Bebelusi de sept-oct 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Ce somn usor.. ca mai am putin si ma culc cu capu pe laptop! Mai fetelor, voi aveti consorti sforaitori? Si daca da, cum rezolvati problema? Ca mie imi vine sa il arunc pe geam cu pat cu tot pe bietul tati, asa de tare ma enerveaza. Am intrebat si doctoriza.. si mi-a zis ... sa ma obisnuiesc . Ma simt si ca un criminal ca tot ii trag ghionturi si nu il las sa doarma... dar nici el nu ma lasa. OOFF!

In alta ordine de idei (stiu ca s-a mai discutat) fetelor carora v-au venit rusii (cum ziceti voi), a doua oara a venit regulat? Ca la mine veneau la 28 de zile inainte de sarcina, iar acum au sosit prima data cu surle si trambitze pe 16 martie (la 5 luni si jumate ale lui bb).. si de atunci pauza . Acuma.. eu inca alaptez la greu si nu ca le-as duce dorul.. dar e normal?

Atata am avut de spus . Ma duc la concert .. in speranta ca voi prinde pauza ca sa adorm si eu.

Somn usor... daca puteti

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamici!

La multi ani bebicilor sarbatoriti azi!!!

Eliana as pune listuta in primul mesaj dar nu o am asa ca astept sa mi-o trimita cineva actualizata si o pun.

Bozo e normal sa vina rusii neregulat acum. O sa isi intre in ritm acusica......totul e sa ai rabdare...(si tutun)!

Noi am avut o noapte linistita pana la 4 cand a inceput bazucu sa se maraie....acum iarasi face kk(numarul 2 pe ziua de azi)....si pute......de la vaccin(antipolio)...ma duc sa-l schimb !

Pupici!


Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Buna fetelor,

Mie mi-au venit rusii luna trecuta dar n-am retinut data si au venit si luna asta dar in cantitati destul de mari. Trebuie sa-mi notez de acum pentru ca reintram in normal.


Noi am incercat iaurtul ieri si nu ne-a placut, ne-am strambat....desi nu era foarte acru, il facusem in casa. Seara i-am amestecat cerealele cu iaurt si acelasi rezultat - refuzul. E a doua oara cand refuza ceva sa manance; prima data a fost supa chioara.

Si i-am dat si capsuna ieri. N-a avut nici o reactie alergica. I-am curatzat semintele si i-am amestecat-o cu iaurt. Dar capsuna n-a fost dulce deloc ca sa mai indulceasca iaurtul. Asta e....mai asteptam. Eu nu prea vreau sa-i dau Danone pentru ca am impresia ca-i facut din prafuri. Pana ma dumiresc cum e cu el o sa-i mai fac in casa.

Si ieri i-am dat pentru prima data carne de vitel cu piure de legume. A papat tot.


Am luat pana la urma reteta gratuita de la Sensiblue, mai dau retete gratuite dar numai pentru copii.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Buna dimineata!
Loreema, ce turta? "Taierea motului cumva"?. Eu nu prea le am cu obiceiurile. Nu e voie sa taiem parul bebeicilor pana nu taiem turta?
Eu am tuns-o ca ma enervau cele cateva suvite lungi pe care le mai avea. Ce se poate intampla?:)
Pufymic, o fi vreo moda la bb-i anul acesta. Si eu ar trebui sa merg la ginecolog. La mine "rusii" nu au fot deloc.
Danyce, si eu imi gasesc pantofi, sandale fff greu. Eu port 35 si majoritatea sunt de la 36. Mai ales ca la noi in oraselul asta mic nu se gasesc incaltaminte frumoase. Mai mergem si noi in orasele vecine. Si cum vanzatoarele ma cunosc deja mai fac cate o "comanda" mica. Ne dau chiar si "pe cont" Pt Elisa eu am comandat de la buburuza.com ccele de panza Farlin si am mai cumparat o pereche din imitatie piele (190.000) de la noi. Ii sunt mari inca. Parca intrebai daca se poate comanda si din strainatate. Pe site scrie ca da. In final am reusit, m-au si sunat, au zis ca nu mai au in stoc dar o sa imi trimita sapt urmatoare.
Ionella3003, ce baiat lungan ai. Elisa nu are decat 67 cm:).
Elyanne, buna ideea cu alocatia pe card. O sa ma interesez si eu ce trebuie facut.
Va urez o zi placuta, la noi ninge!!!!!!!!!!! E tare urat afara. Si doar 3 grade

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Daca aflati ceva de alocatie pe card ma intereseaza si pe mine.

Eu sunt fericita ca "Razvanel fermecatoru" dupa multe nopti nedormite m-a trezit prima oara la 5 dimineata ceea ce este SUPER.

In rest nu avem noutati, face in continuare kk exact ca oile, multe bilute mici mici.

Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata!

Pufymic, bine ca ati scapat de vaccin usor. De ce trebuie sa repeti BCG-ul?

Tyaa, se spune ca e bine sa nu tunzi copilul pana la turta/mot...pana ii taie putin din par dar habar n-am ce s-ar intampla daca l-ai tunde inainte...ma refer la superstitie ca altfel nu e nici o problema.
Si spui ca ninge la voi?!? A venit iarasi iarna? Si aici e frig, aseara a plouata, a tunat...urat de tot!

Cu rusii...eu deja cred ca ma razboiesc cu ei. Mie mi-au venit la 6 sapt de la nastere si nici pana acum nu mi s-a reglat...imi vine si de 2 ori intr-o luna dar la fel de bine poate sa nici nu-mi vina o luna....asa ca la capitolul "calendar" totul e varza.
Pufymic, ziceai rabdare si tutun?...pai cam e pe terminate rabdarea la mine...sa trec la tutun ?

Bozo, cat am ras cand am citit ce ai scris...pt ca si eu am prblema aia...or adorm inaintea lu tati ori ii dau la "coate" pana adorm si eu...hihihi. Cica e din cauza la sinuzita si ca nu prea avem ce face. Faza "draguta" e ca nu ma credea cand ii spuneam ca nu pot sa dorm din cauza asta asa ca am facut bine si l-am filmat...dimineata cand i-am aratat se prapadea de ras. Si acum pastrez "dovada" .

Danyce, are timp Alma sa poarte toate hainutele pe care i le cumperi macar o data?...cred ca e cel mai imbracat copil de pe aici...se vede ca nu stai in Romania. Si mi-a placut faza cu "desertul"...super misto!

Ionella3003, cereale cu miere i-am dat si eu...dar la iaurt am avut retineri.
O sa intreb doctorul...asta ca sa fiu pisaloaga rau!

Mcm, am auzit si eu multe "guri" spunanad ca Danone nu e bun...ca a provocat multe toxiinfectii alimentare, ca nu e natural, etc...Eu ii dau si daca ii place cu atat mai mult ma bucur.
Poate ca Alexiei nu-i place cel facut in casa...de ce nu incerci cu Campina sau Napolact daca tot nu vrei Danone? Zic si eu...
Dar cum faci iaurtul in casa?

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

tyaa .... NINGE la voi???!!!! aualeu sper sa nu ajunga si pe aici ca eu taman ce mi-am bagat lucrurile de iarna la camara......daca vine vreo ninsoare voi iesi in pantofi si tricou cu mineca lunga, sunt cele mai groase lucruri momentan.

Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

n-am mai scris de mult ca tot am fost pe drumuri dar incerc sa va citesc cat mai des.

Tyaa ce mica e lumea si soacra mea e din Toplita, mi-a placut orasul tau , l-am vizitat acum 2 veri. Ehe bebicul tau respira cu adevarat aer curat:)

Noi suntem bine , nimic deosebit, i-am luat un tarc si de cand l-am pus in el s-a ridicat pe el in picioare sui numai asa sta de atunci :), acum asteptam sa vedem cand o porneste la plimbare ca la catarat suntem maestri.

Vorbea Pufymic parca de sculat noaptea pentru titi, v-am mai spus ca si eu am patit la fel dar l-am dezvatat ca nu de foame se scula, asa ca daca nu mai vreti sa va sculati puteti sa ii dezvatati ca nu le ia mult vreo 3 zile doar de maraieli maxim si apoi gata.
E bine totusi sa dormi toata noaptea :).

Noi mai mergem la doctor prin iulie , cu vaccinurile am cam terminat-o ...

Am si eu o intrebare, am vazut ca discutati de iaurt pentru bebei, si cum o sa venim si noi in romania in vara , vroiam sa stiu daca se gaseste iaurt normal sau e special pentru bebei?

A si noi la 8 luni incheiate aproape tot fara dinti suntem .....

pupici



noi si bebe Marc
(28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

Loreema daca vrei alocatia pe card e nevoie de un cont cu card sa-l deschizi la o banca(asta daca nu ai unul deja) si duci extrasul de cont unde sa se vada si contul IBAN la oficiul ala de alocatii(nu mai stiu cum se numeste)unde ai depus dosarul, cred ca la oficiul de pensii si gata.Si eu am alocatia pe card dar am uitat pe unde am dus extrasul....

bozo si tati nostru e cam sforaitor, dar numai cand e super obosit, oricum eu il trezesc si-i spun sa-si schimbe pozitia ca nu pot dormi....si de cele mai multe ori reusesc sa adorm
Cat despre "rusii" mie abia acum mi-au venit desi nu mai alaptez de vreo 2 luni.E normal sa vina mai aiurea, sper si eu sa se regleze cat de curand...La mine au venit acuma cu niste dureri groaznice!Dar macar "debitul" a fost micutz

Fetelor eu raportez un copil super plangacios!Marait si nu mai stiu cum sa-i mai zic...oare asa sunt si ai vostri?Mihaela, aissa, ??? Nu mai stiu cum sa-i fac pe plac, plange, mananca foarte incet si greuuuu si la masa da din maini si din picioare de zici ca acu isi ia zborul...el care statea frumos la masa si casca guritza repede fara nici o alta miscare!Nu stiu ce sa zic...o fi gingia de vina?O fi tratamentul asta prelungit de antibiotic? de 2 ori in 2 saptamani? Nu stiu....de 3 nopti nu doarme, cam 2 ore legate de la 2 la 4 si in rest plange si se foieste si abia il linistesc, si ieri si alaltaieri mi-a tras niste ture de plans pe la 1-2 noaptea de abia l-am linistit!
Ba mai mult decat atat, ieri cand ma bucuram ca scapam de raceala, mie nu imi mai curge nasul, Stefan nu a mai facut febra...ieri mi-a stranutat intruna!si spre seara i s-a infundat nasucul, nu tare, dar se auzeau mucisori pe care binenteles ca nu ma lasat sa-i scot...
Daca e sa ma iau dupa cum a evoluat boala la mine cred ca asa va fi si la el.Initial rosu in gat, ma durea cand inghiteam, vorbeam, apoi mi-a trecut si a inceput sa-mi curga nasul, ma apucat tusitul si stranutatul...si de ieri imi trece si tusa si nu-mi mai curge nasul.Acum urmeaza Stefan, tuseste si-i curge nasul....Offf...la mine a durat fix o saptamana!de joi pana joi Sa speram ca si la el va dura la fel si nu mai mult, asta inseamna ca pe duminica scapam cu toate!!!


Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

ana miti - felicitari pt !

pufymic - lista pusa mai sus de aissa e actualizata asa k poti sa o iei de acolo.

Danyce - daca voi nu va gasiti de incaltat pt ca purtati numai mic eu port 41 si e cel putin la fel de greu sa imi gasesc ceva de incaltat .

bozo - la noi tati sforaie rar si atunci il inghiontim sa nu mai sforaie ca "trezeste fata" si merge mai bine dacat inainte cand nu era ea.

tyaa - daca un baietel e lungan la 74 cm ce mai zici de a mea k are tot atat dar cu 200 g mai putin .
La fete se spuna ca "se rupe turta " iar la baietei "se taie motul" si cica inainte de asta nu e bine sa ii tai din par deloc(nu ma intreba de ce pt ca nu stiu, asa e obiceiul).

frosa - stai linistita ca se regleaza el.
Noi deja ne-am facut un program la kk si daca suntem acasa e si mai bine pt ca facem numai la olita deja( asta pt ca stie mami cand trebuie pusa pe olita).

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput