Un sfat...dozare Oscillococcinum...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Eu i-am dat de la 3 saptamani cate o doza pe saptamana pt.ca nu il alaptam,era noiembrie si lumea racita in jurul nostru.M-am gandit mult inainte dar la sfatul expertilor in homeopatie(producatori)i-am dat doza intreaga dizolvata in apa,una pe sapt.timp de 3 sapt cu pauza alte 3 sapt.Nu a fost bolnav niciodata,adica racit.A facut rubeola inainte de vaccin dar a fost forma f usoara.Am incredere in homeopatie mai ales la cei mici am abservat ca e ff eficient tratamentul.Sanatate!
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

si eu tot dupa prospect m-am luat si i-am dat o doza pe saptamana,aproape mereu cu pauze mici,de pe la 2 sau 3 luni.pana acum nu a racit niciodata are 7 luni),a facut o data rosu in gat ,din pacate l-am tratat cu antibiotic dupa dr pediatru ,dar data viitoare merg la homeopat ca sunt anti antibiotice la bb,dupa parerea mea scad tare imunitatea.Cand va fi mare,e alta treaba


Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

N-am reusit sa ajungem la homeopat dar am administrat oscilococcinum sub indrumarea farmacistei si anume o doza pe saptamana timp de trei saptamani.Vom repeta dupa o pauza de alte trei saptamani.Speram ca bebe(un an si doua luni)nu va mai raci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Ellen - doza recomandata in general de medicii homeopati atat pentru adulti cat si pentru copii este de 3 - 5 granule, daca sunt mari, de tipul celor facute de Boiron, sau un fund de capacel daca sunt mici, de tipul celor de Oscilococcinum. Se administreaza 3 - 5 granule pentru siguranta. Granulele sunt "impregnate"! asa se numeste procedeul de formare a remediilor homeopatice. Poti administra si o singura granula! Si Nu! nu este gresit sa adiministrezi un tub intreg. Este doar inutil!!! Efectul va fi acelasi ca si la un fund de capacel! Si tratamentul homeopatic nu are decat o singura interferenta - cu menta!!! Produsele care contin menta - pasta de dinti, chewing gum, etc - antidoteaza remediile homeopatice. In rest ... nu interfera cu nimic.

Doris - Echinaceea TM o gasesti de obicei in orice tip de farmacie. Vezi ca sunt niste sticlute facute de PlantExtrakt. Aceea este cea mai bune. Daca totusi nu ai gasit-o in farmacia ordinara incearca in cea homeopata sau in naturista..

Calcarea carbonica este un remediu homeopat pe baza de calciu si carbon. O gasesti in farmaciile homeopate. La fel si Influenzinum 30 CH. Pe acesta il gasesti in exclusivitate in farmacia homeopata.
Calcarea iti recomand sa o folosesti numai daca ai stat de vorba cu un homeopat si i/a facut un tablou fetitei tale, ajungand la concluzia ca acest remediu i se potriveste. Influenzinum este pentru combaterea gripei, careia i se mai spune si infectie cu virus Influenzae; de aici si numele.
Va pup



Oana si bb Eric (20.05.2004)
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/eric_mm
http://www.divertastore.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Oana, multumesc frumos, acum am inteles exact.
Am o nedumerire.
Ieri, fiind duminica, i-am dat prima data, un tub de Osccilococcinum.
Cam la 1 ora dupa administrare, a inceput sa-i arda mainile, piciorusele, eu m-am speriat, deoarece nu avea nici un simptom ca ar fi racita, era ok, manca, totul bine, ne jucam.
Luam imediat temperatura, avea 37,6.
Am culcat-o, si urma cand se trezeste, daca mai creste temperatura, sa-i dau Nurofen sau Panadol.
Cand s-a trezit nu mai avea febra de loc.
Asa ceva nu am patit niciodata in trei ani.
Chiar eram cu ea in brate, ne jucam si simteam, cum brusc, in cateva minute au inceput sa-i arda palmele.
Sa fie o reactie la Osccilococcinum?
Nu dati cu pietre... intreb si eu, chiar nu inteleg acest fenomen...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Oana, iar Ribomunyl cum sa le dam?
Eu am 2 copii... fetita are 1 an 10 luni, iar baietelul 4 anisori...
Multumesc mult.
Sanatate si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Oana, multumesc mult de explicatii.

Doris-Alina, nu stiu ce sa zic. Eu una nu am patit asa ceva cu bebelina. Si nici mie personal nu mi s-a intamplat asa ceva de la Oscillococcinum.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Oana, acum daca te-am prins incerc si eu o intrebare : pediatra mi-a dat pentru imunizare, pe langa Oscilo, echinaceea sub forma de Ursuleti de la walmark. Eu am intrebat-o de tinctura, dar a zis ca prefera Ursuletii intrucat tinctura are alcool. Ce parere ai, care ar fi mai eficient dintre cele doua produse ?
Multumesc mult

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

buna

cei care dati osciloococcinum preventiv... daca am inteles bine, o doza (sau un capacel) pe saptamana. dar am vazut ca sunt unii care dau trei saptamani si dupa aia fac pauza alte trei saptamani iar altii dau fara pauza. cum e mai bine? intreb pentru ca stiu ca am citit tot p-aici dar mai demult un prospect canadian de la oscillo tradus de o mamica si in care scria ca acest produs administrat pe perioade lungi poate duce la slabirea sistemului imunitar.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madda spune:

Doris si eu stau cu Oscillococcinum in casa pt.baietelul meu care are tot trei ani si doua luni, dar inca nu i-am dat deci nu stiu ce sa-ti spun legat de febra pe care a avut-o bebelina ta.Pe langa asta mie medicul meu pediatru care este specialist si in homeopatie mi-a recomandat sa-i fac o cura cu Vironal sirop trei picaturi pe zi vreme de trei saptamani, o saptamana pauza, apoi alte trei saptamani.M-a cam uscat la buzunar si stau si ma uit la el pt.ca nu am curaj sa i-l dau.Voi ati mai folosit asa ceva?Am mai postat aceasta intrebare pe forum, de aceea vreau sa te intreb Oana daca stii ceva despre el(nu va suparati pe mine, va rog, dar nu as vrea sa raman cu banii dati degeaba)spune-mi si mie ce sa fac,ca tot cumpar la remedii de imi fac stoc in casa ca nebuna!

Mergi la inceput