Doar putin pt Alex!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micri spune:

Nu vreau sa cred ceea ce poate nu este!!!...dar e ciudat cum pasaje dintr-un mesaj postat chiar de mine pe un alt forum in care eu personal descriu situatia lui Alex (care si pe mine m-a impresionat ce-i drept), se regasesc si in mesajul lui Motanik. Oare chiar a gandit si a formulat identic cu mine...mi-e greu sa cred...atunci...care e scopul...?!?
Bun...vei spune ca n-ai nici o legatura, dar de ce mi-ai luat formularea?...

Acest copil a inceput sa fie ajutat deja si de pe alt forum...oare ce va face cu atata ajutooor?...oare nu-i prea mult pt. un singur copilas?...ce se va intampla cu ajutorul in plus?...hai sa ne gandim!...ok , noi vrem sa ajutam copilul, si o facem cu draga inima daca chiar are nevoie,...dar atatea ajutoare pot fi folosite si in alte scopuri, sa fim seriosi!!!...am mai spus, copilul e unul singur, ajutoarele pot fi gramezi, unde vor merge cele in plus oare?...
Ma intreb si eu!!!!

Ce va face oare cu mai multe patutri, cu mai multe premergatoare,(daca vor fi), cu zeci de hainute?...pentru ca fiecare va da cat va putea, unii mai mult, altii mai putin, dar de strans se strang cu sigurantza. Mamicile cu copii au suflet mare si se ajuta.Insa, cred ca fiecare o face in ideea ca a jutat cumva acel copil, cu ceva care ii e de folos si nu de prisos.

Un copil poate fi ajutat in limita in care chiar are nevoie de acel ajutor, tot ceea ce e peste si i-ar prisosi ar putea f. bine merge si la alti copii care au nevoie de ajutor, care n-au ce imbraca si unde dormi, sau ce manca...ca doar sunt atatia!!!!

De ce mama lui Alex care posteaza si pe alt forum pt. copii nu posteaza personal si aici, ci apar intermediari...?...f. ciudat!!!!
Sau poate ca ea nici nu stie despre asta,...totul e interpretabil.
Atata timp cat nu e nimik de ascuns lucrurile pot fi facute la vedere...nu?

Repet...f. ciudat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by micri

Nu vreau sa cred ceea ce poate nu este!!!...dar e ciudat cum pasaje dintr-un mesaj postat chiar de mine pe un alt forum in care eu personal descriu situatia lui Alex se regasesc in mesajul lui Motanik. Oare chiar a gandit si a formulat identic cu mine...mi-e greu sa cred...atunci...care e scopul...?!?
Bun...vei spune ca n-ai nici o legatura, dar de ce mi-ai luat formularea?...
Acest copil a inceput sa fie ajutat deja si de pe alt forum...oare ce va face cu atata ajutooor?...oare nu-i prea mult pt. un singur copilas?...ce se intampla cu ajutorul in plus?...hai sa ne gandim!...bun, noi vrem sa ajutam copilul, si o facem cu draga inima daca chiar are nevoie,...dar atatea ajutoare pot fi folosite si in alte scopuri, sa fim seriosi...am mai spus, copilul e unul singur, ajutoarele pot fi gramezi, unde vor merge cele in plus oare?...
Ma intreb si eu!!!!
Ce va face oare cu 2-3 patutri, cu 2-3 premergatoare, cu zeci de hainute?...pentru ca fiecare va da cat va putea unii mai mult, altii mai putin.

Si de ce mama lui Alex care posteaza si pe alt forum pt. copii nu posteaza personal si aici, ci prin intermediari...?...f. ciudat!!!!
Atata timp cat nu e nimik de ascuns lucrurile pot fi facute la vedere...nu?

Repet...f. ciudat!!!





Stai putin ca nu inteleg!
Ma acuzi ca am copiat acest mesaj????

De unde?
Unde mai e aparut cazul?
Eu am citit pe un alt forum si am vb cu prietena mea, Cris, membra si ea si acolo si aici.


Nu inteleg ce se intampla. Se poate sa vad si eu mesajul pe care l-am plagiat?

Si cand postez aici un caz nu caut inainte tot internetul sa vad daca mai e pus undeva.

Vai, ce furioasa sunt.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

M-am lamurit.
Se pare ca Dana a solicitat ajutor pe un alt forum, unde Micri este admin. De acolo, prietena mea a preluat mesajul, din dorinta de a o ajuta pe mama si copilul ei si l-a pus pe un alt forum, de unde l-am luat eu.

Formularea care e furata..ha ha, chiar as rade daca nu ar situatia de asa natura, probabil se refera la cerintele mamei (premergator ca are unul dar e rupt, biberoane ca are unul uzat..)

Eu nu inteleg insa, Micri, de ce esti asa pornita. Eu am dat tuturor celor care vor sa ajute nr de telefon al mamei ca sa ia legatura DIRECT cu ea si ea la va spune daca mai are sau nu nevoie de un anumit lucru.

Sau poate e vreo concurenta intre forumul asta si cel unde esti admin? De ce nu spui lucrurilor pe nume? Nu veni sa faci tiganie aici pe un subiect care vrea sa ajute un copil cu handicap!!

Si eu am postat acest subiect fara sa vorbesc cu mama copilului pt ca am vrut sa postez cat mai repede, sa ajutam cat mai repede. Nu ma dau dupa deget, nu am nimic de ascuns. daca mai e ceva de lamurit, ma ofer sa o fac, desi sper sa apara chiar Dana sa o faca. Daca dureaza e pt ca asteapta probabil acceptul de a se inscrie pe forum.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

mai mai... micri a postat prima acest subiect pe un alt forum, l-am cautat si l-am citit.

nu cred ca motanik (sincer nu pot sa cred) ar avea un gand ascuns, acum eu inteleg ca povestea a apaut pe doua forumuri "rivale" cumva, dar... hai sa nu ne cramponam aici de "drepturi de autor" ca zau nu stiu daca are sens...

daca mama doreste eu o pot pune in legatura cu o fundatie care se ocupa si de cupluri mama - copil aflate in situatii dificile, dati afara din casa de catre parinti, etc.



Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eh, uite ca am mai zis o data ca stau in banca mea si nu ma mai bag la umanitare...dar e greu sa stai indiferent la tragedia altora, cel putin pt mine.

Pai ce gand ascuns sa am? Daca am dat pm-uri tuturor (fetele va rog confirmati) cu nr DANEI sa luati legatura cu ea DIRECT?
Daca eram intermediar, mai ziceam...dar cand eu fac legatura intre cine vrea sa ajute si cel care solicita ajutorul, cum pot fi banuita de interes ascuns? Asta nu mai inteleg.

Si da, Micri este admin pe un forum care acum ceva timp a fost in razboi cu DC-ul daca imi amintesc eu bine...asa ca nu mi se pare deloc corect sa vina sa lanseze aici idei care nu au nici o baza. Eu i-am trimis si pm pt ca nu vreau sa fiu acuzata pe nedrept. Am postat eu si nu Dana din mai multe motive: ca ma cunoasteti cat de cat pe aici si poate mai mult succes am sa va conving sa ajutati decat un nou-venit pt care nu garanteaza nimeni (eu garantez in masura in care prietena mea s-a intalnit personal cu Dan) dar maia les ca mai rapid a fost sa postez eu caci Dana asteapta acceptul inscrierii pe forum (asa mi s-a spus).

Cand am postat eu aici subiectul, Dana nu stia, era la farmacie. I-am dat sms si a intrat pe messenger sa vb cu mine si am rugat-o sa isi faca aici cont sa scrie ca sa spulbere orice speculatii.

Si pt ca Micri are numai 5 postari deci nu are cum sa ma stie ca ma intereseaza sa ajut si nu altceva, nu o sa ma supar ca m-a acuzat ca am furat nu stiu ce formulare. In plus, nu imi fac probleme ca ajutorul pt Alex va fi prea mare...macar sa ajute lumea...am increderea ca Dana va va spune fiecaruia (ca doar aveti nr de telefon si sunt sigura ca veti suna si nu veti trimite nimik fara sa stiti unde si cui trimiteti) daca are nevoie de una sau alta sau daca deja a primit pt ca intr-adevar nu are ce face cu mai multe premergatoare sa zicem, ca daca e vb despr emai multe hainute sau cutii cu lapte atunci cred ca alea sunt chiar binevenite pt ei in cantitati mai mari..

Asa ca Micri...daca vrei sa ajuti, fa-o in liniste si fara valuri, ca nu e nici o concurenta din punctul meu de vedere.

Multumesc pt intelegere.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

buna
Motanik-vreau si eu tel Danei,dupa adresa sta fff aproape de mine ,vreau sa-i dau si eu ce pot.
multumesc

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

mai am ceva de precizat.
Eu de cand ma stiu am fost o persoana sincera. De asta am si sarit ca arsa cand am vazut ca cineva ma acuza ca i-am copiat mesajul cand eu habar nu aveam de existenta unui apel facut de aceasta mamica pe alt forum decat cel pe care l-am precizat deja (si nu mai repet ca sa nu credeti ca fac vreo reclama...)

daca am adus vorba despre conflictul dintre Micri si forumul ei si DC a fost pt ca asa am dedus eu, ca asta e buba de fapt, din moment ce a deranjat aparitia postului aici pe DC dar nu si pe forumul de unde eu l-am luat...De aceea eu imi cer scuze daca nu a fost asa. Nu am cunoscut existenta mesajului postat de pe acest nou forum adus in discutie, nu am stiut de ajutorul deja acordat de catre membrii acestui forum Danei si piticului ei.

Inteleg ca lui Micri i-a fost restrictionat accesul, imi pare rau eu nu asta am vrut, am vrut doar sa lamuresc faptul ca nu am copiat si nu am avut nici un alt interes in afara de a ajuta, ceea ce cred ca este destul de evident pt cine vrea sa vada.

Acum revenind la cazul nostru.
Inteleg ca deja se trimit ajutoare catre aceasta mamica. De aceea va rog insistent sa luati legatura cu ea inainte de a trimite ceva ca sa ne asiguram ca are reala nevoie de acel lucru.

Desigur ca atunci cand e vorba de hainute, asa cum v-ati oferit, bune la 2-3 anisori (Alex are 11 luni), alea nu au cum sa strice si cu siguranta veti face un bine daruindu-le.

Dana mi-a spus ca nu se poate inscrie si am rugat-o sa ia legatura cu Florin prin e-mail, caci ma depasesc problemele tehnice.

Fotografia micutului va ramane acolo cu acordul persoanei care a facut-o (am discutat in privat si poate ramane).

In speranta ca nu mai sunt nelamuriri, urez tuturor multa sanatate si sper sa nu mai intervina nimic sa strice bunul mers al ajutorarii unui sufletel.



--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Va rog frumos vreau si eu nr de telefon al Danei.
Cu mult drag Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by micri

Nu vreau sa cred ceea ce poate nu este!!!...dar e ciudat cum pasaje dintr-un mesaj postat chiar de mine pe un alt forum in care eu personal descriu situatia lui Alex (care si pe mine m-a impresionat ce-i drept), se regasesc si in mesajul lui Motanik. Oare chiar a gandit si a formulat identic cu mine...mi-e greu sa cred...atunci...care e scopul...?!?
Bun...vei spune ca n-ai nici o legatura, dar de ce mi-ai luat formularea?...
Repet...f. ciudat!!!


Micri, inainte de a face o acuzatie, ar trebui sa te gandesti de 2 ori. Tonul pe care l-ai folosit, precum si acuzatiile la adresa lui Motanik, m-au intristat.
Inainte de orice altceva, vreau sa-ti spun ca Motanik s-a implicat in foarte multe actiuni caritabile pe desprecopii, ca are credibilitate deplina pe forumul nostru si ca e cunoscuta ca o persoana de incredere, o persoana pe care te poti baza si care nu vorbeste aiurea.
In al doilea rand, chiar daca ar fi fost vorba despre cineva nou pe forum, nu poti sa te exprimi asha, nu poti sa aduci acuzatii si sa ceri (cum spunea o alta fata) "drepturi de autor". Sunt de acord ca te intrebi ce-o sa faca mamica lui Alex cu x paturi, etc. Dar ai grija in viitor ce ton abordezi si nu uita ca te afli pe un forum umanitar, unde conteaza mai putzin cine-a scris, important e ca persoana aflata in nevoi sa fie ajuta. Cel putzin asha vad eu lucrurile.
Sper ca pe viitor sa te controlezi mai bine, pentru ca dupa cum se stie, "tonul face muzica".
cu respect,
Lorelei_19, moderator

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Uneori se intampla coinicidente (asha le numim noi). Sau poate ca sunt semne de la Dumnezeu. Chiar alaltaieri am vazut un reportaj la tv despre o fetitza de 5 ani care-avea aceeasi problema, respectiv s-a nascut fara antebratzul stang. O sa spuneti ca nu e un handicap prea mare, ca se poate trece peste asta. Un ortoped de copii a vorbit si a infatzishat aspecte la care nu ne gandim: ca de exemplu coloana vertebrala se stramba exact in directia mainii fara palma. Ca acel copil incearca sa faca totul cu mana intreaga si ca se produce un dezechilibru al corpului. Ca puiul nu poate taia cu foarfecul, nu poate merge in echilibru pe o barna, si multe altele. Exista in Germania un centru unde se pune o proteza de mana. Proteza respectiva poate fi comandata cu ajutorul muschilor bratzului si arata aproape la fel ca mana naturala. Un copil cu o proteza poate sa mearga pe bicicleta si poate sa faca aproape orice face un copil cu 2 maini normale. Proteza costa in germania in jur de 11'000 de euro. Cred ca asha ceva i-ar trebui si lui Alex. Poate exista undeva (poate chiar in Ro???) mai ieftine. Se poate interesa cineva in directia asta in Romania? ar fi grozav. Intre timp am sa sap pe internet, sa vad ce gasesc pe-aici si daca eventual se poate obtine vreo reducere, etc.
Varsta ideala pentru primirea unei prteze e cca 2-3 ani, inainte de gradinita.
O zi frumoasa tuturor.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput