Perle de-ale sotilor

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

sa va mai zic una buna, ca tocmai ce mi-am adus aminte...
la cheful de dupa ce ne-au scos nasii la biserica...
vara, cald, frumos, vreo 15 insi...
stateam tot cu chirie si cum eu abia venisem din tari straine nu prea stiam rostul tuturor lucrurilor prin casa...asa ca in momentul in care am avut nevoie de o cheie pt a desface o sticla de bere, nici macar nu m-am ostenit sa caut sau sa cer...aveam sa aflu ulterior ca nici nu aveau...in fine...si ori o deschideam in partea din clanta de la usa, partea metalica care ramane pe tocul usii, ori foloseam o lingura si faceam un fel de pargie...cred ca stiti despre ce e vb...
in fine, eu nu prea beau, contrar a ceeace se poate intelege din titulatura mea si am inceput cam in forta, astfel ca ma simteam cam amortit...
tocmai ce ma gandeam sa trec pe non alcool si eventual pe o cafea/ ness ceva, il vad pe dragul de nashu ca vine la mine cu o sticla de bere...n-am apucat sa vad mai multe, dar m-a dus cu mintea ca nashu m-a vazut ca am terminat berea si m-a servit repede cu una rece ca sa nu stau pe uscat...
dar decizia era deja luata, asa ca i-am zis frumos: nashule gata, mai tarziu...
omul voia sa-i desfac si lui sticla...n-a zis nimc, dar se uita asa la mine, noroc ca s-a prins soata ce voia de fapt bietul om...
i-am dsesfacut apoi berea si ne-am distrat apoi de faza asta de ne-au durut burtile de ras...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna,hai ca la capitoulu asta nu pot sa ma aptin sa nu postez si eu una, comisa insa nu de sotul meu ci chiar de mine!!
Personaje: Eu, vara mea clasa a doua, matusa-mea(plecata la constanta).Data:Bucuresti , Pe 5 mai acu cativa ani, nu pot uita data.
Actiune: Dimineta:ma aflam la matusa mea care trbuia sa plece la Constanta iar eu trebuia sa am grija de copil (8 ani). Ma trezeste matusa-mea dimineata, pe la 7 imi zice, Oana, uite ti-am lasat pe masa in bucatarie 500 de mii sa ai in caz de urgenta, nu trbie decat la ora 8 sa cobori cu aia mica in fata blocului unde o sa o astpete un tataic al unui coleg cu masina sa o duca la scoala. La ora 11 sa te duci sa o iei inapoi de la scoala. Adta e tot. Eu ok,no problem, mai facusem chestia asta de o mie de ori. OK.
Se face ora 8 dimineata, pregatesc copila pt scoala. Aia mica zice la un moment dat:Onutica vezi ca am ascuns banii pe care i-a lasat mamii, hehehehe, sa ii cauti!!Eu am crezut ca e gluma nu am dat atentie! (eu raman imbracata in pijamale, cu papucei de casa cu blanita pe deasupra)iau cheile, trag usa dupa mine, vine masina sa ia copilul la scoala, dau sa intru inapoi in bloc.....usa blocata la bloc (e cu interfon)!LUASEM CHEILE MASINII IN LOC DE CHEILE CASEI......!Nu puteam intra in bloc si stateam in fata blocului in pijamale!Disperata incep sa sun pe la butoane doar mi-o deschide cineva sa intru macar in bloc. Deschide o doamna casnica de la unu, ma prezint la usa ei o rog sa ma lase sa dau telefon la bunicul meu unde stiam ca sunt cheile de rezerva la casa matusii, sa ii zic sa stea acasa ca vin sa iau cheile!Bunica-miu in loc sa ma inteleaga tipa la telefon, pai daca nu gandesti, de ce nu esti atenta, eu intre timp eram cu telefonul in mana pe palier (doamna vecina nu ma primise in casa imi daduse doar telefonul) OK stabilesc cu bunicu sa stea acasa ca vin du pa chei.
PARTEA A 2 a: Hotarasec sa ma duc dupa chei, in pijamale si cu papucei de blanita, ies din bloc si merg spre statia de metrou aurel vlaicu unde era si statia de taxi, se uita lumea la mine ca la nebuni, la 8 dimineata toti erau imbracati regulamentar de srviciu eu ca nebunele, in pijama, nemachaiata(nu mai zic ca era pijamaua matusii care are 1.80 eu avand 1.65, ce sa mai, si papucii ei, ma rog!) Ajung la statia de taxi, nici unul nu voia sa deschida usa, pana la urma gasesc un taximestrist si DE ABIA DE AICI INCEPE AVENTURA!!!!
PARTEA 3: Ma urc in taxi ii zic: Domnule taximetrist sunt disperata, am uitat cheile in casa nu pot intra in casa, va rog duce-tima pana la paita 1 mai sa iau cheile de rezerva si va platesc cand ne intoarcem....Omul, om cumsecade zice vai, da domnisoara si porneste. La statuie la aviatiei trafic....multe masini stateau la stop, taximetristul meu, o ia pe langa ca sa nu stea la toata coada, cand colo, chiar la stop, un politist. NE TRAGE PE DREAPTA;Intreba care e problema, de ce arat eu asa si de ce sunt in pijama, ii explica taximetristul povestea. Politistul zice ok, ajutati-o pe domnisoara, dati-mi buletinul si cand terminati cu domnita intorceti-va la mine sa discutam....Dar nu ma tarziu de 9 ca dupa aia schimb locatia!
Ok ii da taximetrsitul meu buletinul, plecam, ajungem la 1 mai la piata iau cheile, ne intoarcem in aviatie era deja 9 fara ceva,iar eu trebuia sa ii platesc omului. Bun ajungem in fata blocului matusii mele, eu urc sus,sa iau banii sa ii platesc stiind ca matusa-mea imi lasase pe masa din bucatarie 500.000 lei.....NU ii gasesc, ii ascunsese asta mica; Ok stiu unde tine matusa mea dolarii iau 100 dolari cobor iar la taximetrist iar in pijama ii zic, Domnule taximetrist nu am lei, haideti la o casa valutara aici aproape schimb si va dau banii.....asta saracu om deosebit zice, ok...Ajungem la casa valutara , se deschidea la 10...era de-abia ora 9 fara ceva, la 9 pleca politistul din intersectie.....(politistul ala de ii luase buletinul). Eu ii zic haideti sa mai incercam o agentia valutara din asta, gasim una deschisa intru eu sa schimb banii doamna valutara zice:'Buletinul va rog!'Eu la randul meu, inca in pijamale nici vorba de buletin ii zic, eu nu am dar il rog pe domul taximetrist,o secunda. Ma duc la taximetrist sa il rog sa vina cu buletinul sa schimbam banii omul zice, pai tu nu stii ca mi-a oprit politistul buletinul?????Taximetristul meu zice, draga tre sa ne intoarcem la statuie la aviatiei altfel pleaca politistul raman draq fara buletin...OK plecam din nou spre politist, ala cand ma vede iar in masina ramane perpelx....II da amenda omului meu (cam cat ar fi facut cursa prin bucuresti cu mine) ii da buletinul, gasim o casa de curs valutar, ii dau omului u bacsis mai adevarat sa acopere un pic din amenda si la terminarea avenurii era cam 9.45 imi zice taximetristul in continuare amabil:Domnisoara, un singur lucru te rog...Promite-mi ca azi nu mai iesi din casa!!!!!!!!!!ce ziceti asa-i ca-s aeriana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Tare subiectul si tari si sotii vostri.
Al meu e foarte uituc dar nici la capitolul perle nu sta rau.
Cea mai proaspata. Vine Craciunul, ne apucam sa impodobim bradul. Printre zecile de globulete, 2 siraguri de margele din alea care se pun in pom.Un sirag alb de 10 m pe care-l cumparasem impreuna din Metro si unul rosu de 2 m pe care-l cumparasem eu din magazin cu 2 ani in urma.Cea mica pe langa noi. Bineinteles ca a pus ochii pe siragul rosu si nu a mai fost chip sa i le luam. I le-am lasat ei sa se joace.Deci le-am pus in brad decat pe cele albe.
De Craciun vin ai mei parinti pe la noi. Cea mica, intamplator, se juca cu margelutele. Mama intreaba:"De unde sunt margelele alea? Ce frumoase sunt" La care el foarte serios si convins zice: "Nu stiu, cred ca sunt ale lu' mama de cand era tanara. Au ramas pe aici pe la noi". Va dati seama ce fata am facut si ce am mai ras. El traia cu impresia ca eu am pu in brad margelele soacra-mii.
Si alta faza. El e foarte ocupat. Nu uita niciodata cand e ziua mea de nastere dar niciodata nu are timp sa-mi cumpere cadou. Asa ca in fiecare an(si suntem impreuna de 5 ani) imi aducea nelipsitul trandafir rosu si imi dadea bani sa-mi cumpar ce vreau. Asta si de ziua mea si de Sf. Gheorghe de ziua numelui. Numai ca din cauza ca de fiecare data l-am mistocarit si ii aduceam aminte cu o seara inainte sa nu uite de trandafir (cu care de altfel ma si fotografiam in fiecare an), acum in noiembrie a vrut sa-mi rupa gura si sa-mi cumpere lenjerie intima(bikini si sutien). Nu zic, bikinii buni dar sutienul...maaaaaaaare. Vine nerabdator acasa (cu nelipsitul Trandafir) si zice: "Ai putea sa te imbraci cu astea cand iti faci poza(cu trandafirul). Cand vad sutienul ii zic: "pai atata am eu sanii?" Isi da seama pe loc ca-i mare si zice:"Nu da' n-ar fi rau sa-i ai asa" Si bineinteles ca era ofuscat pe vanzatoarea care-l intrebase ce nr si el ii aratase asa cu mana cam cat am eu sanii, ba mai mult chiar ii aratase ca etalon o domnisoara din magazin:"Uite cam cat ii are domnisoara".

