Varsatorii la apel! (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

BUNA VARSATORILOR!

CE MAI FACETI? CUM O MAI DUCETI? TOCMAI PE PAG.4? CAM RAR DAM PE AICI...DA' DECIT DELOC...

VA PUP PE TOATE( SAU TOTI) SI VA DORESC O DUMINICA PLACUTA! ...SI O SAPTAMINA FRUMOASA!

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi.
Cam slabuta miscare pe la varsatori .
Va pup pe toate .

Monica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna. Ce mai faceti? Dragele mele vorbarete.... Eu cel putin asa sunt.
Va doresc o saptamana buna.


Monica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Salutare la toate varsatoarele! Si eu mi-s varsator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

La Multi Ani Tuturor Varsatorilor si Varsatoarelor sa traim un An Nou Fericit

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Un An Nou cu sanatate,U.E.sa va dea de toate:-fericire,bucurie,viata plina de-mplinire, euro,dolari si bani... La Anu' si LA MULTI ANI!!!



Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Ce fac varsatoarele??
Mai un pic si ne facem de cap !!!
Buna...eu sunt Diana din Arad si am ziua pe 22 ianuarie...acusica. Voi cum va tineti anul asta ziua ???

Diana Maria,mami de GLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

eu sunt fana tot 22 ianuarie...sa traim fericiti
BERBEC
2007 va fi un an al implinirii marilor vise. Locurile de munca stabile va vor aduce satisfactii doar daca veti reusi sa impacati doua aspecte aparent opuse: sa va implicati sufleteste mai mult si, in acelasi timp, acasa sa va detasati complet de problemele de serviciu. In familie evenimentele se vor tine lant - nunti, botezuri si petreceri. Situatia financiara e mai buna decat vreti sa ii lasati pe cei din jur sa creada. In cuplu comunicarea este vitala: partenerul de viata se poate simti strivit de cate lucruri aveti sa-i spuneti tot timpul. Reduceti macar din detalii, daca din frecventa mesajelor nu puteti! La capitolul sanatate veti avea de luptat cu problemele vechi, somnolenta accentuata pe care incercati sa o combateti cu litri de cafea nu prea mai cedeaza!

TAUR

Anul 2007 este bun pentru Tauri in masura in care vor reusi sa se indrepte catre alegerile cele mai corecte cu putinta. Cei implicati intr-o relatie stabila trebuie sa tina cont de parerile partenerilor, mai ales daca sunt nativii unor zodii de Pamant. Atentie maxima la jocul cu zodiile de Foc, caci e posibil sa ia decizii in locul dvs.! Un job de perspectiva poate aparea in orice moment al anului, mai ales in perioada martie-septembrie. Nu va deschideti afaceri in 2007! Colaborarile cu vechii parteneri sunt de dorit, cu partenerii noi existand mari riscuri de conflicte relationale. Prietenii nu prea sunt langa dvs. pentru ca nu le acordati atentie anul acesta. In ceea ce priveste sanatatea, primavara va fi perioada cea mai dificila, cu alergii pe care nu le-ati mai avut pana acum, cu diverse eczeme si modificari ale metabolismului.

GEMENI

Pana prin luna mai cereti ajutor unor persoane influente si veti gasi intelegere de cele mai multe ori. In cea de-a doua parte a anului insa veti fi nevoiti sa le intoarceti acestora favorurile. In familie tindeti sa faceti multe promisiuni. In plus, aveti grija sa nu stricati relatiile cu rudele si cu prietenii din cauza vorbelor pe care le aruncati la intamplare! Va largiti cercul de prieteni si intalniti multi oameni noi, incat veti fi tentati sa neglijati relatiile mai vechi. Financiar va merge din plin. Cu mici ajutoare de la rudele foarte apropiate, va impliniti vise indraznete. Veti risipi banii pe nimicuri sau veti plati sume mult mai mari decat ar fi normal pe
lucruri pe care vi le doriti foarte tare! Daca aveti partener de viata un Sagetator, acesta va va tempera totusi. In cuplu vor fi momente cu soare mult si cateva furtuni din care mai "sifonat" va iesi partenerul. Gemenii care nu au inca un partener stabil vor mai avea de cautat, anul 2007 nefiind pentru ei cel mai bun la acest capitol. Rariti escapadele la fast-food si faceti sport!

RAC

2007 nu este un an deosebit pentru dvs. Nu-i mai luati in deradere pe cei din jur, carora le aruncati vorbe jignitoare. Aerul de superioritate ii va deranja foarte tare pe toti, chiar si pe partenerul dvs. de viata! Un conflict cu un Berbec este pe cale sa izbucneasca in orice moment! In cuplu atentia va este indreptata in special spre a va convinge partenerul ca dvs. aveti dreptate intotdeauna. Cei care inca isi cauta jumatatea o pot gasi in 2007 in cercul de prieteni foarte apropiati. Financiar sunteti la limita dintre a trai decent si a risipi banii pe obiecte pe care in realitate nu vi le puteti permite. Este posibil sa faceti rabat la calitatea muncii si chiar de la lege. Sanatatea va poate fi serios afectata mai ales din cauza stresului de la locul de munca, veti fi supusi la efort intelectual si fizic deosebit. Volumul de munca va va strivi efectiv. Astfel, e posibil ca sfarsitul lui 2007 sa va gaseasca epuizati complet sau cu afectiuni ale sistemului digestiv, nervos sau osos.

LEU

Provocari pe toata linia in 2007! Viata devine o batalie, iar in iubire va aruncati in lupta pentru fiecare persoana de sex opus care va va suscita interesul, din spirit de bravura si aventura. Nu va veti implica serios in nici o relatie. Depinde foarte mult de partener, daca stie sa fie exact cum ii place unui Leu: supus si calm. Conflicte mai vechi vor izbucni precum vulcanii daca nu veti reusi sa va stapaniti la timp tendintele dominatoare. La serviciu doriti sa iesiti in evidenta, nu mai sunteti apatic, vreti sa demonstrati ca sunteti capabili de mult mai mult. Cresteri majore ale veniturilor sunt posibile, dar nu dati bani cu imprumut! Sanatatea va cunoaste ameliorari spectaculoase, vechile probleme dispar aproape ca prin farmec. Nu abuzati de ceea ce stiati ca va facea rau inainte, de mese prea imbelsugate, de lipsa miscarii, de alcool etc.

FECIOARA

"Festina lente!" este mottoul dvs. in 2007. Sunteti calmi si rabdatori, meticulosi si scrupulosi, atat de calmi incat riscati sa enervati si persoanele cele mai dispuse sa astepte. Familia este pe primul plan, mai ales copiii de sex opus, care se bucura acum de iubirea dvs. si incearca sa o speculeze. Persoana iubita nu se poate plange, nici ea, decat de un singur lucru: sunteti prea calmi, prea lenti, parca nu ati avea chef de nimic, cand de fapt dvs. cerneti prin sita constiintei toate propunerile. Este foarte posibil ca Fecioarele care nu au un serviciu stabil sa primeasca o propunere neasteptata din partea unei firme. Prietenii cam dispar din peisaj, caci nu mai aveti timp si pentru ei. Sanatatea este punctul dvs. forte, nu ar trebui sa va supere decat raceli pasagere. Taurii si Capricornii sunt marii dvs. aliati "traditionali" si tot ei va vor sprijini si in 2007, iar bete in roate va pot pune mai ales Pestii si Gemenii.

BALANTA

A-i pune pe ceilalti la munca in folosul dvs., iata calea pe care tindeti sa o urmati in 2007. Vai de subalternii Balantelor! Stapani pe dvs. insiva si pe viata dvs., considerati ca nimeni nu are dreptul la opinie proprie, nu acceptati propunerile celor din jur, respingeti orice idee din start si le cereti celor care va inconjoara sa faca in locul dvs. ceea ce nu va place sa faceti. Ca subalterni sunteti o cauza pierduta, caci daca ceea ce aveti de facut nu va serveste scopurilor imediate, nu merita atentie! In familie uitati de placerea de a comanda mai ales in preajma unui Capricorn, Varsator sau Rac. Intre prieteni nu va gasiti locul, ceea ce va facea placere mai de mult acum vi se pare depasit, nu ii mai intelegeti si riscati sa va certati cu ei din nimicuri. Banii vin si pleaca, nu va stau in buzunar prea mult. Cu sanatatea nu trebuie sa va jucati, mai ales daca in trecut ati suferit unele operatii.

SCORPION

Va faceti timp pentru proiecte noi doar daca acestea se dovedesc net superioare celor in care sunteti deja angajati. V-ar atrage foarte tare sa nu mai depindeti de nimeni din punct de vedere financiar. Compatibiliatea cu Racii si Pestii ii recomanda ca aliati de nadejde. In cuplu nu aveti griji, sunteti siguri. Oricum, placerea cu care va
petreceti timpul impreuna este un plus la capitolul calitate, dar uneori mai conteaza si cantitatea. Nativii din Taur sunt cei mai periculosi pentru dvs., caci tin neaparat la legalizarea legaturii, vor un copil sau au alte dorinte care schimba viata unui cuplu. Cu prietenii nu v-ati inteles niciodata mai bine, desi sunt printre ei si persoane care nu tin la dvs. atat de mult pe cat pretind. Financiar ar trebui ca marea majoritate dintre dvs., in special nativii celei de-a doua si a treia decade, sa se bucure de bunastare. Capul tinde a va crea probleme, in special in a doua parte a anului migrenele tinandu-se lant.

SAGETATOR

2007 va fi pentru dvs. un an al oscilatiilor intre cunoscut si necunoscut, datorie si placere, mila si dragoste, familie si cariera etc. Nu veti tine drumul drept, veti actiona haotic, ascultandu-va mai mult inima decat ratiunea, ghidandu-va dupa sentimente de moment. Si totusi va sacrificati propriile placeri, renuntati la egoism si deveniti un altruist model. In cuplu regasiti atata liniste si intelegere incat vi se ia o piatra de pe inima ori de cate ori sunteti alaturi de partener. Pe plan financiar mai aveti inca un drum lung pana la a va indeplini visurile. Bateriile nu vi se descarca in 2007, munciti nonstop, va odihniti muncind, doar schimband activitatea. Un copil este posibil sa apara in cuplurile stabile, cele nou formate fiind atrase mai degraba spre pastrarea relatiei la nivelul la care este, fara oficializari. Si totusi, daca e sa fie, cea mai probabila este o casatorie cu un nativ din Capricorn. La capitolul sanatate... a pastra masura este cea mai buna cale de a evita durerile de cap.

CAPRICORN

Daca anul trecut ati reusit sa va impliniti unele vise indraznete, acum cereti si mai mult de la viata, vazand ca se poate. Daca nu v-ati indeplinit dorintele, continuati lupta cu o inversunare demna de invidiat. In plan financiar nu se schimba nimic fata de anul trecut: economisiti, indiferent de venituri! Viata personala este linistita, nimic nu pare a tulbura apele, nici macar micile intrigi ale unor persoane care si in trecut si-au bagat coada unde nu trebuia. Incepeti sa va intelegeti mai putin partenerul atunci cand are nevoie de mai mult timp pentru el insusi. Nativii celei de-a doua decade, neimplicati inca in relatii stabile, vor avea placuta surpriza de a intalni
iubirea vietii printre noile cunostinte. Ceilalti mai au de asteptat, desi nu le vor lipsi sansele de a-si intregi viata. Social, sunteti privati de prietenii reale, de relatii stranse, pentru ca nu ati cultivat legaturile de suflet din trecut. Oasele, dintii si sistemul respirator sunt cele mai sensibile in 2007.

VARSATOR

Lipsa de interes si plictiseala din 2006 va urmaresc doar in primele doua luni ale lui 2007, apoi astrele asteapta de la dvs. o inviorare pe toate planurile. Din diverse motive, tinand mai ales de viata de familie, veti reusi sa va reveniti, sa priviti viata cu alti ochi, sa redeveniti o persoana cu pofta de viata si de miscare. Adolescentii Varsatori au nevoie de foarte mult calm din partea adultilor din jurul lor. In cuplu se produc schimbari majore. Iubirile care au rezistat dificilului an 2006 au trecut un test de foc si vor putea continua de acum incolo fara probleme. Cei carora atitudinea indiferenta le-a adus neplaceri mai pot spera in reimpacari, cu conditia gestionarii crizei cu foarte mult calm. La serviciu va implicati cu tragere de inima in sarcinile ce va revin si va vor face placere proiectele noi, legaturile cu oamenii. Sunteti dispusi sa dati tot ce e mai bun in dvs. Banii sosesc incet, dar sigur. Medicii nu vor avea un pacient fidel din dvs. in 2007.

PESTI

Anul 2007 nu ar trebui sa fie pentru Pesti cu mult diferit de 2006. Familia se va bucura in continuare de sprijinul dvs. tacit. Interactiunea cu persoane noi va lasa rece, in schimb va sunt tot mai dragi cei apropiati si tindeti sa faceti totul pentru ei. Aveti grija insa, nativi Pesti aflati in posturi de raspundere, nu va privilegiati apropiatii in defavoarea altora mai indreptatiti! Oricum, serviciul dvs. nu mai este foarte sigur acum; cert este ca sfarsitul lui 2007 nu ii va mai gasi pe Pesti la locul de munca pe care il ocupau la inceputul anului. Va neglijati perechea, iar Pestii fara partener se indreapta mai degraba spre persoane complet opuse lor din punctul de vedere al temperamentului si chiar al educatiei, catre persoane decazute, dezamagite, cu probleme de sanatate si de intelegere a vietii. Oricum, nu in 2007 isi gasesc Pestii jumatatea. Ranile sufletesti vor fi mai mari decat cele fizice daca nu veti sti sa va indepartati la timp de amicii de ocazie care profita de dvs.


pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
te voi indragi pentru totdeauna
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Pentru ca intram in zodia Varsatorilor Urez Tuturor un Sincer LA MULTI ANI !!!!
(nu m-am vazut pe lista sunt din 16 februarie )


evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

fannna ... La Multi Ani fericiti!



Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput