Constanta la apel (54)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Crixia
Multi pupici pt printesa!
Voi viziona pozele cand o sa reusesc sa-mi mai fac putin timp.....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi cica suntem bine...nu si-a explicat nimeni temperatura asa mica, la cabinet avea 36.0 (tot mica) dar copilul nu are nimic la plamani (pneumonie sau altceva) si chiar nu era nevoie de antibiotic, dar fiindca l-am inceput trebuie sa continuam.
In schimb suntem din nou pe sigulair (de abia scapasem!!!) Ca cica asta se aude de fapt la plaman...Eu cred totusi ca e o raceala usoara pe care a luat-o de la gradinita...
Sapt viitoare merg si la alergolog la dr Dinca...sa vedem ce spune si ea...vroiam sa ajung si in bucuresti la dr Radu, dar se pare ca dupa 3 ani voi putea beneficia de un diagnostic cand se pot ace testele alergogene...asa ca lasam drumul pt la primavara (Adinuza parca tu ai fost la ea, vreau si eu mai multe detalii te rog)

Mav, David nu are wheezing, cel putin nu sa il aud eu, ci doar probail dr la stetoscop...A avut o singura data cand a facut o bronsiolita...El respira normal, si nu raceste ff des...avand in vedere ca merge si la gradi...(ultimul antibiotic i l-am dat asta iarna, si atunci degeaba ca s-a dovedit ca are o boala a copilariei)

Nu stiu ce sa mai cred despre "moda" asta cu astmul...
Dr ne spune ca la David e un "debut de astm"....
Oricum sunt hotarata ca singulairul sa il incep dupa ce consultam si alergologul...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

seara buna
Crix welcome back!!!! imi pare rau de boala Alexiei, sper sa isi revina cat mai repede si cu somnul! poate reusesti sa te impui si sa mearga din nou la gradi de la anul....ca se vede ca ii place! eu da, am inceput din august deja munca, Mada ...din septembrie daca nu ma insel.
Sanzi, bine ca e ok la plamani! pupici!
o seara frumoasa tuturor si o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna seara! In sfarsit am internet, se pare ca la vecinii nostrii de la care porneste reteaua are firul "buba". Vecinii sunt in renovare, s-au mutat la rude si au lasat casa pe mana mesterilor care nu sunt interesati si de tehnica .
Crixia, am reusit sa vad cateva poze, sunt super, dar cel mai mult mi-a placut Alexia, cum incerca ea sa se strecoare in bagajele voastre, si voi nimic, nimic .
Adriana, sper ca in we sa va faceti timp si pentru o .
Narcisa, multa sanatate lui Patrick, sper sa ne dai vesti bune in legatura cu starea lui de sanatate.
Dana, sa stapanesti sanatoasa aparatele si sa te folosesti de ele mult timp.
O seara linistita tuturor!


poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.imi pare rau sa aud de copii bolnaviori.sanatate multa .
eu ieri am fost la servici si eram trezita de la 5 ca razvan nu a mai vrut sa doarma, dar aseara m-a lasat sa ma odihnesc.nu s-a trezit deloc dupa laptic pana la 7 dimineata.asa ca am dormit si eu mai bine.azi sunt acasa asa ca vreau sa fac putina curatenie.sambata si duminica tati e acasa asa ca speram si noi, dar nu cred ca mama pleaca azi si chiar nu mai avem cui sa-l lasam pe razvan.asta e.o luna pana se intoarce n-om muri.
va pup pe toate.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Adriana las mama ca si dupa ce se culca Razvan merge, nu?
Camelia, asa-i cu vecinii si statul la bloc....avem bube comune!
la noi inc asa e teribil de cald, drept care Pat e fornait rau, stam cu umidificatoarele da degeaba.....ca de obicei o dam din prea frig in prea cald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineata.
Eu am o stare de euforie astazi. Am venit pentru prima data la servici conducand masinuta mea proprie si personala! Mi-am vazut visul cu okii. Nu mai pot de bucurie ca nu am avut nici un incident pe drum. Sper sa nu am nici de acum incolo. Cand ma voi obisnui mai bine il voi lua si pe Paul cu mine.
Crixia, am vazut pozele tale. Ce a mai ramas de facut la casa? Concediul de vede ca a fost k lumea. Chiar ca arata asa draguta Alexia in gemantan! Poate daca se face bine, si cand vremea va fi mai buna o mai duci la gradi. Doar ai inscris-o nu? Iti pastreaza locul la gradi pana la anul? Mie mi-a zis educatoarea ca nu e nici o problema sa il duc cand vreau eu ca locul e asigurat.
Cornelia, inca o data sanatate si multa liniste va doresc. Ma bucur ca "nu e dracul asa de negru". Trebuie sa fii optimista.
Narcisa, Mav si Sinzi sanatate puiutilor vostri.



Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumesc mult pt. incurajari!

Pupici tuturor si multa sanatate!



Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oana, muuuulte felicitari si zero incidente!!! ti-ai laut mashinutza noua? sa o stapanesti sanatoasa! ce e? ati scapat de viermisori?
Cornelia, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Narcisa, in Cta e la moda, vb Sanzianei, diagnosticul de astm, si tratamentul cu Singulair.
Bodo, face de 10 luni tratament, dar noi ne-am asigurat ca nu-l face degeaba si am facut investigatii inclusiv la Bucuresti, la presedinta societatii romane de alergologie si imunologie care ne-a recomandat acest tratament pe baza istoricului nostru familial in privinta alergiilor.
Sotul meu a facut soc anafilactic acum 2 ani iar eu am fost alergica si am facut tratamente de desensibilizare ani de zile.
Atat deocamdata, ca nu ma mai lasa copiii.

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput