trece prin cap suferinta mea ,care credeam ca nu o intelege nimeni,dar cuvintele fetelor ma-u ajutat sa trec mai usor peste durerea mea,sa stii ca nu am crezut dar dumnezeu ma intarit, sincer ai sa vezi ca o sa simti acelasi lucru ca si mine,din cauza suferintei am ajuns la depresie destul de grava,cu internare in spital de recuperare si 10 sedinte la un pshiholog+tratament (medicamente)asa vrei si tu?aduna-ti puterile sa poti merge mai departe.mult noroc si mai scrie-ne.

camy
http://forum.desprecopii.com//forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=10747&cid=9798


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iullly spune:

Bun gasit fetelor.citeam ceeea ce ati postat voi pe forul si ma apuca groaza,cata lume este afectata de aceasta boala. suntem si noi in aceeasi situatie ,
am o rugaminte ,poate cineva sa-mi trimita prospectul in limba romana pentru MICOGENIL sau sa-mi spuna daca in cancerul la stomac cu metastaze la ficat si intestine se poate da acest medicament si cum
va multumesc
olga


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna,
Imi pare rau ca ai aceeasi pb ca noi toate de la acest subiect. Am dat o cautare pe google si prospect nu am gasit dar sunt articole de prin formula as, linkuri care duc catre acest forum la persoane care au cumparat acest produs. Uite un link: http://www.terapianaturista.ro/data/stiintifica.html

Mai spre sfarsitul articolului gasesti despre micogenil. Din cate am vazut e folosit pt cancer in general. Nu specifica in ce fel de cancer. Daca mai gasesc ceva iti spun.
Sanatate!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iullly spune:

Crinutz iti multumesc ptr raspuns.voi cauta peste tot.
pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Am ajuns la acest subiect cautand mai multe date despre Nicolit. M-am regasit in fiecare mesaj, in fiecare speranta, in fiecare incertitudine, lupta, curaj, neputinta, lacrima ...

Celor care au ajuns in cealalta lume (rudele voastre) le doresc sa fie intr-un loc lipsit de suferinte!

Celor care lupta alaturi de rudele lor le doresc putere sa le sustina!

Celor care si-au pierdut sperantele le doresc sa si le regaseasca!

Si tuturor va doresc SANATATE!

Tatal meu, dupa un an de dureri abdominale, a fost diagnosticat in mai 2006 cu o tumora care prinde capul pancreasului, duodenul, vasele mezenterice si vena porta. Biopsia nu a evidentiat celule atipice. A fost operat in 30 iunie pentru ca nu mai putea sa se alimenteze (duodenul nu mai este permeabil) si i s-a facut o anastomoza, adica un alt traseu pentru evacuarea stomacului. Tumora nu a fost extirpata din cauza localizarii ei periculoase dar si pentru ca tata era foarte slabit. Timp de doua luni dupa operatie s-a simtit bine. Nici dureri n-a mai avut. Dar de doua luni este tot mai rau. De la 90 kg a ajuns la mai putin de 50 kg. Nici curaj sa-l mai cantaresc nu mai am. A facut citostatice dar dr. zic ca degeaba le face. Ca nu stim de unde a pornit tumora si ce fel de citostatic sa-i faca. Povestea e lunga...
Cert e ca sperantele mele se naruiesc cu fiecare zi in care nu mai mananca aproape nimic, in care nu se mai ridica aproape deloc din pat, in care are varsaturi, in care e apatic si nu vorbeste cu noi....
In 22 noiembrie implineste 70 de ani si as fi vrut sa fie o zi fericita pentru el...
M-am gandit sa-i dau Nicolit dar din cate am citit nu e eficient la cancerul de pancreas.
Mai de curand am citit de tratamentul cu spanz al lui Dumitru Calina. Stie cineva ceva despre acest tratament?

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Marrina, eu stiu ca nicolitul este pt cancer in general deci si pt cel de pancreas. Cel mai bine e sa dai un telefon sau sa mergi personal la Dr Niculescu si vei afla acolo mai multe. Despre spanz am citit si eu multe si ca si alte tratamente naturiste se pare ca a functionat in unele cazuri. Trebuie sa fie preparat de cineva care se picepe pt ca spanzul este otravitor daca nu e dozat corespunzator.

Mama a inceput si tratamentul cu isorel. Ea zice ca de cand face injectiile simte ca are mai multa energie, mananca bine, chiar foarte bine. Ce e ciudat e ca dupa excat 2 luni de la inceprerea tratamentului cu nicolit durerile, care erau nasoale pana atunci, au incetat. Sa fie de la el? Nu stiu. A luat 14 zile si niste citostatice orale dar nu cred ca au facut ele atat de mult bine. Ne ingrijoreaza insa icterul care nu mai trece. E galbena tot timpul. Sper ca isorelul sa isi faca efectul si in cazul asta.
M-am rugat la Dzeu zi de zi sa ii ia macar durerea si m-a ascultat. E bine ca nu o mai vad chinuita de durere si ca poate sa manance si chiar are pofte.

Cami21 ce face baietelul tau? A fost operat? Daca mai intri pe aici da-ne vesti (bune).
Multa sanatate si noroc tuturor!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

crinutz Ma bucur nespus de mult ca mama ta nu mai are dureri. Asta e un semn deosebit de bun. Iar faptul ca are icter posibil sa fie datorita unora dintre celulele "rele" care apasa pe caile prin care se elimina bila in stomac. Dar o sa le veniti de hac si acestora. Mama ta ia acum Nicolit (de 3 luni?) si Isorel(de cat timp?). Mai ia si tratamentul lui Eugen Giurgiu si al Virginiei Faur si proteinele de la Herbalife?

Nicolit-ul il gasesc la Cabinetul Nicomed de pe str. Crangasi 021/6372458 ? Sun aici pentru o programare la dr. Niculescu? Merg cu iesiri din spital, tomografii etc. si costa 900.000 pentru o luna de tratament?

Despre Isorel poti sa-mi spui de unde l-ai luat si cum ai procedat?

Si eu vroiam sa o intreb pe cami21 ce face Andrei cu toate ca prefer sa fie bine, sanatos si ea sa fie langa el si de asta sa nu intre pe forum.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

La mama e mai nasol ca nu mai are bila si toate trec direct prin ficat. Nicolit ia de pe 20 august, chiar azi face 3 luni. Isorel face de o sapt., 3 injectii pe sapt. Azi intra in cea de-a doua sapt. Iti dai seama ca e mult si efect placebo ca nu prea avea cum sa isi faca efectul dupa 3 injectii care contin 1 ml de vasc. Azi a obs ca i s-au cam umflat picioarele si sper sa nu fie de la el.
Celelalte tratamente nu le mai ia. Cel al lui Eugen giurgiu nici nu ar putea pt ca e pe baza de miere si la nicolit nu ai voie sa consumi nici un fel de miere. Iar pe cel al virginiei Faur l-a facut intr-o periada in care ea nu manaca decat foarte putin iar tratamentul asta avea vreo 4 ceaiuri diferite pe care trebuia sa le bei la anumite ore, multe prafuri luate tot asa in diverse momente ale zilei si alte pastile si prafulete. Cert e ca era destul de greu de tinut si ea se umfla cu toate astea si de mancat nu mai putea. se simtea din ce in ce mai slabita si a renuntat.
Proteinle le-a luat atunci cand nu mai putea manaca nimik. Dupa perfuziile pe care le-a facut cu aspatofort, vit b, glucoza a inceput sa se simta mai bine si acum mananca mancare obisnuita. Atunci nu putea inghiti nimik, o durea dupa ce manca. Asta se intampla acum 1 luna si ceva.

Eu nu stiu exact adresa pt nicolit pt ca nu ma duc eu sa il iau. Noi am sunat la nr de mobil de pe site. Ei iti vor spune cand sa mergi si e bine sa ai la tine niste analize. Cred ca ti le cer si ei. E acolo si nora unuia dintre acesti medici, cred ca Dr Radu o cheama. E foarte draguta si o poti intreba multe lucruri. Da costa 900 000 sau 1 mil, nu stiu sigur. Eu ma ocup pe partea cu isorelul .

Isorelul l-am luat direct de la dr Togoreanu dar se gaseste si in farmacii. Ideea e ca trebuie sa iti dea cineva dozajul in functie de afectiune si sa fie sub supraveghere, adica sa il suni si sa ii poti spune cum se comporta dupa injectii. L-am sunat pe dr pe nr de mobil pus pe site-ul lui: www.togoreanu.ro
Daca nu gasesti spune-mi si iti dau Pm cu nr lui.
Cam asta ar fi. Orice ai nevoie sa imi spui.
sanatate!



"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

crinutz Multumesc mult. Azi citesc tot ce am gasit pe net despre Isorel si cred ca maine sun sa vad despre Nicolit si Isorel. Din cate stii tu se pot face impreuna tratamentele, nu? Singura restrictie ar fi preparatele de stup pentru Nicolit.

Un pret pentru tratamentul cu Isorel poti sa-mi spui? Pe Dr. Togoreanu il gasesc in Campina?

Multa sanatate!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Noi am intrebat la cei cu nicolitul daca poate face si isorel in acelasi timp si au is ca nu e nici o pb. togoreanu insa a zis sa nu ii mai dam nicolit ca nu e cercetat, ca e toxic, ca ei nu stiu decat partea lor de meserie, bla-bla. M-a cam enervat un pic ca isi apara propriul lui tratament si prea le combatea pe altele. Ma rog, noi am intrebat si daca ne-au zis ca nu are nimik i le dam concomitent, fara ca el sa stie.
O cutie cu 8 fiole ajunge cam 3 sapt si am dat pe ea 1 mil. Dar e in functie de pretul cu care el il gaseste in depozit cred. Da, il gasesti la Campina dar cel mai bine suna-l si iti va spune el ce sa faci. sa nu te sperii ca e un pic cam morocanos si iti da senzatia ca nu-i convine ceva dar nu e asa. Poate sa si zambeasca daca vrea.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput