CERVICITA

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sly2007 spune:

Buna,

Va rog raspundeti-mi la mesaj sa nu ma mai simt atat de singura. Poate kamiska, nemessis24, alinaxeli, martta, gabi tian sau oricine poate sa-mi spuna o vorba buna, sa-mi impartaseasca experienta. Avand in vedere ca voi v-ati confruntat mai de mult cu astfel de probleme, care este starea voastra actuala? Pentru tratamentele naturiste v-ati consultat cu medicul ginecolog sau ati facut totul din proprie initiativa. Va multumesc din suflet, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio35` spune:

Buna !ma numesc viorica si sunt din roman.acum doua saptamani am facut un control ginecologic si am fost diagnosticata cu cervicita cronica.am facut 8 zile la rand tratament local ,si 8 sedinte cu laserul pt a micsora rana .ieri mi s a facut vaporizerea ,,,a durat 10 min.nu am simtit nimik ,nici o durere.in Bacau este o clinica particulara ,,,MEDICAL SERVICE,,,CU DOCTORI FFFFF BUNI.SERVICIILE SUNT SCUMPE DAR SE MERITAAAAAAAAAA.VA PUP PE TOATE SANATATE MULTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florex spune:

Cocodutz, pot sa-ti spun ca am fost diagnosticata acum 10 ani cu exocervicita.
Am schimbat in acesti ani mai multi medici, fiecare imi dadea cate un trat, dar rana nu se vindeca de tot.
Toti mi-au spus ca tb s-o tin sub control ca nu e de cauterizat, am facut si colposcopie, mi s-a spus acelasi lucru ca tb sa fac de 2 ori pe an Papanicolau, ca sa nu am probleme.
Surpriza mea a fost ca am mers in Buc la Dr Conci, care nu numai ca mi-a vindecat rana in 10 zile, dar si-a dat si seama de cauza ranii, pe care eu o cunosteam.
Am vazut pe diverse forumuri ca nu sunt comentarii laudative la adresa Dr Conci, dar eu sunt sunperincantata pana acum de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokopelli spune:

fetelor si eu am fost diagnosticata acum 1 an cu exocervicita si condiloame vulvare cauzate de infectia cu hpv. ei bine am urmat tratamentul prescris de doctorita dar nu prea a dat rezultate pt k rana era tot acolo. ei bine mam hotarat sa imi dau tot interesu pt a ma vindeca si dupa mai multe cautari am ajuns sa fac tratamentul cu CERVUGID care, dupa 3 luni, a dat rezultate. rana nu mai este si condiloamele mi sau retras de tot (precizez k leam tratat in acelasi timp cu condyline). la testul pap nu mia mai aparaut nici prezenta virusului hpv nici condiloame. va recomand din tot sufletul aceste ovule care chiar daca sunt unpic mai scumpe (22 ron) siau facut efectul. cititi cu atentie prospectul, care este complex si veti fi nevoite sa faceti 3 cure. pe langa aceasta eu am mai luat echinacea pt intarirea sistemului imunitar, tinctura de propolis pe cale interna si orala prin tamponari la intrarea in vagin fiind cel mai bun antiviral si mai ales am avut o gandire pozitiva. nu trecea o zi fara sa nu spun in gand: "am un vagin curat si sanatos. multumesc pt vindecare". poate vi se pare o prostie dar puterea creierului este extraordinara. de acolo pleaca totul. in timpul tratamentului nu am avut relatii sexuale si am incercat sa gandesc cat mai pozitiv; fiecare ovul il vedeam k pe o cale spre vindecare. sper sa va fie de ajutor si daca mai aveti intrebari imi puteti scrie cu incredere pe adresa de mail. multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweet_21 spune:

Buna fetelor..am stat si am citit pan acum tot ce ati scris..sunt noua pe forum si ma confrunt exact cu aceeasi problema..
La mine ce e putin mai diferit si nu inteleg cum se poate pt ca nu am mai intalnit astfel de persoane sunt urm chestii..am o rana de vreo 5-6 ani..pe care o controlez la fiecare 6 luni,dr mea de pan acum imi spunea mereu ca atat timp cat pap imi iesea I nu are de ce sa o cauterizeze pe vremea aia pt ca este o cervicita dobandita din "nastere" zicea dansa.Pana acum un an si ceva cand am zis sa ma informez eu mai precis despre acesta cervicita si am data pe virsulu Hpv..m-am dus fuguta la dansa si i-am zis ca vreau sa imi fac din propria initiativa un tipaj..sii..sa vezi surpriza pozitiv..de atunci a inceput cosmaru..Ma uimesc dr astia..park sunt cazuti in cap..mi-a spus atat de senina..ca asta e..macar stiu ca il am..ca altele il au si nu stiu toata viata..si ca n-am ce sa fac..sa imi controlez tot asa rana la 6 luni prin pap..
Eu nu inteleg cum papanicolau poate iesi bun atata timp cat eu am hpv 16..pap l-am mai repetat si in bucuresti la 2 clinici particulare si aceelasi rezultat..
de atunci am fost la vreo 4 medici..fiecare cu parerea lui..unu ca sa fac conizatie..desi pap este bun..la colposcopie se vede rana..infectata cu acest virus..insa nu e mare..
Alti 2 sa fac vaporizare lase..ca nu cazul de conizatie..mai ales ca nu am copii..
Pan la urma m-am hotarat la vaporizare laser si apoi aplicari cu aldara cum ati facut si unele dintre voi..Dak a facut cienva vaporizare poate sa imi zica va rog frumos cum a fost?ce fel de anestezie si dak doare..ma ingrozeste gandu..
Si alta probelma de care vroiam sa va intreb si vad ca nu ati vb nimik de ea..partenerii vostrii sau sotii in unele cazuri nu s-au tratat?mie mi s-a spus ca prietenul meu trebuie sa fac peniscopie pt ca vedea dak are codiloame care nu se vad cu ochiul liber si sa ia la fel ca mine isoprinosine pt ridicarea imunitatii..pt ca atat timp cat eu fac vaporizare si imi cicatrizez si curat locul..ca de vindecat nu se punte problema..el poate sa ma reinfecteze si o iau de la capt..
mie asa mi s-a zis..voi cum ati procedat cu ai vostri..
va multumesc mult ca existati si m-am mai linistit si eu..si ma scuzati de mesajul atat de lung..dar sincer nu am cu cine vb despre problema prin care trec..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momo33 spune:

