Crize de nervi la 1an si 2luni????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Cyan,
Eu una iti dau dreptate, dar vezi ca o sa-ti ridici multa lume in cap.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

quote:
Originally posted by RaluD

Cyan,
Eu una iti dau dreptate, dar vezi ca o sa-ti ridici multa lume in cap.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica



Cyan,

Si fiul meu a facut asemenea crize de personalitate, odata i-am spus ca daca se mai da cu fundul de pamant , ia bataie la fund, nu m-a crezut si a primit doua.
Data viitoare cand a vrut sa-si aseze poponeata pe jos, i-am adus aminte ca ce patise si s-a razgandit...cateva zile se uita la mine daca sunt hotarata sa aplic tratamentul...apoi a incheiat episodul asta.

criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

quote:
Originally posted by Cyan

La varste atat de mici copiii gandesc instinctual. De aceea stiu si sa speculeze atat de bine punctele slabe ale parintilor. Pe de alta parte aceasta inseamna ca pot fi instruiti prin metode simple. Un copil mai mare intelege conceptul de autoritate parentala si deasemena i se poate explica cand nu a facut ceva bine. Un copil mic stie insa de frica si durere.
Cyan


Doamne ca prosti mai sunt copiii mici.... Oare cum or reusi sa acumuleze atatea daca nu inteleg decat frica si durere?
of, Doamne

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Of, mi-e mila cind tip la ea ca n-are voie o chestie sau alta sau cind ii mai dau peste degetele cu pixul(mai mult in gluma) si o vad ca ii este frica.
Nu stiu daca-as putea da in ea.


Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

La o virsta atit de frageda copilul nu intelege de ce il lovesti...doar va simti durerea.Eu sunt pro spanking dar doar cind copilul meu va constientiza cauza si efectul si doar in situatii extreme.
De fiecare data cind "face crize" acum la 13 luni,il iau in brate, il imbratisez si ii spun de ce nu are voie....nu e intotdeauna usor mai ales cind se apuca sa urle in mall dar nu poti sa faci mult la o virst asa de frageda cind ei nu inteleg prea mult.Asta este singurul lor mod de a comunica cu noi....prietena mea mi-a spus ca imediat ce fetita ei a inceput sa vorbeasca si sa ii spuna ce o supara crizele au luat sfirsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Off, Ina, abia astept sa inceapa sa vorbeasca. Acum ii cresc si caninii si are crize de nervi si din cauza asta, urla minute in sir muscind din ceva.
K35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Cum stim, durerile dentare dau stare de nervozitate. Eu am aplicat o metoda babeasca dar buna, i-am dat ceapa verde sa rontaie, are efect anestezic pt. gingie, aaa si i-am mai dat morcoz intreg care a ajutat-o sa preseze gingia si sa iasa dintele mai repede.
Stiu ca nu suna prea modern dar lu' fimea i-a placut tare mult. Singura problema a fost cind a trecut sezonul la ceapa verde, dar si dintii erau aproape iesiti.
Daca sint crizute de rasfat, solutia au spus-o fetele mai sus,trebuie sa stie de respect si nu de frica.Cine spune 7 ani de acasa, spune ca educatia incepe de cind ne nastem. Impunete aratind-ui ca nu te temi.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Am incercat si eu tot felul de metode, iar dracusorul meu are crize de isterie de mult... Inainte de un an mi se dadea cu capul de pamant, daca nu primea ce voia... Atunci era mai simplu, pentru ca o luam, o puneam in carut sau in pat, ca sa nu se raneasca, si se calma dupa o ora de urlete groaznice. Si era mai usor "sa ma lupt" cu ea. Fi-mea face peste o saptamana doi ani... Cea mai urata criza de pana acum mi-a facut-o in parc, acum vreo doua luni, cand eram singura cu ea. Intr-un final a trebuit sa-l chem pe fratele meu sa ma ajute s-o iau si sa plecam acasa...Cu palma la fundulet am incercat... Ori nici n-a simtit, ori e mult mai puternica... Cand i-am dat peste fundulet, s-a uitat la mine si a inceput sa rada, dupa care a continuat sa umble la cuptorul cu microunde. Ii spusesm inainte de zeci de ori ca nu are voie, ca poate sa faca buba, ca o s-o doara... Intr-un final, a spart farfuria de la cuptor, s-a taiat foarte usor la mana... Am certat-o, i-am zis: Vezi, ai facut buba, de asta iti spune mami ca n-ai voie... Nimic, se repezise in cioburi sa le ia de pe jos. Am luat-o si am incuiat-o la ea in camera. Am lasat-o vreo 40 de minute, timp in care tragea disperata de usa, plangea si tipa "chide usha", adica sa-i deschid usa... Cand am vazut ca s-a calmat, ca a inceput sa se joace cu jucariile din camera ei, m-am dus si i-am deschis usa... De atunci, cand incepe sa faca prostii si ii spun "fii atenta ca te incui in camera, se potoleste". La metoda "mami pleaca si te lasa singura"... esec total. M-am asucns in parc vreo jumatate de ora si, cand am vazut-o ca incepe se se agite si sa spuna "mami", am iesit de unde eram, iar ea, razand cu gura pana la urechi: Bau, mami. Poate ca trebuia s-o las mai mult, pana incepea sa planga...
In fine, parca e mai cuminte de cand a inceput sa spuna cateva cuvinte si propozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
il iau frumusel si daca suntem afara il pun inapoi in carucior si-i dau o jucarie in mana, si pornim sa ne plimbam, iar daca suntem in casa il instalez fara drept de apel in scaunelul de masa si-i pun tot o jucarie pe masuta si-l las putin, nu-i mai vorbesc, si fie imi vad de treburi prin casa, fie mai casc ochii la televizor sau computer, daca e seara. Asta la noi chiar functioneaza, se calmeaza imediat si nici macar nu mai mormaie decat mai putin de un minut, dupa care-si vede de jucarie sau se uita dupa mine prin casa. Se linisteste, il sterg de transpiratie, ii dau o gura de apa si-l pup apoi.


Asa ceva am incercat si eu, dar a mea urla daca incerc sa o pun in carucior sau in patutul ei sau chiar si pe covor. Nu mai vrea sa stea in fundulet, jos, urla, vine taras si ma ia de mana sa o plimb prin casa. Altfel incepe nebunia, adica aceste crize de care vorbiti si voi. Pe mine si pe sotul meu ne-a innebunit. Fac mancare cu ea in brate, merg la toaleta cu ea in brate, ca urla de imi vin vecinii la usa, crezand ca omor copilul. Am incercat sa o ignor, dar urla, transpira si vine taras dupa mine prin casa...

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,dar ce sa fac eu daca mafi al meu se da cu capul de pereti?Cum pot sa-l ignor ca-si face ditamai cucuiele daca nu sunt pe faza sa-l opresc?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

Mergi la inceput