Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabini spune:

Draga Livia,
te rog sa-mi spui daca pot inlocui Mastodynonul cu picaturi de codita soricelului, cat acid folic se ia pe zi si cu ce pot inlocui Metronidazolul, care nu se mai fabrica, in tratamentul pentru stimularea ovulatiei.
Gabini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Draga Livia
Sti un tratament naturist pt. tratarea vaginitei.Am luat si ovule si spalaturi si pastile , si iar apare.
Mersi

irlandeza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Draga Livia,
Daca stii cumva un tratament naturist pentru colpita mixta,infectie urinara si bacterii hemofylius,am rugamintea sa-mi scrii.
Este vorba despre prietena mea care se confrunta cu aceste probleme si care a facut depresie din cauza ca nu scapa de acea colpita mixta.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Draga Livia,

Iata pe scurt povestea mea: Sotul azoo, am facut ICSI anul trecut cu spermatozoizi obtinuti prin biopsie testiculara, dar nu a reusit. Acum ne-am hotarat sa ne indreptam spre IA cu donator. In ian. am facut laparo, trompa stanga era super infundata cu hidrosalpinx, dreapta era infundata normal. Ovarul drept cu f. multe aderente, cel stang cu mai putin aderente. M-au curatat, mi-au desfundat trompele. In febr. am facut 2 instilatii la care a reiesit permeabilitate 1. In ziua 13 a CM din febr. am facut o IAD: aveam ovulatia pe dreapta si totul era ok. Din pacate nu a rezultat sarcina. In ziua 2 a CM din martie am facut o eco la care mi s-a gasit pe stanga o formatiune de 13/18 mm. Desi era convinsa ca e chist, dr. mi-a zis sa fac stimulare. Asa ca in ziua 9 formatiunea era de 30 mm. Mi-a zis sa intrerup totul si sa iau 2 luni AC Yasmin si apoi sa mergem pe ovulatie naturala.
1. Cu ce tratament naturist as putea sa scap de chist, pentru a nu mai apela la AC?
2. Ce tratament naturist de stimulare as putea urma dupa aceea, pentru a obtine mai multi foliculi intr-o luna? Eu ovulez normal, se matureaza cate un folicul in fiecare luna.
3. exista vreun tratament naturist pentru azoospermie?
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Draga Livia,
Daca stii cumva un tratament naturist pentru colpita mixta,infectie urinara si bacterii hemofylius,am rugamintea sa-mi scrii.
Este vorba despre prietena mea care se confrunta cu aceste probleme si care a facut depresie din cauza ca nu scapa de acea colpita mixta.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laauurra spune:

Buna Livia,
sunt relativ noua in acest domeniu (infertilitatea) si deja sunt intr-o situatie in care nu stiu in ce directie sa o apuc.
Locuiesc in Las Vegas (capitala mondiala a doctorilor care au probleme in alte state si incep o noua cariera aici), sunt cu sotul meu de 10 ani timp in care nu am ramas niciodata insarcinata.
La inceput nu am dat atentie (eram prea tineri), pentru 2 ani am fost la un doctor (nu de infertilitate) care-mi spunea sa tot incerc fara a-mi face nici un control adecvat... eream tinara (29 ani).Tot ce am descoperit a fost ca am prolactina 75. Iau Bromocriptin.
Am deja 32 de ani si in Decembrie 2005 m-am dus la o doctora specialista in infertilitate care a facut mai mult, adica analize:dec 2005 Fsh=13.4, prolactina=7.
Am decis sa ma inscriu pt IVF dar in 23Ian 2006 am facut din nou Fsh=24.5 si 23Ian Fsh=28.9. Mi-a recomandat anticonceptionale si m-am intors in 15 febr pt Fsh= 27; doctora decide ca totusi ovulez (dupa monitorizarea temperaturii) si decide sa facem IUI fara stmulari... In ziua a 10a la eco se vede cite un ovul la fiecare ovar. Pe 28 febr am facut o injectie cu Hgc si pe 2 si 3 Martie fac IUI. Nu am ramas insarcinata, dar la 5 zile dupa inseminare am avut o singerare usoara, pe 11 martie mi-a venit perioada care a fost mai rea ca niciodata. De obicei am chiaguri care cu timpul au devenit tot mai mari si mai dese (la inceput aveam 2-3 pe perioada, dupa o vreme le aveam pentru citeva ore, acum le-am avut pentru mai mult de 24 de ore).
Pe 13 martie Fsh=1.9 Da de la 27 a fost 1.9. Estrogenul a fost putin ridicat de data asta.
Nu inteleg de ce? Poate de la injegtia cu Hgc, dar nu am incercat nimic luna asta pentru ca nu stiu ce se intimpla de fapt.
Am citit destul de mult in ultimul timp, credeam ca pot sa stiu toul despre Fsh mare, dar acum totul pare ciudat.
NU stiu ce sa fac.
Am gasit Vitex aici si iau cite o pastila pe zi (am inceput sa le iau de 6 zile), mai iau aspirina de copii, acid foloc, vitamine, bromocriptin si metanex (complex de vitamina B pentru MTHFR -trombofilia-).
Multumesc anticipat si astept cu nerabdare pareri si idei ca au nu am nici o idee.
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Draga Livia,
citind subiectele de mai jos aproape ca sunt in aceiasi situatie ca si Laura..De 5 ani am incercat sa avem copii si nu s-a intimplat nimic.Am facut mii de analize hormonale si ecografe ,injectii cu pregnyl''de la care n-am avut nici un rezultat,plus o inseminare.Acum,acum...de un 1 si 4 luni sunt in Las Vegas(mai dezamagita} si la fel mi s-au repetat analizele hormonale care sunt bune ,apoi un ecograf la care s-a vazut un chist pe ovarul sting {imi spunea si medicul din Romania}dar nu-si facea probleme ,in schim cei de aici sunt mult mai panicati si m-au trimis dinou la analize de singe plus un ecograf pentru a vedea daca in aprilie{ anul in curs}, va mai creste.S-au mirat ca stiu de el si totusi nu mi s-a dat un tratament.Ei vor sa vada daca-i e problema si daca e de operat.Oare sa impiedice acest chist ovulatia? Eu,o urmaresc de ani de zile dar oscileaza ,probalil din cauza unor medicamente sau care-i problema? De 3 luni iau aceste med:FERTILITY BLEND,VITEX,PINA IN A 19 ZI,PASTILE DIN MUGURI DE ZMEURA,DIN RADACINA DE BRUSTURE SI BEAU MULT CEAI DE COADA SORICELULUI, maninc multa telina cu morcov.Astea le-am depistat de pe acest site ,citind si informindu-ma pina in pinzele albe despre infertilitate,pentru ca doctorii de aici nici macar un tratament nu mi-au sugerat.Incerc sa-mi procur prin posta din Romania,acea tintura de branca ursului,daca ar reusii cei de acasa sa-mi trimita ,aici am cautat-o peste tot in mii de magazine si nu e de gasit,mai ales ca ei nu cred ca noi in ceaiuri.Referitor la analizele sotului sunt bune si uite de aceea imi pun si eu intrebarea:de ce nu ramain insarcinata sunt 6 ani de cind tot ne chinuim,ne rugam si ne dorim un ingeras in viata noastra.Te rog mult Livia,fa un mare bine si spune-mi ce pot sa mai fac {la cei 39 de ani pe care-i am}sau ce sa mai adaug la tratament.Mii de multumiri si multa sanatate sa-ti de-a bunul D-zeu, Monica Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara Livia As dori sa aflu daca pot lua branca ursului si napraznic in paralel cu un trat medicamentos(duphaston clostilbegyt,pregnyl,zanocin,flamexin si metronidazol)in conditiile in care totul este o.k. ,inclusiv ovulatia acum si totusi bb refuza sa apara?! Sau poate imi poti sugera tu un alt trat naturist. Multumesc tare mult.

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:


Draga Livia, am vazut ca ajuti multe fete care nu raman insarcinate cu sfaturi de medicina naturista, te rog sa-mi recomanzi si mie un tratament naturist pentru trompe infundate si stimularea ovulatiei, am cumparat kamaiany dar nu stiu in ce perioada sa-l iau, dar mai ales imi este frica de extrauterina;eu mai am un copil pe care l am facut tot prin tratament, am avut o trompa infundata si posibil si ceva probleme cu ovulatia pentru ca dupa stimularea cu med.clostylbegit, am ramas imediat insarcinata, acum am ambele trompe infundate si pana in iunie cand pot face FIV as vrea sa incerc si ceva naturist, multumesc anticipat si astept cat mai urgent raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANUSKKA spune:

Buna Livia.Am inceput tratamentul tau de o saptamana,si eu si sotul meu.Eu ma simt foarte bine,dar pe sotul meu il doare stomacul.Rugamintea mea este sa-mi spui daca stii de la ce ar putea sa aiba problema asta.Este de la tratament sau este o coincidenta?Sau ce ar putea sa ia sa nu-l mai doara.Nu este o durere acuta,dar este jenanta.Multumesc.

Ana.T.

Mergi la inceput