URGENT Ajutor Sange!!!

URGENT Ajutor Sange!!! | Autor: Anette123

Link direct la acest mesaj


Buna seara,

Va scriu intr-o situatie de-a dreptul critica, in numele unei bune prietene ale mele care in aceste momente se afla in spitalul Sf. Pantelimon cu tatal la un pas de moarte din cauza LIPSEI DE SANGE!

Are nevoie urgenta de sange Grupa A2, RH Pozitiv. Este barbat, la 54 ani si are o hemoragie puternica digestiva, pornita brusc acuma cateva zile. Doctorii din spital spun ca nu face fata decat cateva ore daca nu i se face rost super urgent de acest sange, si au sugerat familiei sa gaseasca o pila la alt spital pentru a face rost ACUM de sangele necesar. Are nevoie de 1,5 litri de sange macar, pentru a face fata acestei nopti.

Familia a strans donatori destui, dar de abia dimineata se pot duce sa doneze la centru, iar spitalul nu accepta sangele colectat direct de la ei in seara asta. Va rog din suflet, in numele lor, ajutati-i cu o pila sau sange la schimb daca aveti! Sunt disperati pentru ca au donatorii acolo, dar omul va muri cu zile daca nu fac rost de sange ACUM!

Ma rog la Dumnezeu ca cineva care citeste forumul sa aiba o dee salvatoare, si va dam cuvantul de onoare ca inapoiem sangele prin donatie dimineata, chiar mai mult decat se va lua....ajutati-ne intr-un fel.

Va multumesc!
Anette

Editat ulterior:
s-a facut deja rost de 2 pungi de sange in aceasta noapte, iar maine speram sa se rezolve cu donatiile rudelor si ale cunostintelor. Rusinos ca omul sta de 4 zile in spital cu hemoragie puternica si de abia azi s-au gandit doctorii sa spuna rudelor ca va fi nevoie de sange, ca ei nu au nici o punga!!! Nu puteau spune de ieri, sau acum 2-3 zile!? Si mai rusinos ca centrul de colectare are deschis de la 8 la 13:30. Si se mai plang ca nu au sange!? Pai chiar sa vrei sa donezi...trebuie sa=ti iei liber de la servici ca sa donezi, nu? Deci doar daca ai o urgenta in familie. Vai de amaratii fara familie in oras.

Anette

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Eu am grupa A2+ .Cum putem lua legatura?Vreau sa donez eu .Nu am avut niciodata nici o boala de sange , nimik si cred ca nu ar fi probleme .Numarul meu de telefon este 0742868939 .Bafta !



Comorile mele:http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm

Mergi la inceput