Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane_mary24 spune:

fetelor.Roxee imi pare nespus de rau sunt sigura ca d-zeu vegheaza asupra ta si iti va da taria sa treci peste acest obstacol aparut in viata ta si ca o sa vii in urma noastra cat de curand.
Fetelor am o intrebare este cineva la inscris la spitalul Filantropia?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Ripley, uite: www.gravide.ro - este din pacate singurul site romanesc pe care l-am gasit si hainele mi se par insipide, urat colorate si foarte scumpe.
Am gasit in strainataturi super-haine: www.pregnancyfashion.com - dar din pacate doar ca sursa de inspiratie.
Eu una intentionez sa ma imbrac colorat si sa ma mandresc super tare cu burticuta mea care inca nu se vede
Mi-am luat o pereche de pantaloni mai generosoi in zona burtii, pt ca ma balonez foarte tare, iar spre sfarsitul lui mai, voi face o excursie sa imi iau salopeta, deabia astept!!!!

Nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul... saptamana viitoare ma duc la control, doc m-a chemat in sapt 11, a spus ca se face o eco foarte importanta pentru bebic... Sunt foarte curioasa!!!



IrinucaR 9+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uite aici cateva hainute de . si daca aveti si un croitor bun...
www.formes.fr
http://www.1et1font3.com/
www.jacadi.fr
http://www.avenuedesbebes.com/
http://www.laredoute.fr/
www.enattendantbebe.fr
http://www.avecvosenfants.com
http://www.vertbaudet.fr/ (linkul "collection future maman")


Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza tuturor!
Ce activitate intensa aici la noi la mamicutze de noiembrie-decembrie!Azi ma duc la a doua eco,am mari emotii sis unt curioasa de ce imi va spune...
Eu inca nu am inceput sa caut haine pentru burtica,la noi in Sibiu s-a deschis un magazin nou cu haine pentru copilasi si gravidutze..inca n-am intrat in el dar acum cred ca in curand o sa fac o vizita pentru ca desi am intrat abia in sapt 8 pantalonii incep sa ma stranga iar fustele tot la fel..ieri m-am cantarit si nu m-am ingrasat..doar burtica a crescut in volum..cred ca si din cauza balonarilor ca dimineatza la prima ora e mai mica decat pe parcusul zilei.
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumukli spune:

LAURA 7289 in paranteza puteai sa-ti alegi un nick mai usor nu cu atatea numere, dar cred ca ti-am mai spus... Deci primul meu semn ca am ramas sigur insarcinata a fost faptul ca dupa ziua ovulatiei timp de 18 zile am avut tempertura ridicata de 37,2. Acesta este primul semn de sarcina care va ramane la fel de ridicata pe tot parcursul sarcinii. Este absolut normal. ba mai mult eu care am fost o friguroasa de toata lumea radea de mine , dorm de 2 saptamani cu geamul deschis pt ca altfel ma sufoc de cald. Am inchis incalzirea la centrala de aproape 1 luna. Deci e normal.

Cine si-a facut analizele de RH? Inca nimeni pt ca intreb deja a 3 oara? Eu am negativ si sotul pozitiv.

Pa, pumukli azi am facut 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Si noi ne-am facut Rh-ul, al meu este negativ, iar sotul nu se stie inca (dar parintii lui sunt amandoi pozitivi, deci e usor de dedus)... Mi s-a spus ca, fiind prima sarcina, il luna a VI-a sa fac un dozaj de anticorpi sa vedem care este situatia si daca trebuie sa fac vaccin si apoi in momentul nasterii, i se recolteaza bebelului sange din cordonul ombilical si in functie de Rh-ul lui mi se face vaccinul respectiv.
Eu una nu ma stresez, pentru ca am inteles ca nu exista nici o sansa ca sangele bebelului sa intre in contact cu sangele meu si sa generez eu anticorpii respectivi... vom vedea ce se va intampla la sarcina a doua.

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna fete frumoase si harnice! Chiar ca e o activitate intensa azi pe la noi!
Eu am fost ieri la dr. de familie si mi-a dat carnetul de gravida + trimitere la analize (Rh, vdrl, Ca, etc.) Ne-am ciondanit ca dr. imi calculase sarcina la 6 saptamani iar eu abia azi fac 5! Nu iese nicicum 6 saptamani de la UM in 10.03.2005. Dar ea a insistat ca sunt in 6 saptamani (nu stiu cum a calculat cu cercul ala al ei!)
Pe 27 aprilie am programare la echo pentru a vedea daca totul e OK. Am emotii foarte mari

Pana atunci iau acele injecttii cu Gravibinon care sper sa imi ajute punctuletul sa stea bine fixat, avand in vedere ca eu in z14 avem un endometru de doar 6 mm. Mai este cineva dintre voi care ia sau a luat Gravibinon? Ce v-a spus medicul ginecolog sa luati, dupa prima vizita?




http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

eu am facut gravibinon la prima sarcina, caci am cazut si se desprinsese. 5 bucati, una la 3 zile.

si Rh-ul il stiu tot de la prima sarcina... pozitiv. nu stiu de ce atata alarmare pe Rh. e important, e bine sa-l stii si se iau masuri din timp atunci cand e nagativ... in rest, daca e pozitiv, nu mai conteaza.

Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Tania, ai mers la medicul de familie inainte sa mergi la ginecolog?
Si eu ieri am facut 5 saptamani insa inca nu ma pot hotari unde sa ma duc la medic: in orasul mic in care locuiesc sau in orasul mare in care muncesc. M-am gandit ca in momentul in care-l aleg pe medic il aleg pentru toata sarcina. Si pana ma hotarasc (cred ca o sa trag la sorti pana la urma) m-as duce la medicul de familie sa ma trimita si pe mine la analize. Cum sa procedez?
Voi daca ati locui intr-un oras mai mic ati opta pentru a naste in oras mai mare pentru ca sunt conditiile din spital mai deosebite? As aprecia daca ati avea timp sa raspundeti la asa "importanta" problema. Ca daca n-am greturi (doar luni m-am simtit rau rau si-atat) ma gandesc la lucruri nesemnificative.


"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Alexandrina si eu imi fac tot felul de ganduri in lipsa greturilor... chiar azi noapte am visat ca am fost rapita de pe strada de un grup care voiau sa-mi ia copilul. Asta tot de la griji mi se trage!

Eu am fost mai intai la ginecolog, dar nu e o regula. Eu am vrut sa merg la el pt a-mi confirma sarcina la echo, iar ginecologul m-a trimis pt dispensarizare la medicul de familie. Daca as fi in locul tau, mi-as dori sa nasc unde sunt cele mai bune conditii si, mai ales, instrumente medicale in caz de urgenta, sa nu trebuiasca sa fiu transportata la alt spital in caz de Doamne-fereste!




http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput