Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ina,, burtica mea chiar e sus, e si tuguiata si nu prea am pofta de dulciuri, nici chiar de suc natural (inainte as fi putut sa beau tone de suc natural dulce)...acum beau mai mult apa de izvor. De mancat ciocolata, prajituri, inghetata f. rar (din an in pasti), in schimb f. multe mere verzi, caise, struguri, capsuni mai nou, branza, sana, iaurt, salate, oua. Pofte nu prea am in mod deosebit, foarte rar sa-mi doresc sa mananc ceva anume, dar uite ca aseara am comandat pizza la 10,30 dar numai una pe care am impartit-o cu sotu'.

Ce sa mai zic de Cernobil, am primit si eu un mail asemanator cu al vostru, nu stiu ce sa cred. Sper sa nu fie adevarat.

Mandy,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Uite ca am aparut si eu de la servici!
Nici nu stiu cu ce sa incep, ca la cat ati scris iar, am cam pierdut sirul!
Ina, ma intrebai ce am aflat in legatura cu filmuletul pe DVD pe care vreau sa il fac, si implicit pt aflarea sexului bb-ului. Ehei, aici trebuie sa ai nervi de otel si rabdare de fier! Deci, mi s-a spus ca fara eco morfo de al 2 lea trimestru nu au voie sa faca eco 3D, pt ca nu sunt organism medical si deci nu au dreptul sa influenteze prin vreun " verdict" - e doar in competenta medicului sa o faca! Bineinteles ca m-am cam enervat la telefon si i-am spus lui nenea care imi explica asa frumos ca eu am programare la eco doar prin sapt 21-22 si ca n-as vrea sa astept atata insa cica legea e lege si n-am ce face! Deci nici daca sunt dispusa sa platesc o caruta de bani astia nu vor! Bleah! Tu te-ai interesat la voi?

Anamari ma intrebai cat timp ma plateste dupa ce nasc, ei bine, fix 10 saptamani! Exista posibilitatea sa ramai cu bb 3 ani acasa insa esti platit doar de asigurarea sociala o suma infima de vreo 500 eur ( 160 eur pt bb si 360 eur pt mama), si asta in cazul in care nu depasesti un anumit plafon ( nu stiu inca cat este ca nu m-am interesat) Oricum se pare ca noi il depasim asa ca va trebui sa ma gandesc bine ce fac dupa ce nasc. Eu ma gandeam sa stau acasa vreun an si sa reiau apoi ( apropos, firma e obligata sa ma astepte 3 ani si in acest timp, am dreptul sa revin si sa muncesc un nr restrans de ore, de ex acuma muncesc norma intreaga 35 ore/sapt dar pot sa cer apoi mai putine ore).
Hai ca m-am intins ca o placinta!
Va pup,


Alina 16+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ca reciteam ce am scris: nu vroiam sa zic ca in Fr poti afla sexul lui bb asa de tarziu doar prin sapt 21-22, ci asa procedeaza medicul meu si nu am ce-i face, ca deh, mi-e greu sa caut in alta parte si sunt si destul de multumita de el!


Alina 16+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

monet...scuze!
Mirela Anca,mandykschdeci poftele culinare pot fi diferite, avem ca "punct de pornire" burtica tuguiata...si am inteles ca atunci cind ai baiat fata ti-este curata iar cind ai fata te patezi, iti apar cosulete, etc...asa se zice, dar eu nu prea cred, verisoara mea a avut o fata superba la cele doua nasteri si a avut fetite, o colega a fost patata rau si a avut baietel...
In ceea ce ma priveste, m-a surprins faptul ca inca maninic grepfruit,portocale,desi de obicei cind vine primavara renunt la ele.
Stiu ca nu sint bune carentele de vit.C dar credeti ca excesul acesteia poate afecta cu ceva bb-ul? maninc zilnic rosii, citrice, suc de rosii, plus iau vit. prenatale...e-adevarat, beau si tone de apa si merg la toaleta des, deci se mai duc din vitamine
...



Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

bb_alinus mi-a promis o prietena ca-mi va trimite site-ul unde pot afla mai multe amanunte, stiu ca este foarte ocupata in perioada asta si, desi ard de nerabdare sa aflu detalii, nu am vrut sa o deranjez. Stiu doar ca trebuie sa ma duc intr-un oras de pe linga Toronto, ea mi-a spus ca ai anumite optiuni si cel mai mic pachet este $150 ptr. o discheta si apoi 200,250, etc. ptr. dvd-uri, depinde cite minute vrei,chestii de genul acesta. Nu stia prea multe nici ea fiindca, desi gravidutza fiind (in vreo 4 luni) mi-a spus ca nu vede rostul acestei echo.. Parerile sint impartite, si sotul meu mi-a spus ca daca voi merge pe la jumatatea lunii iulie la echo posibil sa aflam sexul si deci de ce sa ne mai ambalam, dar eu tin neaparat sa-l vad pe bebita cit mai "de-aproape" si sa am cit mai multe detalii, in plus, m-ar bucura sa-l am pe dvd si sa-l pot vedea de cite ori vreau.

Deocamdata am de abia aproape 14s, este mult prea devreme, oricum.

Nasoala chestia ca nu te lasa sa faci echo; da,probabil ca nu-si asuma responsabilitatea. Am auzit ca si pe la noi,in unele parti unde faci echo nu-ti spun sexul copilului de teama ca s-ar putea sa greseasca; sper sa nu fie cazul si la mine. Verisoara mea a patit asa ceva. Prima data i-au spus si la a doua sarcina ( a facut echo intr-un alt loc)i-au spus clar sa nu insiste ca ei au "politica clinicii" sa nu spuna ca sa se fereasca de procese prin tribunale...




Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Gilda-stiu ca nu sunt cuvinte care sa te aline acum...dar pentru mine speranta ca voi avea in curand un bebic frumos si sanatos m-a tinut intraga. Eu am asteptat 3 luni si apoi a venit Lia..

bb_alinus-eu ziceam ca te platesc macar un an-sa merite ca tre bombane acum, macar...bine ca cel putin iti pastreaza locul.Si eu planuisem sa fiu mama cu program intreg pentru un an-dar cred ca acum se prelungeste. La toamna ar fi trebuit sa ma intoerc la scoala dar acum se prelungeste...(Strategia noastra pentru Lia a fost sa cumparam tot ceea ce era mai important cat am avut si eu salariu. Am cumparat pana si hainute pana la 9 luni)

ina-legumele si fructele crude sunt excelente-contin acid folic care reduce riscul de malformatii. nu cred ca poti avea "prea multe vitamine" daca nu abuzezi de prenatale.

mona-pofta mare. am vazut pozele cu Lia din aruba-e o scumpete... si unde ziceai tu ca ai burta mare?

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

anamari eu iau cite o pastiluta zilnic, dupa micul dejun. La capitolul cruditati, legume si fructe stau bine, dar nu prea beau lapte...maninc brinza in fiecare zi,este adevarat, dar stiu ca mai bune sint citeva pahare de laptic pe zi si nu pot...mi se umfla burta, ma balonez de zici ca mai am putin si nasc, am gaze...imi mai iau suc natural cu calciu, am auzit ca-i bun, dar daca bebe va semana cu mine in privinta calciului, va trebui sa cheltuim multi bani pe la dentisti (am avut probleme de mica, desi ai mei mi-au spus ca am baut mult lapte si mi-au dat sana, iaurturi, smintina pina tarziu). Sotul meu nu are nici macar o carie si sintem de-aceeasi varsta....dar diferenta este ca el s-a nascut in Timisoara unde avea produse lactate "veritabile" si eu in Bucuresti unde stiti si voi cum se "inmulteau " cantitatile...of!.
Sper ca atita cit maninc ( prod.lactate)sa le asimileze organismul putin..

Pupicei,

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicitari fetele care au aflat pentru fetite si baietei!

Felicitari si celorlalte mamici pt BBiiiiidin burtici!

Am o problema!Spuneti-mi ca nu sunt singura pe care o doare burtica ca la ciclu! De 2 zile ma doare exact ca la ciclu de parca acum imi vine! Stie cineva daca e normal? Sunt un pic cam speriata! Maine seara ma duc la dr. dar staub ca pe jar!

Va multumesc mult si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Eu am avut dureri ca de ciclu ,dar in primele 2 luni de sarcina ,ma durea si mijlocul si asteptam sa ma pocneasca ciclul in orce moment .Acum ca-i sarcina mai mare nu mai am asfel de dureri ,acum parca ma dor ovarele ,in junghiuri.Vad ca si tu esti destul de marisoara .Cind m-am plins la dr. de dureri ,mi-a spus sa nu ma doara pe sub burta ,mi-a dat no-spa .
Stai cumintica pina miine cind te duci la dr,poti sa iei no-spa si supozitoare cu Scopantil (pentru dureri)
18+

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Mey, fetelor, asta cu centrala e de coma!
Am ras cu lacrimi!
Cum adica s-a fisurat cupola?
Ati trecut pe la Cernavoda sa vedeti cum arata centrala nucleara? Care cupola, dom'le??

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput