Constanta te saluta! (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici mai intru o data in fuga sa va zic ca eu plec la ploiesti intr-o ora si vin maine. nu va impacientati, nu ramanem fara mancare si cofeina. daca e ceva aveti majoritatea nr meu de telefon.
Adriana, da e posibil sa iasa acum masele.
Camelia, fluimucil-ul si ambroxol-ul au actiune similara -fluidizarea secretiilor oro-faringiene.
tre sa fug, va pupez si ne vedem maine!
pupi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ca sa fim si noi in ton cu moda.... Sebi-muciosul a facut si febra, asa ca am ajuns de urgenta la dr si am intrat pe Augmentin (si eu am nervi de la dr si n-am chef sa mai povestesc). Acum pare sa se simta bine. Nici macar nasucul n-am mai curs.
Dar prin ce sperietura am trecut..... Sebi n-a mai patit asemenea febra pana acum.... Dupa ce acasa ii pusesem supozitor cu paracetamol, la cabinet (dupa vreo...2ore) avea inca 38'C.....
Speram sa ne primiti si pe noi maine (nu cred ca suntem contagiosi!)...

Cornelia, ziceai ca pregatesti etichete. Noi avea 3 copii: Sebi, Andreea si Miruna (fetita prietenei mele).

Noi am mai gasit doar pachete cu 3 oua, de la Kinder, si asa am cumparat. Copiii nostri vor fi incantati mai mult de oua, iar daca punem oricum etichete, cred ca nu-i problema, nu?

Si eu am emotii... abia astept sa-i surprind reactia lui Sebi, la vederea Mosului! Mereu, cand vede cate o poza cu Mosu', ii aduce aminte: "Mosu', MASINA, TENU' (trenu'), PATZETA (tricicleta)!!!!!"
(si pt ca e baiat cuminte, asta o sa si primeasca!!!)

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

Doamne ce de peripetii mai aveti si voi cu copiii vostri. Oare de ce nu pot discuta normal medicii? Cred ca de la atata invatatura uita ceea ce i-a invatat mama lor in primii 7 ani de viata.

Daddy multumesc ca te-ai uitat la OTV. A durat foarte mult . Am scris la umanitare rezultatul. Important este ca s-a facut ceva si pentru el. Ce chestie .. De paste s-a prabusit, si de Craciun revine printre noi. Bravo catotul este frumos de Craciun Nimeni nu are voie sa fie suparat. Sper ca totul va fi bine . Aveti grija ... cei mici au tot felul de idei nastrusnice. de exemplu Ramon al meu cat stau aici si scriu a facut un munte de jucarii pe pat (le-a scos din sertare) , si a facut bucatele un sul de hartie igienica.. nus de unde l-a gasit..

Inca nu si-a bagat nimic in nas...
va doresc distractie placuta maine. Abia astept sa vina momentul si pentru mine sa va cunosc in carne si oase.

daca vreti sa auziti doua piese frumoase de Craciun : www.adina-tulbure.tk

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-saptamana asta puteti face ceva pentru el -0900900050-fiecare apel donati 5 euro
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici tuturot bolnaviorilor si accidentatilor! Sper sa isi revina repede si parintii la fel!

Am avut azi o zi plina. Cel mai important lucru este c ama reusit in sfarsit, sa sfintim casa!!! Ma simt tare bina acum. Parca e mai liniste si in sufletul meu .

Tot azi am fost cu Maria la neuropsihiatru, unde a desenat, i-a facut un test al culorilor, mi-a placut. Mi-a zis ca nivelul de anxietate nu este chiar asa de ingrijorator. Dar ma mai gandesc daca ii urmez sfaturile. E vorba de medicatie. Mi-a zis sa ii dau seara 1/4 de nitrazepam. M-a asigurat ca nu da dependenta, ca doza este f. mica si mi-a spus ca totul a pornit de la privarea de somn si somnul cu cosmaruri. Crede ca daca reusim sa o facem sa doarma suficient si fara vise, facem un mare pas inainte.

Partea frumoasa este ca in seara asta, la culcare, Maria a zis: Nu mai imi e frica la mine in camera, nu mai ma sperii de dulap (asta era ultima sperietura) si a adormit cu o papusa in pat!!!! Sa fie o coincidenta? Oare cu ce are legatura schimbarea asta?

Pachetelul de la kinder nu l-am gasit nici noi, ca am lasat-o pe ultima suta de metri. Am luat din cel cu trei oua, dar o sa ii las in el doar unul si completez cu alte dulciuri kinder. Ii fac un pachetel si lui Stefan, pana la urma.


Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

of.
de abea acum am citit ca mariuca prizeaza "rotzi de mashinuta" ca patrick fce boungee jamping de pe birou
copii "cuminti"!


jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Noi vom fi doar 4 ...tati a plecat in dimineata asta de urgenta la Giurgiu, si nu stiu daca reuseste sa se intoarca pana la 5. Pachetelul nostru este tot din cel cu trei oua, dar vom mai pune batoane Kinder, sa iasa la numar. Abia astept petrecerea!

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Am si eu net de aseara. Sa nu ma bucur prea tare ca poate cade iar!
Abia astept sa ne vedem diseara!
Eu o sa merg in Metro si o sa cumpar sosetele de Mos pe care trebuia sa le ia Tania din Doraly. Ea s-ar putea sa nu poata veni, asa ca ne-am inteles asupra acestui aspect.
Daca mai e cineva care nu are sosetuta si vrea sa i-o cumpar eu dati un tel sau sms la 0722400624 pana la ora 12.
Va pup!

Cornelia, daca nu-ti mai trebuie cartea, poate mi-o aduci.

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Tatiana stai linistita ti-o aduc astazi.Asa cum spui si tu e o mare bucurie sa fii alaturi de cei dragi de sarbatori.
va pup

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra


Amintiri de la implinirea celor 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Sunt tare suparata...
D-zeu ne da cate o palma sa ne amintim ce e4ste cu adevarat important-sanatatea si viata noastra...inainte de orice!
Ieri seara am avut accident cu masina.Circulam pe bd. lapusneanu si era un trafic ingrozitor.Nu stiu cum am avut curajul sa merg pe bd. cand de regula il evit.Aproape de Liceul Saguna am intrat in coliziune cu un Ford Focus. Dupa ce mi-am revenit din soc, n-am putut sa-mi amintesc ce s-a intamplat si m-am lasat la mana celor din Focus.La un moment dat un martor a venit la mine si mi-a spus ca focusul a iesit dintr-o parcare laterala si mi-a taiat fata si ca de aceea nu l-am vazut.Nu a vrut insa sa vina la politie si nici eu nu am insistat macar datele personale sa i le iau.Nu mai stiam de mine. Eu nu-mi aduc aminte decat ca era un autobuz in fata mea care urma sa opreasca in statie.
Am luat amenda 300.000 pt nepastrarea distantei, dar eu pana la autobuz aveam cel putin 10 m.M-am lovit la un genunchi, dar curios dupa 10 min. a inceput sa ma doara spatele si un sold.Acum tot soldul ma doare, nu f tare, dar nu pot sta mult in picioare.
Nu stiu daca mai vin diseara. Mi-ar parea rau sa o dezamagesc iar pe Anduta, dar sa vad cum ma simt pana diseara.Sinzi, jone, Cristina am vorbit cu ASdinuta si se duce ea la Metro si va ia ciorapei de cadouri aceia la 17.000 si ii aduce diseara.Ii multumesc inca o data ca mi-a <spalat obrazul>, altfel cva incurcam .Va pup si distractie placuta diseara... poate reusesc sa vin totusi....

Poze noiembrie!!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)


Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

la noi s-a mai adaugat pe lista si sora sotului.sper ca nu e cu suparare.



jo si alexandra

Mergi la inceput