@ mai construit cineva CASA !?! (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Maurice, daca au venit la fata locului si au masurat, nu mai au ce sa zica. Noi am vrut sa prindem oferta speciala cu 15% reducere, si atunci n-aveam inca sarpanta. Asa ca am mers dupa planuri....iar realitatea se pare ca a fost diferita - de vina sotul meu, care a mai inaltat un pic podul, sa incapa Inaltimea lui de 1,90 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimi spune:

Vad ca in ultima vreme s-au deschis multe subiecte despre case, cum e mai bine sa-ti faci casa(cu firma sau in regie proprie, sa o cumperi gata facuta sau sa cumperi de la Impact sau alte firme care se ocupa cu asa ceva)[bang.

Ar fi interesant sa scrieti si voi parerile voastre vis-a vis de aceasta problema, ca vad ca foarte multa lume este sperita de stresul si firele albe care le aduc constructia unei case in regie proprie, de parca daca ai lua direct de la firma nu ar fi acelasi stres si multe alte neplaceri, nemaivorbind de banii care ii dai in plus in aceasta varianta.

Va citesc demult si am simtit bucuria cu care scrieti cand mai puneti ceva nou la casutza voastra si ma gandesc ca satisfactia este mult mai mare aduci cand TU aduci mai mult aport acestei casute a visurilor noastre.

Nu pot decat sa va felicit pentru curajul care l-ati avut atunci cand v-ati apucat de casa si sa ne impartasiti si noua( celor care suntem din ce in ce mai multi)din experienta voastra si sa ne spuneti daca ar fi sa o luati de la inceput cum ati proceda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by CRIXIA
Sa inteleg ca vrei sa izolezi mansarda si va fi locuibila; cred ca iti trebuie ceva rezistent pe care sa calci, gen placi OCB!

Noup, numai o izolez. Nu se poate mansarda. Si da, pretul e pt materiale si mina de lucru (da' tot mi se pare mare...)

Multam' de raspuns.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Buna tuturor,

Eu nu am casa ,dar am un apartament de 76 mp suprafata locuibila. Ma intrebam cam cat ati platit la o casa sa ajungeti la curat? Ma refer la echipa care a zugravit, izolat, pus gresie+faianta,pus parchet etc. Mie mi-au cerut 70 mil pentru apartament si mi se pare enorm. Am ramas eu in urma cu preturile? La o casa cat e atunci 200 mil?


"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Fetelor, pentru ca sunteti foarte bine informate, va adresez si eu o intrebare: unde gasesc pe cineva (inginer constructor autorizat, cred) care sa-mi intocmeasca un dosar pentru anumite modificari in apartament. Vreau sa transform o camera mare in bucatarie si baie. Cei de la Primarie mi-au spus sa intocmesc dosarul si sa il depun pentru obtinerea Autorizatiei dar nu stiu cui sa ma adresez exact. Am incercat in Pagini Aurii dar am primit numai raspunsuri contradictorii: ba sa ma adresez intai celor de la Distrigaz, ba sa obtin acordul vecinilor etc., asta fara ca cineva sa se deranjeze sa vada amplasamentul. Nimeni nu pare interesat. Cunoasteti voi pe cineva?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Carmenus, vad ca nici fetele nu prea stiu sa raspunda. Mie imi trece prin cap ca un arhitect ar trebui sa intocmeasca un astfel de dosar...da un telefon si la un arhitect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor am reusit sa terminam o camera in sfarsit!!!Am zugravit-o in galben si am pus jaluzele verticale.Ce-mi plac!!!E super lumina in camera si cand sunt inchise.Am recurs la jaluzele pt ca geamurile sunt mari(la aceasta camera 3m) iar daca puneam perdele obisnuite trebuia sa pun draperii si nu-mi placea.Duminica o sa fac poze si va pun.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Felicitari Magda, inseamna ca sunteti pe ultima suta de metri!
Fetele care sunteti pe ultima suta de metri sau care ati terminat deja, poate ne spuneti si noua, pentru a ne face o idee, cat a costat casa, pe faze, cat costa la rosu constructia, apoi finisajele(acoperis, geamuri, usi,instalatii electrice, sanitare etc),alte cheltuieli-arhitect, proiecte, autorizatii,etc
Sigur cred ca aveti o situatie si aveti totul proaspat in memorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda25 spune:

magda frumoasa baia, si mai ales mare. suntem si noi aproape gata. am pornit tot de jos ca si tine , ne-a fost f greu dar acum cind ma uit cit de frumos este totul imi pare bine ca am reusit sa indur tot stresul si mizeria prin care am trecut. de fapt problema era alta: bebelusul nostru de numai 5 luni... oricum, merita efortul si cred ca iti dai seama despre ce vorbesc. am plins mult, am strins din dinti , am alergat mult sa cumpar ceea ce imi place dar acum pot sa spun ca a meritat. anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Christel, Anda intr-adevar chiar daca nervii si sacrificiile au f enorm de mari pt noi aceasta casa merita nu concediile din viata asta ci si cele din viata urmatoare.Finisajele vor dura inca vreo 3-4 ani dar conteaza ca stam in ea, am curte si terasa cu flori, copilul este toata ziua in curte fara sa il pazesc ca la bloc.Problema sunt doar banii ca si baia asa fara chiuveta si mobilierul aferent a fost pana acum 1500 euro, dar asta e...sanatosi sa fim sa puteam muncii.
Anda vrem pozici
Christel voi in cefaza sunteti?Cat vreti sa construiti, ca pt calcularea banilor asta e cel mai important.
Dupa ce fac curat pe holul de la etaj o sa va pun poza cu balustrada de inox .
pupici curajoaselor

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput