Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Buna ziua si de la noi. Am avut proasta inspiratie de a iesi cu Alex cateva minute afara( fara carucior). Si bine spun cateva minute. am simtit ca nu pot respira in timp ce el nu avea nici o treaba. Ba mai mult a jutat-o pe doamna de la magazinul de sub noi sa dea zapada din fata magazinului. Doamne, cat de frig este.Insa la Targoviste este un soare de ai impresia ca sunt 10 grade afara. Din pacate sunt cu minus.
Roberta te inteleg de minune cu examenele.mai am si eu vreo 3 si scap.asa ca multa bafta.
Calciu eu nu ii dau lui Alex avand in vedere ca are ca aceleasi apucaturi culinare in materie de lactate . Cred ca este mult mai bine sa asimileze pe cale naturala.
Va pup si va doresc o zi calduroasa. Mai tarziu plec la examen.
Fili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Roberta, o fiola de 5ml gluconat de calciu este echivalenta cu un comprimat de calciu lactic, adica 500mg. ii poti da...cred ca e mai greu de administrat dar il poti pisa si pune in ceva suc...sau chiar lapte. acum nu stiu daca e necesar dar daca zise medicu'...asa sa faci. daca vrei fa-i niste analize pentru linistea ta.
Gabitz nu fii trista mama...ca trece! asa e, s-a obisnuit cu mameza!
bafta la examene celor cu trebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Bafta multa fetelor la examene!!!Eu joi si vineri sunt colaboratoare la investigat studenti si tare bine mai este sa fi si de partea cealalta.
Noi am luat in loc de calciu gluconic,siropel de calciu de la Pharco(2 lingurite pe zi),cu toate ca si noi bem cam 500 de ml lapte,plus iaurt si branzica zilnic dar se pare ca nu prea asimilam pe cale naturala.

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

inca o data, multumesc pentru urari si va dulce !!!

eu abia acum dupa ce am dus moatza la culcare, pot sta la calculator, nu stiu ce a avut astazi, n-a vrut nimic, nu i-a convenit nimic, a urlat si vroia numai in brate, m-a cam obosit!
iar in Bucuresti sint -13 grade si un vant de te zboara, noroc ca e soare , dar nu e de iesit afara!

fetele, bafta la examene, sa veniti cu note mari !

Alice, pe unde esti? am vazut ca ai intrat doar sa-mi urezi mie la multi ani si cam atat, sinteti bine?
daca treci si tu printr-o stare din aia prin care am trecut eu ...atunci te inteleg ca nu ai chef de nimic, dar numai spune-ne ca asta e motivul absentelor!

Roxa boxa ...am vazut pozele cu voi, Serban zici ca are 2 ani, asa de mare si voinic e, iar tu arati ca sora lui mai mare ...felicitari!

Marcela, vazut si bifat si pozele voastre, ce haioasa e Lia cum trage ea de usa ...mi se pare mie sau s-a inaltat foarte mult?

Cori, sa stii ca eu nu ma pricep la organizat petreceri, Roxi e specialista!

Andrea, moatza mi-a facut cadoul abia ieri, cand mi-a aratat cana de apa si mi-a zis "apa", iar mai tarziu vroia pasta de dinti si am chemat-o in baie, iar ea a zis "baie" ...mi-a facut un cadou frumos spunand 2 cuvinte noi!

cred ca mai vroiam sa-i raspund cuiva, dar am uitat, sorry!

aaaa ....uitam sa va zic ....pe mine ma "chinuie" ceva , astazi e a 31-a zi de la ultima menstruatie si nici gand de rusi ...iar mie cel mai tarziu imi venea sa zicem in a 28-a zi ...eu nu simt ca ar fi ceva cu ochisori, dar chiar asa sa ma fi dereglat, ca n-am fost niciodata defecta la capitolul asta!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bine v-am gasit ! Cred ca m-ati dat disparuta, dar din motive de lucru la pisiu nu am avut timp sa scriu aici... am citit tot din urma insa, azi, ca ieri a mers forumul din cinci in sapte !
Ma bucur ca sinteti bine cu totii, vad ca ati ajuns la capitolul cosmetice !
Aici s-a facut un friiiig - chiar si in casa se simte - si mai bate si crivatul, asta ca sa nu se mai plinga "oamenii marii" ca doar la ei vintul le face probleme ! Asa ca stam in casa, ca eu una nu am curajul sa scot copilul afara pe vremea asta !Si ieri a fost asa de placut, era soare si acceptabil ca frig ...
Roxi, am vazut ca este ziua mamei tale - LA MULTI ANI si muulta sanatate !
In rest sintem bine, ieri a venit o prietena la fratele meu cu un baietel de virsta lui Andrei, dar nu prea s-au inteles copiii, cum lua Andrei o jucarie si celalalt o vroia tot pe aceea si asa am tinut-o pina la final ! Numai cind am deschis o punga de pufu s-au potolit si au avut ocupatie linistita !
Pupici de la noi si sint pe aici ...sper sa mearga conexiunea mea de forum mai bine azi !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dragele mele saru mana de urari, ziua mamezei mele e sambata, odata cu ce a mamicii ploicica....de aia nu uit eu niciodata! in orice caz va multumesc mult si va doresc tuturor sa va fie mamicile si taticii si bunicii sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Da Roxi, s-a obisnuit cu mine... imi e asa o mila de el cind ii vad ochisorii in lacrimi... In fine... Am vazut raspunsul tau cu Superdefense - austriaca de la mag de unde am cumparat-o i-am zis virsta, s-a uitat la ten si pe asta mi-a recomandat-o. In fine, o sa o incerc sa vad daca sunt multumita (acum folosesc crema hidratanta Swissologic de la Zepter si sunt destul de multumita de ea).

Nicole, cred ca de la frig intirzie si rushii astia...sau poate e cu ochisori...


Fetelor, bafta la examene!!



Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai mamica Ploicica, am si eu stari din acelea de care aminteai tu, ceva mai dese in ultima vreme, deh, dupa cum spuneam si mai in trecut, bunicile mele care m-ar putea ajuta nu prea dau pe aici pe la noi, asa ca sint doar io si cu sosu' meu si cu Andrei, care daca ar fi sa il numesc duracell ar fi putin spus ! Uneori ma intreb de unde au copiiii astia atita energie, fratele meu, ca io una as cadea lata daca as face juma din ce face el ! Aaaa, si ca veni vorba de cazut, ieri s-a stricat liftul exact cind il imbracasem si vroiam sa coborim afara, si mi-a fost nustiucum sa ma intorc din drum, asa ca mi-am zis ca or face ei ragadaia sa mearga iar pina ne intoarcem noi de afara ! Plus ca eram singura, fara de sot si fara de carutz - noroc ca nu l-am mai carat si p'ala cu mine ! Dar surpriza ! Cind ne-am intors, nenea liftarul abia ce venise si lucra la inginerie, asa ca a trebuit sa urc cu treishpe kile in brate zece etaje ! Mamaaaa, am zis ca mor, m-au lasat picioarele si mai mult de un etaj nu puteam duce fara sa nu ma opresc sa respir cu toti zece plaminii !!
In rest sintem bine, Rain, multumesc de intrebare, o mai iau io cu cercu pe cimpiile insorite, dar in mare e ok !
Cit despre "ochisorii" tai, tantanaaaaa ! Te inscriem si pe tine la bebedoi ??? Io una nu aas face fata cu doi copii mici ca Andrei, poate doar ca al doilea sa fie cumiiiinteeee ! Ceea ce nu crez sa se intimpleze, asa ca ... renunt, cel putin momentan ! Si cum am deja 36 de ani spre 37 ...
Pupici moatzei vorbarete, frumos cadou i-a facut lu'mami a ei !! Andrei nu nimereste b-ul din baie si ii iese maie, oricum stie de baie si de spalat pe miini si dinti, ma bucur tare ca nu mai avem probleme cu periuta, ca ma stresam !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

is in plina deratizare, da` scriu in fuga, oricum mi s-a acrit de trebaluiala...
roberta, bafta la examene
roxana, la multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa sa aiba forta sa-si creasca nepotii
raaaain, a-i fi a doua pe care-o felicit in doua zile, da` n-o fac decit cind anunti ca-s doua liniute...
astea fiind zise am taiat-o la shmotru, da va cetesc...


Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Salutare!

Pentru ca este prima data pe anul asta cand va scriu un mesaj (intre timp am mai citit ce ati scris), va spun intai LA MULTI ANI si un An Nou super si plin de bucurii!

Un scurt rezumat de anul trecut: am stat 3 saptamani in concediu (am incept pe 9 serviciul) si am stat cu Bucuruza mea acasa Ne-am inteles super bine, am dormit amandoi pana la 10, ne-am jucat, am "vorbit"...

A inceput sa spuna multe cuvinte, repeta tot la un ecou ("ecoi") si mananca de sparge. A crescut mare...

Vad ca am pierdut mult - cata lume asteapta bebe 2??

Am pus si poze noi, poate aveti timp sa va uitati.

Va pup, promit sa mai intru din cand in cand...





Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput