Perle de-ale sotilor

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Sofia, . Dementiala povestirea! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu.
,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

[quote
Doamne, Sofia, am ris cu la-cri-mi!!!!!! Sa-ti traiasca sotziorul!
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mai fetelor, sotul meu e teribil...Si sa va spui si de ce: ii place foarte mult pupaceala. Ceea ce m-a determinat intr-o zi sa-i fac urmatoarea remarca: "Stiam eu ca francezii-s pupaciosi, ca doar se pupa de 4 ori cind se vad si de 4 cind se despart, dar tu esti si mai si!". La care ce credeti ca-mi raspunde?! "E normal, eu sint la crème des Français"!

Crema Francezilor e foarte uituc...in special cind e vorba de zile de nastere, date importante, etc. Ca nu-si aduce aminte din prima de ziua copiilor nu ma (mai) mira, m-as fi mirat s-o faca. Cea mai de pomina gafa din categoria asta a facut-o in timpul unui interviu la Politie pt obtinerea nationalitatii franceze pt mine. Eram convocati amindoi, tipul din fata noastra avea dosarul si punea si el intrebari ici si colo de control. "Cind v-ati casatorit?" Zimbind sagalnic, ma uit la sot si astept sa raspunda. "Aaaaa...6 martie..." Aha, isi aminteste, uff! "2000". Poc! Cum 2000?!!! Noi ne-am casatorit in 1999! Mai c-am sarit de pe scaun. La care Christophe, imperturbabil, isi da seama de greseala si incepe sa se scuze "Aa, pai eu habar n-am, nevasta-mea le are cu aniversarile". La care l-a pufnit risul pe politist.

Dar sa va povestesc si ultima isprava, din vacantade acum 2 saptamini. La hotel exista o spalatorie automata. Tare practic cind esti cu cc copii. I-am dat sarcina de munca sa bage rufele la spalat, in special pt copii, i le-am triat, trebuia sa ia jetonul si punguta (doza unica) de detergent de la receptie si sa le bage in masina. Ma intorc dupa 2 ore de la piscina (timp in care el a stat cu odraslele), rufele erau in uscator. Vorbim ce vorbim, imi povesteste ca un alt tip a trebuit sa-l ajute ca sa porneasca masina de spalat, dar anyway, era mindru ca reusise. Incintarea mea a durat pina cind am descoperit ca ceea ce speram eu ca va fi spalat la 40° a fost spalat la 90°C, ca el si-a imaginat ca asa nu-i voi face scandal daca n-a fost suficient curatat!

Dar asta nu-i tot! 2 zile mai tirziu ii spun sa faca o noua vizita masinei de spalat. Plec si mai linistita, doar invatase cum functioneaza. Seara vad un morman de haine scoase din masina, le aranjez si gasesc printre ele...punguta cu detergent, aproape intacta. Il intreb ce-i cu asta si-mi zice candid: "Pai, eu credeam ca daca e doza unica se baga asa in masina, printre haine". Si de ce n-o gasisem si la prima spalare? Simplu, pt ca la 90° se topise!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Sofia, am ras de se uita toti colegii crucis la mine!!
original sot mai ai!
Al meu ma duce cu masina pana la traseu si acolo ma lasa cu prietenii sa urc pe munte, el se intoarce apoi cu masinuta la cabana .
Acum stau si ma gandesc: ce-o fi mai rau?

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
pozici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

De la al meu sot nu imi vine nici o perla in cap dar am doua ale unei prietene:eram toti la un bairam stiti voi dala' romanesc si vine ora sampaniei , ea erra deja un pic ametita in sfarsit se deschide sticla cu pricina la care ea in gura mare cu ochii atintiti pe tavan ,, bey a cazut dopu' pe tavan ! ,, si alta veneam de la discoteca eram im masina afara frig ger ce mai la care ea ,, mi se pare mie sau e ceata in masina ? ,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Aseara, cu un sotz foarte confuzionat:
- Auzi, Garo, cine-i Maica Precista asta, c-o tot aud pe maica-mea ca zice de ea??Pe mine ma bufneshte risu:
- Pai e Maica Domnului.
- Aaaa, a lu Dumnezeu, aaa, adeka Isus, nu?
- Da :)...la care el, foarte confuz, zice
- Pai aia nu e Fecioara Maria??
Deci io am 3 kupii, nu doi, shi tre sa le explic la totzi care-i treaba

edit c-am numarat greshit kupiii :D


Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii




In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Nu stiu daca se poate numi gafa propriu zis ce va voi povesti. La noi e mai mult un stil de viata: "loveste omu cand e deja jos!" PE acest principiu prima cearta telefonica a mea si-a lui Matei care s-a terminat apoteotic cu mine trantind telefonul in nas:"ESTI O VITA!" s-a transformat in apelativul de cea mai mare tandrete.
Cand ma lansez intr-o discuta aprinsa sau sustin cu inversunare un punct de vedere cu care el vadit nu este de accord, se uita la mine languros si imi spune: "viiita".
In rest ne spunem banalul pui; "bai pui" mai precis. Suntem familia galinacee.

Revenind insa la micile placeri ale cuplului. De vreo 9 luni sunt insarcinata iar de vreo 2 am inceput sa resimt partile negative ale acestui fericit eveniment: ma doare bazinul si odata intinsa pe spate nu pot sa ma ridic daca nu imit un gandac intors pe spate. Asa ca de fiecare data cand vreau sa ma ridic din pat pentru Matei e prilej de distractie. Se hahaie ca vita...Ba uneori mai si tipa:" bai veniti sa vedeti puiu sculandu-se din pat!"
Cel mai umilitor moment a fost la magazinul de mobila. In timp ce sotu era la casa sa plateasca bunurile eu m-am asezat pe un ultra fololiu foarte jos care se mai si balansa. Relaxarea de pe lume!!! Toate bune si frumoase, mai putin cand a trebuit sa ma ridic....Pauza. Mai ridica balena esuata daca poti.
Discret strig dupa Matei sa imi dea o mana de ajutor. Ce credeti ca face dragutu si atentu de barbat. Se intoarce ostentativ inspre mine si incepe sa rada cu lacrimi la miscarile mele disperate, inde-ajuns cat sa capteze atentia magazinului. "Haha, puiu e blocat"
Ei si nu imi zic eu. Bine, ce eu ma fac de ras? Asa ca am aplicat singura metoda de a ma ridica care da roade nu insa fara a starni niste chicote de ras. M-am intors cu fundul si m-am sprijinit cu mainile de canapea si HOPA SUS - ca copiii care invata sa se ridice singuri in picioare.

Si demna am trecut pe langa asistenta care se adunase....

Nu vreti sa va povestesc cand ma impiedic ce se intampla....


Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

sotzul meu este un visator,tot timpul e concentrat la ceva...zilele-astea coboara sa mearga la alimentara,noi de obicei cand coborim ducem si gunoiul asa ca ii pun in mana punga cu gunoi,toate bune si frumoase...dar cand s-a intors de la alimentara avea inca punga de gunoi in mana,il intreb,da'asta?a am uitat s-o arunc,face stanga-nprejur si coboara sa o arunce,fara nici un comentariu,de parca ar fi uitat sa cumpere ceva,atat de normala i s-a parut faza...




Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita,pentru ca atunci cand o vei cunoaste ,in sfarsit sa fii recunoscator!

ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

...tre' sa recunosc ca era o punga normala de cumparaturi,cea in care era gunoiul,nu era punga clasica de gunoi




Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita,pentru ca atunci cand o vei cunoaste ,in sfarsit sa fii recunoscator!

ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:


Mi-am amintit una draguta,de pe vremea cind era mecanic auto.

vine al meu acasa intr-o zi c-o moaca de de inger,super incintat de pustiul unui coleg de servici.Si da-i si zice si face si drege si copilu in sus si-n jos,m-a innebunit!La un moment dat il intreb:cit are?Un an si un pic si merge ca pe rulmenti.


Noemi

Mergi la inceput