Perle de-ale sotilor

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Hai sa zic si eu!!!
M-a invatat mama mea ca atunci cand primesti un cadou il lauzi!
Nu eram inca casatoriti si-mi aduce iub al meu un spray.
- UAAAu, super misto, ma si dau cu el.
Saptamana viitoare:
- draga da de ce nu te dai cu spray-ul de la mine?
- Pai sa vezi, il tin asa mai de sarbatoare!
Gogosi, mi se parea ca pute, in ziua in care m-am dat m-am spalat de 2 ori.
Si iar se face weekend si iar primesc ACELASI spray!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by cristiama

Hai sa zic si eu!!!
M-a invatat mama mea ca atunci cand primesti un cadou il lauzi!
Nu eram inca casatoriti si-mi aduce iub al meu un spray.
- UAAAu, super misto, ma si dau cu el.
Saptamana viitoare:
- draga da de ce nu te dai cu spray-ul de la mine?
- Pai sa vezi, il tin asa mai de sarbatoare!
Gogosi, mi se parea ca pute, in ziua in care m-am dat m-am spalat de 2 ori.
Si iar se face weekend si iar primesc ACELASI spray!!!!


cristiama






Daca si tu nu te`ai mai dat cu el, fi crezut ca nu mai ai din tubul precedent, ca ti`a placut asa de tare de l`ai terminat intr`o saptamana. Si atunci o fi zis si el ca face o fapta buna!....

Marfa ar fi sa`mi spui ca INCA mai ai cele 2 recipiente, intacte!!


If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heny spune:

"Deschide usa Cristina!"

Stau de cateva minute si rad de una singura in fata monitorului citind "perlele" pe care le-ati postat . Nu am rezistat tentatiei sa va trimit si eu una:
in zona de unde vin eu se obisnuieste sa se umble cu colindul in ajunul de Craciun, baietii colinda in casele cu fete nemaritate; al meu iubit pleaca si el cu trupa fratelui meu pe la 10 seara si se intoarce la 5 dimineatza; la intoarcere, dupa ce trupa ma colinda si pe mine (uitasem sa va spun ca eram inca prieteni pe vremea aceea) imi intreb iubitul "cum a fost?" (ca de simtit am vazut prea bine ca era tot numai intr-o veselie ), imi spune ca au fost in 6-7 case, nu le-a mai tinut socoteala si ca pe toate fetele le cheama Cristina. "Coincidenta sau fratelui tau ii plac doar Cristinele?" imi spune el.
Traducere: iubitul meu aterizaze in minunata noastra tara in urma cu cateva luni inainte de Craciun si cunostea doar cateva cuvinte romanesti printre care : deschide. Baietii din trupa nu s-au mai sinchisit sa-i traduca si colindul de inceput ("deschide usa crestine")atunci cand mergeau din casa in casa,asa ca sigur deduceti de ce au fost asa multe Cristine in seara aceea de pomina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Pentru ca am deschis mai demult subiect separat cu nazbatiile sotului meu acum nu voi face decat sa dau copy/paste...
"Rasu plansu sau scenariu pentru filmele cu prosti....
Ajung aseara acasa, obosita dupa o zi lunga de munca, pregatita psihic pentru inca o seara de joaca in stil Luca (karate, fotbal, corturi etc) si ce gasesc???? Il gasesc pe al meu sot vesel nevoie mare, cupilu' in verva maxima (ca de obicei) si casa mai avea putin sa se darame. In fine...trec peste asta si pornesc vanatoarea de poponete dispuse sa se introduca in pampers (trebuia sa ajungem la o petrecere de pici). Dupa lupte "alino-lucane" reusesc sa imbrac copilu' si intra tatal lui (ca nu degeaba e ta'su)in dormitor cu gura pana la urechi sa-mi povesteasca cum a fost plimbarea lor de aseara. Oameni buuuni....a iesit cu copilu' descult!!!Am crezut ca fac apoplexie.... Si nu a iesit doi pasi...au fost la plimbare (Luca doar in ciorapei) DAR, a tinut sa sublinieze mandrul tatic, a mers pe tricicleta, deci nu i-a fost frig. Cica l-a atentionat vanzatoarea de la librarie si abia atunci a realizat ce se intampla (va dati seama ce o fi gandit vanzatoarea aia...bietul copil...ce tata are...).
In sfarsit, imi trece primul soc, ma asigur ca e intreg mostenitorul si cu el de aripioara plec la petrecere (avand grija sa ii precizez consortului ca nu imi iau cheile). La petrecere totul frumos, copiii se distreaza, Luca rade tot ce-i de mancare (m-am obisnuit deja cu privirile gen "Vai saracu' copil, il tine nehranit mama asta denaturata!") desi (am uitat sa precizez) mancase inainte de a pleca de acasa (dar de, a fost drum lung de la etajul 5 pana la parter) si ne hotaram sa plecam pe la 22:30. Ajunsi in fata usii, apas butonul de la sonerie...astept...apas iar butonul...astept iar...bat in usa...astept...bat...astept...ma isterizez...injur printre dinti (ca cele doua urechiuse sunt gata oricand sa capteze cuvinte "frumoase")...si-mi pica fisa!!! Am telefonul la mine! Sun pe nr de fix vre-o juma' de minut pana cand aud din casa glasul cristalin al omului pe care in momentele alea as fi vrut sa-l vad oricum numai viu nu. Si apare cum altfel decat zambitor...L-am ocolit de la distanta ca nu cumva sa-mi plece vre-un pumn catre ochiul lui care ma privea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat."

Asta-i una...
Cea de-a doua:

Ajung aseara acasa (aveti deja vu?), incantata nevoie mare ca am reusit sa ne luam combina frigorifica pe care ne-o doream de mult si foarte nerabdatoare sa o vad...Totul bine si frumos pana cand se hotaraste al meu sot ca nu se deschide usa asa cum am fi avut noi nevoie (adica de la dreapta spre stanga) si se pune pe treaba. Eu imi vad de treburile mele, pregatesc baita pt cupil, care din fericire doreste din tot sufletul sa isi faca ghetutele barci in cadita de baie; iar eu, inspirata ca de obicei il las... Ma intorc in bucatarie sa pun laptele in biberon, ma indrept catre frigider (cel vechi, care statea langa cel nou) si ma intorc plina de admiratie, sa vad cum "mestereste" masculul casei..cand....shbuuum...imi dispare brusc admiratia si imi apare ditamai cucuiul in frunte, buza sparta si mi se rupe filmul pe moment. Eeeeeeh, nu va speriati, era doar usa de la frigiderul cel nou...tocmai imi cazuse mie in cap. Vaaaai, ce fericire, nu s-a spart usa....nici macar o zgarietura nu are...Capul meu??? Nu prea stiam nici eu daca s-a spart, dar cert este ca am mai mult decat o zgarietura.
Dar nu-i bai, sunt mandra posesoare a unui frigider nou nout (a carui usa se deschide asa cum vreau eu) si a unui sot care are talente deosebite si deloc ascunse.
Acestea fiind spuse, va doresc tot binele din lume si va sfatuiesc sa chemati un specialist daca aveti doleante de genul acesta (e mult mai bine pt siguranta dvs.)

PS Mi-am intrebat sotul in cel mai serios mod posibil, daca vrea cumva sa nu mai fie cu mine, ca exista si divort, nu trebuie sa recurga la astfel de metode. Mi-a raspuns cu mana pe inima si cu gura pana la urechi, ca inca nu-si doreste asta..."

Acestea fiind spuse va asigur ca episodul III este pe tzava...

Pupici



Alina si Luca nazdravanul

Salvati viata unei bebeluse de numai 6 luni!!!
http://sabinac.netfirms.com/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by heny

"Deschide usa Cristina!"




Zuuupeeerrrrr !



If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:


Alina m-am amuzat copios!


Lilianna
Here I am! Now what are your 2 other wishes?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Alina,ce mai conteaza un cucui -doi,doar esti mandra posesoare a unei combine frigorifice si nu oricare ,ci cea pe care ti-ai dorit-o !!!!!!!!!! Nu ti-a trecut durerea? Si nu uita ca usa se deschide asa cum trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Citind toate aceste perlute m-am amuzat copios.
Sotul meu este cam cu capul in nori,acum vreun an trebuia sa plece in delegatie iar masina pusa la dispozitie de la firma pleca la ora 4 dimineata.Seara ii spun puiului sa duca si gunoiul cand pleaca.Buuun...
Isi ia omul valiza,gunoiul si bye,bye.Isi lasa valiza in scara blocului si se duce sa duca gunoiul.Normal ca usa de la bloc s-a inchis,suna la interfon si la mine si la toti vecinii pana s-a blocat interfonul...masina il astepta...Se gandeste el sa intre in scara pe usa din spate,ok,ocoleste blocul(si avea ceva de mers)sare gardul(bloc imprejmuit),se umple de panze de paianjen,se zgarie de la crengi,se umple de praf...stupoare:usa blocata.Se intoarce inapoi pe acelasi traseu,aceeasi poveste:paianjeni,praf...Deja trecuse ora de intalnire.bodoganind se plimba prin fata scarii si baga mainile in buzunare si...gaseste CHEILE de la interfon.A ajuns cu bine,dar culmea e ca a mai si povestit.
va PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Maaama, ce stie sotul meu sa imbrace copilul pe dos…nota 10 la asortat haine, parka vezi curcubeul iesind la plimbare pe strada ,pas la pas.
doar io’ copilul nu rade c-a ramas fara pantofi.
Vine acasa cu copilul de la gradinita…in papuci de casa.
Bine, bine… dar pantofii? Pai i-am uitat, nu-mi spune unde.
A doua zi dimineata nu mai iau altii de schimb.Caut in dulap, nimik. Ma vede o doamna si-mi zice …stiti i-a luat sotul…bunn.
Ii lasase langa masina, in strada, cand a plecat si asa a mers copilul si a doua zi in papuci de casa pana acasa.
Am dus doo’ perechi in dulap sa avem data viitoare
De cadouri va spun data viitoare,ai grija ce nu-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Seara la masa. Eu nu mancam, doar ii tineam lui de urat. El incearca sa ma ademeneasca cu niste sushi. Eu nu si nu, el insista. "Da de ce nu mananci?" "Ca nu pot." "Da nu ti-e foame?" "Nu, nu-mi e!" "Da ai mancat?" "Da, am mancat" "Ce?" (pana aici conversatia a fost in japoneza) "Pui cu smantana" ii raspund in romaneste. Face niste ochi mari si intreaba "Ceeeeee?" Ii repet. El iar "Pui cu ceeeeeee? Oricat se strofoca si se scremea, nu putea sa zica "smantana" (in japoneza nu exista vocala a, de la Romania, deci iesea ceva de genul smntna pe care pur si simplu nu-l putea pronunta. Dupa ce m-a batut 5 minute la cap sa-i repet de n ori si s-a chinuit sa repete, il intreb daca vrea si el sa manance pui cu smantana. Si zice nuuuuuuuuu ca la asa un nume de nasol tre sa fie o mancarea foarte nasoala . Ii spun ca nu e prima oara cand o gatesc, ca a mai mancat si ca i-a placut.A zis "da, e posibil, caci nu am stiu ce nume are, ca daca as fi stiut sigur nu mi-ar mai fi placut."

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput