vasul adecvat pt.gris cu lapte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Subscriu la partea cu clatitul vasului (din orice ar fi cratita, ca eu niciodata nu mi-am pus probleme ar fi culmea, zic io) cu apa rece si eventual plita sub cratita.

Mey, daca va crapa yena, nu ma impuscati, ok ??? E important sa nu de-a pe langa, sa nu se scurga pe margini ... asa stiu io ...

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Mey, daca va crapa yena, nu ma impuscati, ok ???



Ok, ok!

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mai fetelor, eu fac grisul cu lapte in cantitati mai mici intr-unsimplu ibric emailat, dar e f. important sa nu fie puscat emailul. pun laptele la fiert cu putin zahar, amestec de 1-2 ori apoi cind firbe pun grisul in "ploaie" si amestec citeva minute pina fierbe. nu se prinde deloc! in cantitati mai mari (ptr. noi) il fac intr-o cratita emailata, fara crapaturi sau ciobituri in email. nu se prinde deloc.
pofta buna

Mergi la inceput