Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!3

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bodea spune:

Multumesc pt. raspuns.Si eu sper ca acele simptome sa fi fost pozitive;poate s-a curatat ceva. Oricum, deja iau BU de o luna si ciclul imi intarzie(ca de obicei).Sper ca in timp,macar sa mi se regleze acesta,pt. ca ma simt ingrozitor, in fiecare luna se lasa asteptat cu presiune si dureri in sani,greturi,dureri de cap, etc.
Va doresc sa fiti fericite si tuturor sa ni se implineasca marea dorinta. Va pup
Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinas spune:

Buna Livia,te rog raspunde-mi si mie la intrebarea urmatoare:
Daca am facut laparo si mi-a fost gasita si curatata endometrioza, nu multa ci puncte mici, pot lua tinctura de marar sau face rau si apare iar endometrioza? Mentionez ca beau ceai de naprasnic si cretisoara+ ca iau laptisor de matca si apilarnil(polen si propolis). In plus CM nu mi-a venit dupa laparo adica de la ultimul CM au trecut 35 de zile si nimic, si vreau un bebe neaparat. Doctorita care m-a operat mi-a recomandat Zoladex, dar eu nu vreau sa-l fac pt ca vreau bebe urgent + din cauza efectelor secundare. Mai vreau sa mentionez ca inainte de laparo avem CM foarte putin cantitativ, si endometrul f subtire. Deci tinctura m-ar ajuta pt amenoree dar mi-ar face rau la endometrioza?
Te rog raspunde-mi si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna livia as vrea si eu sa primesc niste raspunsuri la unele intrebari pe care le am.
Imi doresc nespus de mult un copil ca de altfel si toate fetele de aici de pe forum. Cam 1 an si 8 luni ne straduim sa concepem un bb dar nu se primeste. Am decis sa merg la ginecolig sin prima luna de insuccess, rezultatul a fost anexita bilaterala, asa am pornit la drum cu tratamente si fele de fel de lucruri pe care doar o femei dornica de a da nastere la un copil ar putea face acest lucru.
Ultima data am facut fizioterapie ca o sa ajute, dupa ultima sesiune am mers la eco sa vedem daca sa rezolvat ceva si dr mia zis ca un pic de tot se mai vad dar felul incare au fost nu mai sunt si ca trompele nu se vad inseamna ca sunt ok!asta asa mia zis ea sa o cred sa u nu?!
am dat analizele la virusi la hormoni si se pare ca sunt in ordine.
Dupa delingi cautari prin internet cu se trateaza anexita pe cale naturala am dat de acest site minunat, si sa vezi ca deja ma facut rost de un tratament care consta din BU+ceai de napraznic+ceai de cretisoara+muguri de zmeura, am deja peste 2 saptamini de cind le iau si pot spune sincer ca remedii am simtit nici acele dureri de cap imense nu le mai am.
As vrea sa stiu daca fac bine sau nu, stiind ce produse folosesc la moment?
Sper ca nu te-am plictisit dar sunt si eu disperata de a avea un bb.
iti multumesc!!!
Maria

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Draga Livia.am citit si eu tratamentul tau postat.
La noi problema este sotul care are oligoastenoteratozoospermie si ni s-a zis clar ca numai in vitro am reusi cea ce ne a socat mult ptr ca nu ne asteptam la asa ceva.Tin sa amintesc ca acum 3 luni am avut diagnosticul de oligoasteno ata dar dupa tratament cu tribulus 3 pastile pe zi am ajuns la oligoastenateratozoospermie.Care e parerea ta ce i-as putea da sotului meu ?mi e tare frica sa incerc orice tratament.
multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

laauurra,
ma bucur ca esti si tu aici in Vegas,mai ne putem intreba una pe alta cite ceva.Si eu le-am gasit demult aceste med.Vitex,deja de 3 luni le inghit.Mai iau propolis, Red raspberry,Pregnancy tea,ca sunt aproape de aceste magazine sunt chiar sub nasul lor.Dar vreau sa-ti spun ca am cautat BU, Cretisoara,Napraznicul si nici in ruptul capului nu le-am gasit,la toate din magazine,sub toate denumirile posibile,si dupa ce mi-am ros genunchi cautind pe rafturi[de su in jos} i-am intrebat si pe cei de acolo care habar n-aveau,mult mai multe stim noi decit angajatii.Am mai descoperit acuma cu ajutorul forumului ca la napraznic,ii mai spune si Cranesbil.
C-am astea le am de aici,ca restul le-am procurat din Romania.
Te pup,Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

delfinas:poti lua tinctura de marar (1 lingurita(5 ml) de 3 ori/zi)dar doar 21 de zile,nu vei mai repeta in celelalte luni!naprasnicul (preparat special ,stii nu?)4 cani/zi,cretisoara 2 cani pe zi(infuzie)+muguri de zmeur(tinctura-extract glicerinic).In rest este ok!

marryan:trebuie sa treaca o luna de la trat.ca sa ai rezultate vizibile(chiar bebe!)deci asteapta sa vina prima menstruatie obtinuta cu ajut.plantelor iar in perioada fertila "munceste/munciti" cu spor dar dupa ürmat.indicatii:

Actul sexual sa se efectueze numai in perioada fertila (din a 9-a zi pana in a 18-a zi din 2 in 2 zile dupa o irigatie vaginala cu apa fiarta si racita (calduta)+1 lingura rasa de bicarbonat sau ceai (infuzie) concentrat de galbenele,apoi se sta minim o jumatate de ora culcata dupa contactul sexual, eventual cu bazinul mai sus.

Tu iei bine plantele?ceaiul de naprasnic il prepari special cum am descris eu in trat.meu de pe forum?Iei totul inainte de masa cu pauze de 5 min. intre ele?







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

miruna79:de ce nu face trat.scris de mine pt. barbati?trebuie tinut NEAPARAT 3 luni ca sa vada rezultate...!!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Draga Livia,
am tot intrebat si eu pe la fete, dar as avea nevoie de sfatul tau , ca tu stii mai bine, cum m-as putea trata si eu naturist in vederea pregatirii teritoriului ptr fixarea unei eventuale sarcini. Urmeaza in toamna sa fac a 2a incercare prin FIV si as vrea sa incerc cu ceva naturist inainte, poate ma ajuta. Am auzit ca ceaiul de cretisoara ar fi bun...si altceva ?? vit. E , tinctura de muguri de zmeur? daca ai putea sa m-ajuti cu niste sfaturi de ce anume si cum sa le iau... Iti multumesc mult si iti urez tot binele din lume la cat ajutor ne dai!!!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Mai am si eu o intrebare. Am inceput de azi sa iau tinctura de branca ursului, numai ca nu-i suport gustul prea bine si am incercat cu prigat de pulpa de grapefruit. Asa are un gust chiar interesant. E vreo contraindicatie in a dizolva BU in acest suc sau o pot lua asa? N-as vrea sa renunt la tinctura in favoarea capsulelor avand in vedere ca prima e mai eficienta.

Trebuie sa te gandesti la caracterul tau. Sa stii in ce te schimbi, cum vei fi schimbat si ce nu poate fi schimbat la loc. Bunele maniere nu sunt deajuns. Nu sunt acelasi lucru cu o inima buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna Livia iti multumesc din suflet pu raspuns, vreau sa zic ca ceaiul de napraznic il prepar exact dupa cum ai scris tu cu o cana de apa si o lingurita de ceai lasata pe noapte, apoil il strecor si planta ramasa o mai fierb cu inca o cana de apa, o las 1/2 ora dupa care amestec ceaiul fiert cu cel infuzat de cu seara si beau o cana pe stomacul gol, fac pauza de 15 minute iau Bu, apoi pauza de 15 minute iau mugur de zmeuri, si mai beau cite 2/zi cani de ceai decretisoara. Oare fac cum trebuie?
Irigatii inca nu am facut, nustiu cins se face din a cita zi de CM pina cind se face?
Maria

marryan

Mergi la inceput