Mami da Stefania(8.02.2004)

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Asta imi aduce aminte de fostul meu prieten care acum vreo 7 ani a plecat la un moment dat la Paris cu treaba. Pe atunci imi era imposibil sa gasesc un sutien cu bretele transparente si l-am rugat sa incerce sa gaseasca pe acolo. A vazut ceva pe un manechin intr-o vitrina si a intrat sa vada despre ce este vorba. Bineinteles vanzatoarea l-a intrebat ce marime la care el ii raspunde ca nu stie si ca ar trebui sa dea manechinul jos ca sa-l pipaie ca sa-si poata da seama !!!!!

quote:
Originally posted by georgi75
Nu zic, bikinii buni dar sutienul...maaaaaaaare. Vine nerabdator acasa (cu nelipsitul Trandafir) si zice: "Ai putea sa te imbraci cu astea cand iti faci poza(cu trandafirul). Cand vad sutienul ii zic: "pai atata am eu sanii?" Isi da seama pe loc ca-i mare si zice:"Nu da' n-ar fi rau sa-i ai asa" Si bineinteles ca era ofuscat pe vanzatoarea care-l intrebase ce nr si el ii aratase asa cu mana cam cat am eu sanii, ba mai mult chiar ii aratase ca etalon o domnisoara din magazin:"Uite cam cat ii are domnisoara".

Mami da Stefania(8.02.2004)

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamama spune:

citea mai devreme,cu vreo doua pagini in urma de aventurile prin care au trecut fetele cu sotii lor cat au fost gravide..........al meu ......imi era tare rau intr-o noapte,stateam sa nasc.......si ma foiam disperata pe toate partile in pat.la un momentdat sotul meu cu ochii carpiti de somn si deranjat,evident, de gemetele mele imi spune, stand intr-un cot cu o sticla de apa in mana,uite bea si tu o gura de apa si intinde-te repede la loc sa vezi ca iti trece.......... in momentul ala am avut o mare stapanire de sine pentru ca am luat sticla din mana lui dar nu ca sa beau apa ci sa ii trantesc una in cap.m-am oprit la timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Io dau 10 puncte pentru faza cu gaza. Si ma roll over the floor laughing ca nu gasesc (iar) emoticonu respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Seara buna fetelor!
O sa spuneti ca-s nebuna, da e 12,30 noaptea si eu citesc si rad de ma tin de burta!
Nu pot abtine sa nu va povestesc si minunea sotului meu.
Eram in pat, linistiti si ne uitam la un film cu James Bond, ceva cu niste submarine. Toate bune si frumoase da' sotiorul meu adoarme! Jale mare! S-a pornit pe un sforait (dormea cu capul in piept) de nu te mai intelegeai om cu persoana! Eu, delicata, ii spun incetisor, sa nu-l trezesc prea tare: Pui, lasa-te mai jos ca sforai! La care sotu' deschide ochii si spune pe un ton asurzitor" Eroare". La care pe mine ma buseste un ras de numa' numa si zic "ce ai spus, puiule?'. Al meu deschide din nou ochii si imi aud urechile " Nimic. Ies cu valuri la suprafta". Si in secunda doi, un sforait puternic!
Alta, mai tare ca asta, pentru ca am vazut ca si sotii vostri uita sa duca gunoiul! Ia intr-o dimineata gunoiul sa-l duca. Iar toate bune si frumoase. Eu lucram in invatatmat si plecam mai tarziu. Trece o zi, doua, trei nu mai stiu. Vine intr-o zi sa ma ia de la scoala.Bunnnnnnnn. Eu amabila ca intotdeauna, zic sa-mi iau si directoarea s-o duc acasa. Urcam in masina, tranca-tranca si eu , deodata! Puiule, ce dracu pute la noi in masina in halu asta? Al meu, nimic! Directoarea? Da ce ai draga, ca nu pute nimic! Eu continui ca nebuna ca pute dom'le! In sfarsit, lasam directoarea si al meu, senin ca o zi de vara:" Nu puteai sa taci si tu! Am uitat sa las gunoiul la tomberon! E in masina" Si era varaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

am ras cu lacrimi fetelor
apropos de vorbitul in somn
el dormea dus eu, hai sa-l chinui
il intreb; "Cu cine dormi tu acum?" - "cu armata turca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

intr-o sambata dimineata, m-am trezit din cauza unui zgomot infernal... Deschid eu ochii, carpiti de somn, si ce vad ?!

Barbatu-meu, la cele 90 de kg ale lui, baleta in slip prin dormitor si striga: "mi-e friiicaaaa, mi-e friiiicaaaa, sa dorm singuriiicaaaa..."

Omu' era convins ca eu dorm, si isi exersa linistit talentele artistice...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

hi, hi

Mergi la inceput