Despre gradinarit (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Hei, eram asa de nerabdatoare sa vad daca va plac pozele...si voi spuneti ca nu le puteti vedea...adresa este urmatoarea: http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=370951957
Eu sper sa mearga...am sa vad cum sa fac sa-mi apara automat asa cum va apare si voua...adevarul este ca trebuie sa petrec ceva timp sa vad cum e cu albumele astea....
Vizionare placuta, pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Adrianam, sunt foarte frumoase florile, nu stiam ca acea floare se cheama Kohleria. O am si eu in 2 variante, una este rosie, si una rosie cu picatele galbene in interior.
Clematita este o floare care trebuie pusa afara, este cataratoare si prefera un loc insorit, este rezista la inghetul iernii. Aici am vazut foarte mule feluri si culori, simple si batute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

draga flamingo tot nu ajuta adresa.inca nu se vad floricelele tale,asa ca mai da-ti silinta si nu ne mai face asa curioase.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Deja simt ca ma infurii, eram asa de incantata ca am stat cateva ceasuri bune sa pun pozele alea...oricum multumesc ca imi spuneti ca nu le puteti vedea ca sa iau masuri. Cred ca am sa apelez la cineva sa vad care-i treaba. Scrie pe undeva cum putem pune poze? Eu am pus pozele pe adresa de mai sus si apoi cand o accesez intru direct la ele. BA mai mult imi zice ca au fost vre-o cativa care le-au vazut. Nu inteleg de ce voi nu le vedeti, caci pt. voi le pusesem acolo.
Sper sa rezolv problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=370951957

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Am mai incercat o data poate merge acum:
http://community.webshots.com/user/flaminggo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

http://community.webshots.com/user/flaminggo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

maggda, adrianam, flamingo, aveti niste flori absolut superbe, m-am delectat grozav cu pozicile! Flamingo, ce le faci de sunt asa sanatoase si infloritoare? floarea aceea "campanule" e frumoasa foc, iar exact cum ai tu orhideea aceea movalie asa am si eu una. a ta incepe sa-si piarda floricicile, ca a mea cam da. maggda, te invidiez pentru panselute, parca-s pictate! adriana, o mie de felicitari, mi-ai facut dor de balconasu' meu cu floricele.

iulia, ca tot ma intrebai de remodelari, deocamdata remodelez ce-a demolat kengi in gradina din spate, doamne ce m-am intristat cand am vazut. a sapat o ditamai groapa in mijlocul gradinitei si a aruncat nisipul in toate partile, aveam o gramada de seminte care incoltisera- flori de toamna, si multe alte flori. am incercat eu sa refac cat de cat, sa vedem care o sa-si revina si ce trebuie sa inlocuiesc. alte noutati nu prea am, decat ca m-am indragostit teribil de doi dintre trandafirii mei, o sa fac niste poze cand se incarca iarasi de flori. nu sunt insa mai frumosi ca ai Anei, gradina ei de trandafiri mi se pare ca nu are egal! sper sa ajung si eu la un nivel apropiat in cativa ani :)) in rest, nu mai cumparam rosii deloc, de exemplu, ca avem de mai dam si la vecini. cu asta chiar ma mandresc, ca e prima oara in viata mea cand pun rosii, iar pe-astea le-am bibilit din seminte, ca profesionistii adica :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianam spune:

Magda, eu sunt indragostita de clematite. Din pacate in Romania nu este o oferta prea bogata. In afara de mov si albe rar gasesti altceva.
Zilele trecute am gasit un site din UK in care sunt cred in jur de 100 de varietati.

http://clematis.thompson-morgan.com/uk/en/index

Este o planta usor de intretinut. A mea este din cele care infloresc pe noile generatii de lastari, deci infloreste toata vara.
Ii place soarele foarte mult, insa la radacina vrea umbra.
Gradinarii o asociaza de multe ori cu tufele de trandafiri, pentru a se catara pe ei. Frunzele sunt mici si nu incomodeaza planta suport.
Se poate asocia si cu unii copacei.
Pe site-ul de mai sus, din Romania se poate face comanda doar de seminte pentru vre-o trei varietati. Restul plantelor prezentate se livreaza numai pe teritoriul UK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianam spune:

Sunt superbe panselutele tale, Magda. Nu am mai vazut portocalii pana acum. Le-ai obtinut din seminte sau ai luat rasad?

Flamingo, campanulele acelea sunt ametitoare. Aici un ghiveci cu ceva asemanator este foarte scump, asa ca voi incerca sa fac comanda de seminte de la thomas-morgan pe net.

Mergi la inceput