Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!3

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna Fetelor!

M-am inscris la "aspirante optimiste > 35" zilele astea.
Ma indurereaza mult sa citesc despre necazurile fiecareia dintre noi, caci si eu sunt in acceasi situatie, dar totodata ma bucura..sa am cu cine vorbi.

Am gasit tratamentul Liviei absolut interesant si complet, ceea ce
m-a pus sa ma interesez de cele plante si tincturi.
Am facut catva timp in urma analize... si toate bune...E clar ca voi mai face si altele.
Livia, m-as bucura daca m-ai indruma un pic. Ti-as fi etern recunoscatoare, ca toate noi, de pe forum. Sunt convinsa.

Ce este MEDA?

Va doresc un week-end splendid!
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Livia,nu stiu daca s-a mai pus intrebarea,pt. ca nu am citit tot ce s-a scris,dar imi poti raspunde daca se poate lua imunostim in sarcina sau ce se poate lua pt infectii urinare(antibioticele nu ma ajuta prea mult).
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisssu spune:

Draga Livia,
Indraznesc si eu sa cer ajutor la tine.
Am un baietel de 3 ani si mai vreau un bb dar nu iese. In toamna am luat postinor ca sa nu raman insarcinata pt ca eram in timpul tratamentului pt anexita cronica bilaterala si de atunci am CM la 40-50 de zile. La eco s-a constatat ca am ovare polichistice. Am facut si dozari hormonale in ziua 21: progesteron 0.26ng si prolactina in valori normale (doar acesti 2 hormoni mi s-au recomandat).
De aproape doua saptamani am inceput sa iau Maca 3/zi si as dori sa imi faci si mie o schema de tratament cu plantutele astea minunate.

Multumesc anticipat.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miidezile spune:

imi puteti recomanda un tratament naturist care sa duca la evitarea unui avort spontan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisssu spune:

miidezile: nu sunt o specialista aici dar dupa cate am aflat si eu ceaiul de cretisoara este bun pentru fixarea sarcinii. cred ca o cana de ceai seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

MIIDEZILE,eu pot sa te ajut cu un sfat bun.Am o prietena cu acesta problema si bea ceai de coada soricelului ,2cani/zi si cretisoara tot 2 cani/zi.Daca citesti prospectul amindoua sunt foarte bune pentru fixarea sarcinii.Dar te rog sa mergi la un medic.eA PE LINGA CEAIURI A PRIMIT SI CEVA PASTILE.
ROG FOARTE MULT PE FETELE DIN SUA,SA-MI SPUNA UNDE ASI GASII TABLETE SAU TINCTURA DE TELINA SI MARAR...VA ROG MULTTTTTTTTTTTT
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

LAURAdin LAS VEGAS,UNDE ESTI,TE-AI ASCUNS, N-AI MAI APARUT ,MIE DOR DE TINE.POATE AI STII TU UNDE GASESC ACESTE PASTILE.
CHIAR ASEARA AM FOST LA WHOLE FOODS,SI AM CAUTAT INEBUNITA,CEI DE ACOLO NICI MACAR NU AU AUZIT ,M-AU TRIMIS LA MINCARE SI LEGUME...POATE MA APUC DE RONTAIT MARAR.
MARIEE,UNDE ESTI?
,,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

coada-soricelului nu se bea cand este deja sarcinä...ci doar inainte!!!Dupa ce ramai cu burtica se adm.: extractul din muguri de zmeur,cretisoara,Nature's Sunshine NF-X (http://www.healthy-sunshine.com/nf-x.asp) si binenteles produse hormonale recomandate de medic(cand exista probleme mai serioase).

pup!

ps:fetele lucreeeez si dŽaia nu mai raspund asa des...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial creeata de emam2006

Buna Livia,
Am vazut ca multa lume a apelat la tine si am zis sa incerc si eu.Eu am o fetita de 8 luni si am alaptat-o pana la 7 luni jum ca s-a intarcat singura.De dinainte de a ramane aveam un nodul la sanul stang.Am fost la mai multi doctori si m-am uns cu tot felul de creme chiar am luat si un sirop si tot nu s-a dus.Doctorita cu care am nascut mi-a zis ca numai chirurgical se va duce, eu nu prea am vrut chirurgical si uite asa a trecut timpul am ramas insarcinata si din cauza alalptatului acest nodul s-a marit cam mult si nu stiu ce sa fac.Sigur s-a incarcat cu lapte, eu am folosit pompa de san dar degeaba.Daca o sa ma duc la doc mea o sa-mi zica ca ma opereaza si o sa ramana o gaura cam mare.Ai vreo idee cum s-ar putea duce sau macar sa se duca laptele din jurul acestui nodul.Am uitat sa spun ca mie inca nu mi-a venit menstruatia, o sa ajute la ceva cand o sa-mi vina?
Astept raspunsul tau,
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Draga Livia,
dupa toate cele citite pe forum precum si in multe alte tiparituri am aflat ca branca ursului face adevarate minuni in oligoastenospermie(diagnosticul sotului meu)Astazi am fost avertizata de o prietena de pe forum sa am mare grija in administrarea acesteia ca poate avea efect contrar celui scontat
Mentionez ca sotul meu ia cu stoicism
-branca ursului
-naprasnic-capsule
-apilarnil@polen @propolis
-maca
-bio seleniu+zinc
M-am cam speriat si te rog mult sa-mi spui daca gresim acest tratament-in special in legatura cu branca ursului.Se ia doar in cure de cateva zile pe luna ?
multumesc anticipat

Mergi la inceput