Bebelusi de martie - aprilie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Rrox, imi pare rau ca nu e o simpla bronsita, cum ti se zisese! Sper sa raspunda foarte bine la tratament si sa se faca bine repede! Nu te mai speria cu tot felul de statistici... Nu te ajuta la nimic. -ici Ioanei!

Dariaevelin, bine ai revenit! Asteptam poze.

Mamacita, felicitari pentru masina, sa o conduceti sanatosi!

Ligia13, tare faza cu tigaia! M-am gandit ca o sa va distreze poza, de aia am si pus-o.

-ici tuturor!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:



Dumnezeu s-o ierte!

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Rrox, as vrea si eu regimul de care zici, te rog...

A propos de slabit, am tras cu ochiul la alte mamici si am vazut ca s-au organizat astfel: fara sa deschida un subiect separat, cele dornice si-au anuntat greutatea actuala, centimetrii din talie si peste fund si la ce greutate vor sa ajunga. Toate datele erau centralizate intr-un tabel. Si saptamanal se cantareau/masurau si anuntau si una din mamici actualiza lista. Unele ziceau si prin ce metoda incearca sa slabeasca (soprt, infometare etc.). Ce parere aveti? Sa facem si noi asa?

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Rrox, imi pare tare rau ca Ioana e bolnavioara si ii dorim multa sanatate si sa se refaca repede.Nici sa nu indraznesti sa te gandesti la rele!

Si noi avem o zi trista, pana la urma Letitia a racit!Curge nasucul, stranuta, are ochisorii incetosati si rosii, iar acum seara a facut putina febra.Probabil ca din cauza asta nu mai manca, saracuta!Am sunat pediatrul(care e la Bucuresti ), ne-a dat tratament si maine dupa-masa mergem la cabinet!

Ligia, Letitia mananca in general tare putin.Primele 4 mese sunt de 110-120ml, iar ultima e de 180ml.Chiar ma ingrijorez daca renunta la una din ele.Nu ajunge nici la minimul necesar pe zi!

Sunt tare suparata si stau cu sotul si ne facem procese de constiinta ca nu am protejat-o deloc(el era racit si nu s-a izolat de Leti).Imi vine sa imi trag palme!Offf!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Rrox multa,multa bafta.Iti doresc sa fie doar o alarma falsa si sa nu pateasca nimic puiutul tau!
ligia a scris bine Rrox,asa se numeste cartea.Stiam si eu de vorba din batrani,dar sper sa nu fie adevarat. Ne dorim,daca e sa fie peste mai multi ani,o fetita.Inca nu-mi vine a crede ca a rostit un cuvant!
anca micaela multumim!
Am pus

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Lorelai, multumesc de raspuns, sper sa se rezolve dupa ce trece raceala!

Dariaevelin, ce bine v-ati distrat!

Danna J, rusine sa imi fie ca nu ti-am mai raspuns.Probabil ca anul viitor vom face o excursie prin Europa si sper sa ne oprim si in Brugge si atunci sigur ne vom vedea.

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Oanamc, multa sanatate Letitiei!
Dariaevelin, superbe pozele; se vede ca v-ati simtit bine. Bravo voua!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Intru si eu tot telegrafic...Multumesc tuturor pt urarile adresate Juliei si lui Alex!

Rrox, imi pare tare rau de rezultatul analizelor, sper ca s-au inselat si boala Ioanei nu e atit de dificila. pentru micutza, sa se faca repede bine!

Mamacita
, sa stapiniti sanatosi masina si sa va plimbati peste tot cu ea!

Dariaevelin, felicitari pentru primul cuvint al lui Brian si...la cit mai multe!

Uff, mi-a fost tare frica, am crezut ca am pierdut mesajul...Asadar continui:

Danna_J, n-am primit PM de la tine.

Oanamc, nu stiu ce sa spun pentru felul in care maninca Leti, poate nu-i mai place laptele (sau tu o alaptezi exclusiv?). Alex ne facuse o figura d-asta pe la 4 luni, intrase in greva, vreo 2 zile a mincat doar 100 ml de lapte. Pina cind i-am schimbat marca si a urcat vertiginos in cantitate.

Andira, poate ca e adevarata teoria care spune ca intr-o familie primul copil seamana cu tatal si al doilea cu mama. Alex seamana foarte bine cu sotul, numai ochii albastri nu i-a "copiat", el ii are caprui. Lumea imi zice ca Julia seamana cu mine, sincera nu prea vad, dar poate ca mi-o zic asa, de incurajare.

Mey, pentru mamicile (si taticii) interesati de un bb2 in viitorul apropiat va invit cu drag sa faceti un stagiu in familia noastra! Distractia garantata! Sa nu ma intelegeti gresit, e frumos cu doi copii, sint foarte fericita, sint atit de bucuroasa cind ii vad, sanatosi si frumosi...dar daca nu m-as simti depasita de situatie, ce grozav ar fi! Dimineata nici nu am timp sa cronometrez activitatile, asa ne grabim. Seara de-abia intru 15 min pe forum, dupa negocieri cu sotul meu pt impartirea timpului de calculator. Imi fac singe rau ca nu reusesc sa ma ocup suficient de Julia, dar nici de Alex. Nu stiu ce m-as face daca sotul meu ar avea un orar imposibil, daca ar ajunge la 8-9 seara acasa si ar trebui sa ma descurc singura cu ei.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rrox, sanatate Ioanei, imi pare tare rau ca este bolnavioara, sper sa fie alarma falsa...

mamacita, sa stapaniti sanatosi noua masina, sa va plimbati cu placere!

va ganditi la BB2??? si eu vreau bb2, dar peste 3-4 ani, daca o sa mai vrea si doamne doamne.. pe Rares l-am asteptat mai bine de 6 ani, cu n investigatii, interventii chirurgicale. dupa o sarcina cu cerclaj, contractii de la 17 saptamani, internari in spital si 6 luni de stat in pat, nu ma gandesc la bb2 asa repede. tre' sa creasca Rares maricel si apoi bb2, in caz ca va fi o sarcina la fel de complicata!









mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:


Andira iti multumesc pentru urare!si nu-ti fa probleme ca e mai tarziu!

Oanamc multa, multa sanatate partenerei noastre din trio Europa Vest!

RRox3 la fel, multa sanatate Ioane...si nu-ti fa griji vei vedea ca totul va fi bine.Si te rog sa-mi spui si mie reteta aceea de care ai pomenit...pentru ca eu incep deja sa fiu disperata, nu ma mai incape nimic!

Mamacita sa folositi cu sanatate noua masina si fara evenimente

Dariaevelin bine ai revenit!Am vazut pozele, excelente locurile prin care ati umblat, se vede ca v-ati simtit bine.Si felicitari pentru primul cuvant rostit de Brien!

Noi nu am facut nimic deosebit azi, dar cu mancarea nu stam nici noi prea bine, in sensul ca nu prea vrea sa papeCu somnul vom vedea, pentru ca nici acum nu doarme ci "canta" frumos in camera...


Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos



Mergi la inceput