Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza Livia ,
As avea si eu nevoie ,foarte mare de sfatul tau ,de un tratament ...
Deci ...in urma analizelor sotul -hipospermie
Numar -17 mililoane/ml
Mobilitate : 51% spermatozoizi mobili
33 % mobilitate normala
67 % mobilitate scazuta
49 % spermatozoizi mobili
Viabilitate : 51 % mobili ,viabili
49 % imobili
\\Examen Microscopic : 67 % normali , 33% patologici

Analizele mele sunt bune ,dar ...am cicluri scurte 23-25 de zile ,si aseara la echo urmarire folicul ,in ziua a 8-9 ,a zis doctorita ca nu am ovulatie ca este foliculul prea mic ....si parerea ei ..singura sansa Inseminare Intruterina......
Exista vreun tratament ?


"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laauurra spune:

Buna din nou...
as fi dorit sa am un raspuns dar se pare ca nu mai are nimeni timp pentru asta... si e de inteles.
Ramin totusi cu speranta.
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Salut Livia!
TE ROG DIN SUFLET, recomanda-mi si mie ceva pentru regalarea CM-ului,pt ca dupa ce am oprit AC,mi-a venit doar o data la 45 de zile,iar acum am 68 de zile si nici un semn ca mi-ar veni!!....Te rog mult,recomanda-mi ceva,ca sunt tare speriata!!
Am facut un test de sarcina acum 2 sapt si a iesit negativ.
Te rog,doua cuvinte trimite-mi,dar nu ma ocoli!!
Multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by laauurra

Buna din nou...
as fi dorit sa am un raspuns dar se pare ca nu mai are nimeni timp pentru asta... si e de inteles.
Ramin totusi cu speranta.
Laura


Activeaza-ti mesajele private din profilul personal. Aici raspunde Livia asa ca cine ar vrea sa-ti scrie cred ca prefera un PM. Scrie la subiectele "Naturiste" sau la "Endometru". Acolo sunt multe fete care sigur te vor sfatui.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Buna seara Livia, buna seara naturistelor,
Pe 16 ianuarie am inceput trat naturist si pentru a 2a luna consevcutiv ovulatia este insotita de dureri similare cu cele pe care le-am avut in timpul stimularii cu clomid. As vrea sa stiu daca e normala aceasta durere in timpul trat nat.
Astazi sunt Z14, toata ziua m-a durut burta, ma simt balonata si ma dor sanii rau de tot, de nici nu pot sa-i ating, acelasi lucru mi s-a intamplat si luna trecuta. Va rog sa ma lamuriti.
Multumesc anticipat

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Buna seara Livia!Daca mi-ai da si mie un tratament naturist pentru a face si eu un bebe ti-ar fi tare recunoscatoare!Ma chinui de 5 ani timp in care am afuns la urmatoarele concluzii:1 trompa infundata total,1 trompa se desfunda pe masa cica pe masa la HSG (3 la activ),FSH mic,LH mic -in zilele 3,14 si 21 de ciclu sunt intotdeauna sub valorile normale,prolactina marita-dupa tratam cu Dostinex o tin in limite cu Mastodynon.Sotul este OK.De azi beau ceai de Branca ursului si am cumparat extract de zmeur.Te rog ajuta-ma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxica spune:

Livia, te rog ajuta-ma cu un raspuns la intrebarea: Sa intrerup citeva luni tratamentul recomandat de tine?
Am 37 ani si prietenul meu face un master in strainatate care se va finaliza in luna august.
De cand a plecat (8 luni) am avut un ciclu regulat la 30-32 de zile insa f putin si maro. Am inceput tratamentul Liviei de 2 luni si menstruatia a devenit normala. In a doua luna de tratament (intr-o vacanta de citeva zile) am incercat sa raman insarcinta, insa nu am reusit – (poate pt ca am prestat in fiecare zi?)
Prietenul meu se intoarce tocmai peste 5 luni.
Ce sa fac: sa intrerup tratamentul 4 luni si sa-l reincep in luna iulie? Daca il continui acum inseamna ca-l voi face 7 luni sau mai mult…Sa renunt la o parte din tratament (la vitamina E)?

Am uter retrovers aproape fixat si ma chinui si cu niste infectii urinare (Colli) de mai mult de 2 ani pt care diversi doctori nu au gasit cauza si nici tratamentul care sa ma ajute (o posibila cauza ar fi – intestinul f usor iritabil pe fond de stres).
Am facut tot felul de investigatii, ecografii pentru aceste infectii urinare, precum si analizele premergatoare sarcinii; care au iesit ok. De 2 luni de cand fac tratamentul problema cu intestinul s-a diminuat si nici infectie urinara nu am mai avut (inainte aveam crize aproape in fiecare luna).
Am ramas o singura data insarcinta, acum 6 ani, nu se stie cum, in timpul unui tratament de la Parhon pt diagnosticul “Displazie mamara prin insuficienta luteinica; hiposurenalism cu raspuns pozitiv la stimulare” (luam Orgametril in ziua 15-24 deci nu aveam cum sa raman insarcinata) si am facut intrerupere de sarcina.
La Parhon am ajuns pt ca aveam mai multe chisturi pe ovare, care erau mari si vroiau sa ma opereze, insa pina la urma chisturile erau functionale.
Mai am o conizatie pe col facuta in anul 1993 in urma diagnosticului “displazie severa” care s-a rezolvat.
Mi s-a depistat recent si o usoara hipotiroidie pt care iau o jumatate pastila de Euthyrox 25 mg. Analizele au iesit bune insa glanda functioneaza la limita inferioara.
Te rog, daca ma puteti ajuta, cu sugestii si alte informatii ref. cele de mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Buna Laura, sunt diagnosticata cu sterilitate secundara, dar nu am reusit sa aflu cauza acestei sterilitati.am facut HSG, histeroscopie, laparoscopie, analize hormonale..etc,sotul-spermograma, dar toate sunt bune si frumoase.totusi nu raman insarcinata desi ma straduiesc de mai bine de un an jumate.nu am urmat un tratament naturist pana acum si as vrea sa incerc ceva dar nu stiu ce.am luat catva timp BU si Mastodynon(pt o mastodinie), dar mi s-a dereglat Cm si le-am oprit.de fapt nu stiu dc de la ele sau a fost doar coincidenta, dar acum nu le mai iau.la ultimile analize hormonale mi-a iesit prolactina (ziua 21) cam mare-582uUI/mL.desi valorile normale de pe buletin sunt intre 127-637. medicul mi-a spus k nu e o pb atat cat e in limite, dar eu as vrea sa iau ceva plantute pt a o mai scadea un pic.ce ma sfatuiesti sa iau si cum?cred k nici cu ovulatia nu stau bine, caci am facut vreo 3 luni (dar nu consecutive si nu la acelasi medic)monitorizare si niciunul nu s-a putut pornunta cu siguranta dc am ovulat sau nu.CM este si el destul de neregulat-31-38 zile.in ultimile 2 luni l-am avut de 31, dar nu pot spune k mi s- reglat, k luna asta cine stie cum va veni.asa k dc m-ai putea ajuta cu sfaturi , ti-as fi recunoscatoare.
te pupsi iti trimit flori de primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Buna Livia,
mai mult de 2 saptamini astept sa-mi raspunzi

quote:

-{monica} dar nu-mi dai un semn de viata.Esti ocupata mult,te cred dar astept si eu macar un semn bun de la tine referitor la subiectul meu ,poate mai am vre-o speranta.Cu drag,Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laauurra spune:




Buna livia!!!!!!!!!!!!!!!

Si eu astept .... mi s-au lungit urechile.
Laura

Mergi la inceput