buna fetelor.ma numesc Monica,am 33 de ani, nu am copii.acum 2ani jumate dupa PAP si biopsie ,rezultatul a fost,displasie severa sau calcinoma-in-situ,dr a propus conizare imediata. am vrut o a doua opinie si urmatorul dr m-a tinut 2 ani cu teste PAP si biopsii,colposcopii,test HPV,pozitiv 16 ....in dec 2006 mi-a facut o vaporizare cu laser(cauterizare).la 6 luni dupa vaporizare am avut aceleasi rezultate proaste dupa o biopsie.al treilea doctor oncolog(specialist de cancer)a facut o alta biopie de data asta din canalul colului uterin(zona endo cervicala).CIN 3-displasie severa sau mai mult.pe 31nov ma interneaza in spital pentru conizare cu laser.

Sweet21: am facut vaporizare cu laser in dec 2006 fara anestezie pt k sint alergica la un medicament din anestezia locala ,dar e recomantat sa faci anestezie locala daca poti .durerea(similara crampelor menstruale) e suportabila .dupa operatie care a durat 15min am plecat acasa fara probleme doar un pic de incomfort.pt partener am intrebat si dr oncolog a zis ca nu trebuie sa faca nimic..

Sly2007: displasia severa si calcinoma-in-situ fac parte acum dupa noua clasificare din CIN3 dar nu sint una si acelasi lucru.intr-un document francez ce am gasit pe net despre evolutia celulelor precanceroase se vede clar diferenta(cu toate ca foarte mica).chiar daca tie ti-au zis CIN3 nu inseamna calcinoma-in-situ.la mine e atit de neclar incit abea dupa conizare o sa stiu.dr a zis k dak pot fi clari: la displasie severa voi face controale la 3 luni odata si daca calcinoma-in-situ la 4 luni.fii tare si nu te lasa complesita de ginduri,cauta cit mai multa informatie pe net,pe mine cu cit stiu mai multe cu atit ma simt mai bine sufleteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweet_21 spune:

sar'mana momo33..de raspuns..sunt un pic speriata de vaporizarea asta..dar dak zici u ca e ok si fara anestezie..inseamna ca dak fac anestezie nu o sa simt mare lucru..sper!!
E tare pacatos virusul asta..si cand ma gandesc cate femei il au si se duc prea tarziu la dr..e trist ce se intampla..cred ca e prima oara cand vad mai mediatizata chestia asta cu cancerul de col..pe la tv si radio si campanii..
Pt prietenul meu..totusi am sa merg la dr cu el..sa vad dak e ok..mie asa mi-a recomandat dr..sper sa fie bine..
Multa sanatate si curaj va doresc la toate..va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momo33 spune:

Sweet21: la vaporizarea cu laser miroase foarte urit a carme prajita si neaparat sa ceri anestezie locala,iti mai tai din frica...
mult curaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_misu spune:

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu niste informatii in cazul in care cineva a mai patit la fel ca mine.
Acum 2 luni am fost diagnosticata cu hpv, am facut ERAD.Dupa 1 luna am mers la control si operatia nu se vindecase.Acest lucru ma ingrijoreaza deaoarece nu stiu ce urmeaza in cazul in care nu mi se vindeca.Am urmat tratamentul asa cum mi-a zis medicul.Luna aceasta o sa merg la un nou control cu frica in suflet.Va rog sa-mi dati cateva informatii, in cazul in care cineva a mai patit asa ceva.
Mi-e frica sa nu fiu supusa la alte cauterizari din cauza ca nu mi s-a vindecat asa zisa operatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by vio35`

Buna !ma numesc viorica si sunt din roman.acum doua saptamani am facut un control ginecologic si am fost diagnosticata cu cervicita cronica.am facut 8 zile la rand tratament local ,si 8 sedinte cu laserul pt a micsora rana .ieri mi s a facut vaporizerea ,,,a durat 10 min.nu am simtit nimik ,nici o durere.in Bacau este o clinica particulara ,,,MEDICAL SERVICE,,,CU DOCTORI FFFFF BUNI.SERVICIILE SUNT SCUMPE DAR SE MERITAAAAAAAAAA.VA PUP PE TOATE SANATATE MULTA





Vio, te rog frumos imi poti spune si mie adresa clinicii din Bacau?
Vin in tara curand si vreau sa fac o programare ptr sot si ptr mine.Sau daca ai un nr de telefon...
multumesc mult:)
sanatatea multa tuturor!



Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput