infectia urinara, o problema ???

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Multumesc de raspuns!
Infectiile au fost in 95% din cazuri cu e-coli; am avut de cateva ori si cu enterococcus si am avut si cu amandoua o data! O adevarata distractie!
Nu stiu daca pot sa spun ca e bine, dar in ultimul an nu am avut simptome suparatoare (dureri, sangerari); singurul simptom era mirosul (oribil) al urinei.
Am fost de curand la un nou medic ginecoloc care mi-a dat tratament pe durata mai indelungata, cateva luni, dar sunt o gramada de medicamente si unguente, care, dupa experienta mea de pana acuma, nu imi inspira foarte multa incredere. Cu cat am luat mai multe medicamente, cu atat mi-a scazut imunitatea locala, in special de la antibiotice. AM sa incep si acest tratament, dar nu voi exclude total medicina homeopata. Cum spui si tu, poate nu am nimerit la medicul bun

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

fetelor,
din pacate ma inscriu si eu pe lista voastra. am probleme cu infectiile urinare de vreo 20 de ani ...
am avut si cativa ani in care nu au reaparut, dar de vreo 3 ani nu mai scap deloc de ele. e vorba tot de E Coli, din pacate.
Am incercat deja toate antibioticele din antibiograma, toate ceaiurile posibile, beau cate 3-4 l de lichide pe zi.
culmea e ca ultima data, dupa o luna de antibiotice injectabile, pe care le-am facut pentru pneumonie (printre care si Gentamicin, la care e sensibil E Coli al meu), in prima zi cand m-am simtit mai bine cu plamanii, am facut din nou criza, cu frisoane, sange in urina, dureri groaznice, si urinare din 5 in 5 minute ...
cea mai mare problema e ca incercam de ani de zile sa avem un copil, iar eu ba iau antibiotice, ba ma tratez de micoza aparuta in urma tratamentului cu antibiotice, ba mi-e frica ca in urma contactului sexual reapare infectia.
medicul de familie mi-a recomandat ca dupa fiecare act sexual sa iau cate o tableta de antibiotic. ati mai auzit voi de asa ceva, oare functioneaza? mi-e frica si sunt disperata, iar cand sotul meu vede ce dureri am, nici nu mai are curajul sa se apropie de mine.
fetelor, ce ne facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

buna stelutza!
si mie mi-au recomandat doctorii sa iau antibiotic dupa contact. Inca nu am incercat metoda asta. Mie mi-a aparut infectia si in timp ce luam antibiotic asa ca nu stiu cat de eficient ar fi, in cazul meu cel putin. Cineva mi-a spus chiar sa iau antibiotic cu 2-3 ore inainte de , dar mi s-a parut putin ciudat, ceva de genul: "Vezi ca am luat antibioticul. Sa fii acasa peste 2 ore..."
Nu prea imi vine sa programez asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Iarasi eu....
Stelutza, spuneai ca nu ti-a aparut infectia cativa ani. Ce ai facut atunci? Poate ca va avea efect din nou, cine stie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

offf, fetelor, fetelor!
si eu am o predispozitie de facut infectie urinara dupa contact sexual.. de fapt in ultimul timp asta a fost motivul principal. cu toate ca stiu ca sotzul meu nu are nimic (a facut si el saracu' analize), il pun sa se spele pe ... (stiti voi pe ce!) inainte de . stiu ca nu e f placut, ca inainte de sa zici "stii, tre sa te speli"...dar pana la urma e mai placut decat sa ma aleg cu infectie. si avem grija ca lubrifierea zonei sa fie f buna si actul sa nu dureze mult, sa fiu cam acoperita . asta e! cam multe restrictii dar...
din ianuarie nu am mai facut infectie, ceea ce e ceva. tot din ianuarie am facut si bioterapie si am luat si urinal care chiar cred ca m-a ajutat + am baut aproape zilnic suc din 2 grefe + nu am mai purtat chilotzei tanga. poate nu stiati dar si astia poa' sa fie un factor in plus deoarece ecoli si alte bacterii care dau infectie urinara se afla in intestinul gros.
si tot din ianuarie am inceput sa prestam pt bb, deci prestam si eu sunt ok. nu chiar complet 100%, mai am si zile mai proaste (rare!) dar oricum nu am mai luat antibiotice, nu mai am crizele alea oribile... eu per total spun ca sunt ok.

astea sunt toate masurile de precautie pe care mi le-am luat eu... ce sa mai zic?! vreau sa imi treaca, orice zi fara infectie e o zi castigata pt sistemul imunitar care in urma antibioticelor a avut de suferit...
va pup si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor!
Eu nu am E Coli, am Stafilocoul aureus ( la cultura secretie) si sotul la fel. Noua ni s-a dat tratament cu Zinnat ( cefuroxim) 10 zile din 8 in 8 ore una. Dupa cermin tratamentul mi s-a spus sa iau Uro_Vaxom 10zile/luna cate una pe zi 3 luni la rand. Astazi ma uitai pe prospectul lui si scrie ca e bun si pt infectii recidivante urinare . Cititi aici:
Uro_Vaxom, caps
Substanta activa: vaccinuri
Indicatii:
Tratamentul infectiilor recidivante sau cronice ale cailor urinare indiferent de germenii implicati. Reprezinta un tratament adjuvant asociat antibioterapiei uzuale. Uro-Vaxom este īn special recomandat īn urmatoarele afectiuni: cistite, pielonefrite, uretrite, bacteriurii asimptomatice, infectii survenite īn timpul cateterismului vezical sau uretral.

Precautii:
Desi studiile pe animale n-au evidentiat efecte teratogene sau fetotoxice, se recomanda ca de altfel pentru cea mai mare parte a medicamentelor, a nu se administra Uro-Vaxom īn timpul primelor 3 luni ale sarcinii, decāt cu avizul medicului.

Compozitie:
Fiecare capsula contine: 6 mg extract de E. coli cu proprietati imunostimulante.

Actiune:
Imunoterapia orala a infectiilor urinare.

Administrare:
Tratamentul infectiilor recidivante īn faza acuta: 1 capsula pe zi ca adjuvant al antibioterapiei, administrat de preferinta pe stomacul gol, pāna la disparitia simptomelor, dar cel putin 10 zile consecutiv. Tratamentul cazurilor rebele si recidivante: 1 capsula pe zi timp de 3 luni consecutiv.
Va mai dau un tratament naturist pe care il am de la GalinaRodica de pe forum si cu care a reusit sa scape de Stafilococul aureus si este bun si pt E Coli si intarirea sistemului imunitar. Mie imi place f mult si am ajuns sa-l iau din placere , de multe ori uit ca e un tratament. Se face un amestec din miere(un borcan mic), tinctura de propolis una sau 2 sticlute (dc vreti sa fie mai puternic) si o sticluta de ulei de catina. Se amesteca bine si se ia cate o lingurita de 3 ori pe zi inainte de fiecare masa cu o jumatate de ora inainte. Dc dati cautare in google despre propolis veti vedea ca este un antibiotic natural f bun si da rezultate in f multe infectii. Ac intareste sistemul imunitar si regleaza hormonii. Uleiul de catina inareste sistemul imunitar si este anti cancer.
Succes!

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

offfffff,fetelor am ajuns si eu saptamana trecuta la urgenta din acuza unei infectii urinare!mi-au dat antibiotice(metronizadol si floxin).azi am avut programare la specialist.mi-a inlocuit floxinul cu NOVO CIPROFLOXACIN.mi-a zis ca e un antibiotic mai puternic.grija mea e ca de la infectie sa nu se fi infundat vreo trompa,dar medicul mi-a zis sa nu-mi fac griji ca antibioticul care mi l-a dat actioneaza si asupra lor.dupa ce termin tratamentul mai fac din nou un test de urina.eu pana acum nu am avut probleme cu infectiile...tin minte ca m-am captusit cu o cistita prin liceu.atunci am tratat-o cu leacuri babesti si a fost ok.asta pana saptamana trecuta.......dupa tratamentul de vreo 5 zile pot spune ca m-au lasat durerile si au disparut si usturimile.sper sa fiu pe drumul cel bun.faza e ca eu cam imi dau seama de unde m-am capatat din nou cu ea.
am prostul obicei sa nu urinez la timp(de fapt.....aveam prostul obicei,ca deh!romanul pana nu-i patit...nu se invata minte)si nici nu consumam multe lichide.......daca beam jumatate de litru pe zi era eveniment mare!!!!
va pup pe toate si bafta multa sa scapam DEFINITIV de infectia asta!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

Buna fetelor,

am cam disparut de pe forum, dar nu v-am uitat. ma simt foarte rau, habar n-am ce e cu mine, probabil de la vre-un medicament, de cateva zile nu sunt buna de nimic.
carmen, ai dreptate, mai demult si eu aveam prostul obicei sa aman sa merg la toaleta si nici lichide nu prea am baut. dar acum sunt tot timpul cu paharul in mana, iar la toaleta parca am facut abonament
miki, mersi pt tratamentul naturist, am sa-l incerc. Uro-vaxom am luat si eu, doi ani la rand in cure de 3 luni, ma ajuta un pic, in sensul ca dupa ce faceam cura rezistam si eu 3-4 luni fara infectie. acum nu mai am curajul sa-l fac din cauza ca tot incercam sa facem bb. nefrologul mi-a spus ca nu se stie sigur cum afecteaza o eventuala sarcina, asa ca nu risc.
dar cred ca singura metoda prin care am putea scapa ar fi intarirea sistemului imunitar. eu stiu ca sunt la pamant cu sistemul imunitar, nici macar piercingul nu mi se vindeca, sunt alergica la toate lucrurile posibile si imposibile, inclusiv la medicamente, n-am pic de putere,parca nici nu mai functionez, abia ma ridic din pat,iar la serviciu sunt ca un robot. trebuie sa ma adun cumva. mai ales ca nu e ceva nou, sunt in starea asta de ani de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

si eu am avut probleme cu infectia urinara pina acum vreo 4 ani dar am rezolvat-o cu mare grija fata de organismul meu,imediat cum imi simt picioarele reci... sosete in picioare,chiar vara,spatele in permanenta acoperit,si ma feresc excesiv de curent si frig!!!stiu ca microbul e inca instalat si "doarme"acolo bine merci,dar antibiotic nu am mai luat de ani de zile si sper sa nu mai i-au cu precautiile mele!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetele! Eu aseara am ajuns la Urgenta deoarece ma dureau foarte rau rinichii, aveam febra si stari de voma. Dupa analiza sangelui, ecografie si consult doctorul mi-a spus ca am o infectie urinara puternica. Mi-a recomandat internare dar am refuzat. Urocultura imi iese abia vineri si pana atunci mi-a dat antibiotic Ciprozone forte (1/12 ore), supozitor Diclofenac, No-Spa si algocalmin. Febra nu-mi scade sub 37 cu 4... Dar mie mi-a spus foarte clar sa ma protejez pana termin tratamentul. Nu am voie sa raman insarcinata! Nu inteleg cum de Adiutzei i-a dat unda verde doctorului...


Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput