Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uaaau Mirelaaaa ce frumoase sunt puloverasele! esti super specialista!

Si mie imi place sa tricotez, si as vrea sa-i fac un puloversas Silviei si unul pt bebita, dar dupa ce termin cu examenul. Sper sa nu nasc unu-doi ca sa am timp sa fac puloverasele!

Mirela, cum se face maneca raglan?

Dienuta super-super dulce salopetica!!!!

Joy ai grija la contractiile alea dureroase, iei no-spa sau scobutil, nu? In rest, col scurt si miscari de trupe au si altii....

Lavi02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

lavi, hai sa-ti zic ce as face in cazul meu : e frumos sa zic ca as face dragoste, ca la dimensiunile astea, o data iese bine, o data ma muncesc degeaba ... asa ca chestia asta pica - a riscanta, poate sa cam strice sarbatoarea ... ( si daca tin eu bine minte - nici nu prea ai voie ...)
asa ca m-as indeletnici cu ceva placut : mancatul ... daca iti face placere - duceti evusorul la bunici nitel si iesiti undeva unde sa bagi la ghizdanel ceva bun de papa.
na, asa ma gandesc eu ca as putea sarbatori, ca de lumanarele parfumate, mangaieri tandre si neglijeuri n-am chef deloc ... si de ce sa mint, zau nu e cazul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Lavita, eu nu o sa o aduc pe eva l-a spital, e prea mica plus ca nu va intelege mare lucru, o sa-l vada acasa si o sa-i aduc un cadou din nou din partea lui bb.Oricum s-a invatat cu situatia, mereu imi pune mina pe burta si o pupiceste, plus ca acum ii cinta mai tot timpul" nani, nani bebe mic".Silvia are aproape 4 ani si v-a intelege totul.
Anda putere si multa speranta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza fetele!
anda, tiza mea, ce mai faci?
pupici

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna dimineata burtici!
Da ,sint bine ,ma tirasc ca un melc .Ma doare osul din zona pubiana .Nu pot sa merg .Sint sigura ca bebe ,care statea pelvian ,s-a intors cu capul in jos si bate la portile afirmarii .Alfel nu-mi explic cu ce -mi preseaza jos asa rau .
Ma bucur ca va plac tricotajele mele .Mai am 2 pulovere in lucru dar nu ma mai tenteaza ,nu stiu de ce .Nu am apucat sa va arat colectia de botosei .
Miine ma duc la eco .In functie de rezultat ,daca placenta este cuminte si munceste ,mai stam cuminti o saptamina .Eu cred ca da .M-am ambitionat rau sa merg pina la capat.Prea m-au stresat toti ca nu tine placenta .De la 18 saptamini tot asta aud .Iar ea saraca placenta ,munceste si-si face treaba,asa batrina si groasa.O iubesc !
Xandra am primit mesajul tau ,nr. voastre de telefon le am in portofel ,pregetite pentru marele moment.
O sa fac poze si la patut .Sa vedeti si voi cu ce ma ocupam eu cind eram gravida in 8 luni cu Cosmin .Pentru ca am vrut un patut mare si rezistent ,am cumparat lemn sil-am facut singuri .Pentru fiecare zabrea de la patut a trebuit sa facem 2 gauri.Asta a fost treaba mea .Patutul are 52 de zabrele.
36 sap+

Mirela si Cosmin 3 ani
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mirela, bafta la eco, normal ca te tine placenta, ca doar pana acuma si-a facut treaba onorabil, contrat predictiilor medicilor.
Asta cu oasele din zona pubiana, le am eu de aproape o luna, am avut dureri de de-abia mergeam pe strada, acum am niste zile mai bune se pare ca nu ma mai doare asa tare decat seara cand ma intorc in pat. astea sunt durerile care radiaza si in vagin si care si pe mine si pe doctorita mea ne-au convins ca fata e grabita sa vina mai repede cu cateva sapt, insa uite ca s-au calmat. Sper asa sa fie si la tine.Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Io la ora asta sunt aistenta de mester tencuitor la termopane. Cred ca in asta o sa-mi dau doctoratul, ca tot ma intreba cineva ceva la un mom dat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

vezi daca nu te-ai facut avocat, Sandele?, pardon, LAVI02!
Termopane, termopane......

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 29+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MIRELA ANCA, bafta la eco sa stai cumintica si sigur ca placenta ta face fata, ai facut tu un pact cu ea si nu te va dezamagi !
DIANA, chiar vroiam sa te intreb daca tu ai respactat "programul" pe care ti-l facusei inainte de a ramane acasa? Eu ma gandeam sa fac asa un program in care sa mai intre si un pic de treaba gospodareasca ca sa-l mai scutim pe tati de una alta. Dar se pare ca o sa ne-o furam pe cocoasa ( ha ha adica eu nu bb) daca nu suntem cuminti.
De mancare...tocmai am fost sa-mi iau fructe de la piata si m-am intors cu o FOAME......de mi-am facut dintr-o juma de paine un "SANDVIS" ( e prea putin spus) si l-am devorat cat ai clipi. Chestia este ca tot ar mai intra. Nu am mai mancat asa din primul trimestru de sarcina.


joy + bocanila31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hehe, lavi02, de-abia astept si eu faza aia! Mai lasati la uscat, veniti cu gletul si lavabila, si gata
Deocamdata m-am specializat in datul cu parerea asupra amplasamentului, culorii si materialelor pentru tevi, faianta, gresie etc., asta pe langa sotul, care a ajuns doctor in proiectat imbinari de coturi si cotituri de instalatii. Aaa, si ma mai pricep la camuflatul obiectelor, sa nu le inghita praful chiar de tot .

Mergi la inceput