Nunta Piatra Neamt

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Buna alinush!

Din pacate eu nu am avut o experienta prea placuta la acest capitol.Aceiasi persoana a fost si fotograf si cameraman.Pozele au fost ok.Le poti vedea pe pagina mea dar dvd-ul lasa de dorit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

La multi ani miresici de Piatra!!!
Sa avem un an incarcat de bucurii si cu o nunta de vis!
Cum mai stati cu pregatirile?
Ziceti si unei nedumerite care vrea sa organizeze totul din Bucuresti, unde si cum gaseste fotofraf si cameraman profesionist, unde sa faca tortul, unde sa caute flori si lumanari frumoase...d-astea...hai ziceti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Alooo, trezirea miresici din Piatra!!!
Gata cu vacanta de sarbatori!!!
Avem treaba anul asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by alinush2005

Buna dimineata!
Fetele din Piatra, ajutati-ma si pe mine cu ceva: de unde gasim cameraman si fotograf care sa faca treaba buna in Piatra?



Si eu as vrea sa aflu. Poate stie cineva. Pleeeease!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Salut Mira!
Te-ai inscris la miresici de 2006?
Cand ai nunta? Unde? Poate ne mai sfatuim in privinta deverselor de cumparat de prin Piatra, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

La multi ani si un an nou plin de fericire si sanatate!Se pare ca nu mai sunt multe din miresele 2005 pe aici.Eu am avut nunta in sept in Piatra si va pot da cateva informatii.Dupa cum am mai spus,eu personal nu am fost multumita de cameraman desi tot el a facut si pozele dar alea au fost ok.Si asta pentru ca ne am dus la el inaintea nuntii cu poze de pe net cu pozitiile care ne au placut.Pentru tort din nou am avut o problema.Am fost la Magic Cake cu un model de tort si cu explicatia data foarte clara cum sa fie.Era simplu insa ei l au facut complicat si nu a iesit cum mi l am dorit.La gust e bun insa eu mi am dorit sa sa arate bine.Depinde foarte mult de gusturi...Poate sunt eu prea pretentioasa...nu stiu.Daca aveti alte intrebari va raspund cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karamel spune:

La multi ani! actuale si viitoare miresici!

Sa aveti un an care sa va aduca numai bucurii si nunti de vis!!!

Am mai scris si eu candva de mult pe forum. Si eu o sa am nunta anul asta, pe 23 septembrie, in Piatra Neamt, la restaurant Central (sala de la etaj). Iar cununia religioasa vrem sa o facem la Manastirea Bistrita. Am fost si am vorbit prin toamna cu un preot acolo si ne-a spus ca mai vorbim anul asta. Nu prea am idee cu cat timp inainte sa mergem, dar sper sa rezolvam noi.

Si eu am multe dileme legate de organizare, pt ca noi stam in Bucuresti - viitorul sotior este din Piatra si de aceea facem nunta acolo. Dar ne va fi foarte greu sa organizam; ajungem destul de rar pe acolo si, de obicei, ajungem la sfarsit de saptamana, cand nu sunt toate cele deschise.

Asa ca, daca doriti sa impartasim opinii legate de organizarea nuntii in Piatra, noi fiind aici.....oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

salut Karamel!!!
Sa fie intr-un ceas bun!

Sa vezi ce chestie...si noi stam in Bucuresti si viitorul sotior este din Piatra!
O sa facem nunta pe 3 iunie la Troian si la Manastirea Bistrita.
Noi am fost la Bistrita dupa Craciun si ne-a zis preotul sa venim cu o luna-doua inainte sa stabilim ora si alte detalii...
Se pare ca avem multe de vorbit noi doua... sa reusim sa ne organizam nuntile din Bucuresti! Ce ma mai bucur ca nu sunt singura care face asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karamel spune:

Buna fetele!!!

Sa aveti un inceput bun de saptamana si sa fie cu spor!

Da, alinush - o sa avem multe "crize" comune de impartasit cu organizarea asta - eu am fost foarte terorizata, cel putin pana ne-am gasit restaurant; din cauza distantei si a faptului ca ajungem rar in Piatra. Dar am reusit sa ma mai calmez, intre timp, si imi tot spun ca o sa le rezolvam pe toate cu bine; nu avem incotro...oricum

Voi faceti si cununia civila tot acolo? Noi inca oscilam intre Bucuresti si Piatra. Ne vom hotari putintel mai incolo cum e mai bine sa impacam pe toata lumea si sa ne fie si noua mai bine.

Ce as mai fi vrut eu sa stiu rezolvat, ar fi fost formatia si fotograful. Am zis noi ca mai peste o luna sa pornim la drum si cu astea.
Am auzit tot felul de variante - ca ar fi ocupati din timp, ca ar fi bine sa vorbesti cu ei sa fii sigur; altii se crucesc cand te duci cu juma de an inainte... nici nu stii cum e mai bine.

Poate ne mai ajutati voi fetelor care ati trecut prin asa ceva

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Karamel eu am vorbit cu fotograful cam 3 saptamani inainte.Era putin cam tarziu deoarece era destul de ocupat.Cred ca poti vorbi de pe acum pentru a te programa si apoi vorbesti inaintea nuntii cu o saptamana doua pentru a fi sigura ca totul e ok.Succes!

Mergi la inceput