Nunta in Constanta

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Roxy,in afara de data cand se va face prezentarea rochiilor mai sii alte detalii? Unde, daca mai vin si alte firme (decoratiuni de nunta, cocarde). Eu sund destul de ocupata si nu stiu daca mai ajung si acolo sa vad anuntul, multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinitza spune:

Hello!
Fetelor, imi cer scuze ca am scris de trei ori aproximativ acelasi lucru, dar nu-mi aparusera mesajele. Abia dupa ce l-am trimis pe al treilea au aparut. M-am cam speriat pt ca exact dupa ce m-am inregistrat si eu(finally), cand sa intru de acasa imi zicea ca am accesul restrictzionat. Ma gandeam dc am facut ceva rau, poate ca nu m-am inregistrat cum trebuie.....etc. Si dupa vreo 2 zile am primit mail ca sunt iregistrata. Pppppfffffiiiuuuu ce usurare. Dar acum nu stiu cum fac sa-mi apara si mie "PM" si sa nu-mi mai scrie acolo " NE MODERATE" (sa-mi apara data si ora trimiterii mesajului).
Poate ma putetsi scoate din ceatsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by dorinitza

Hello!
Fetelor, imi cer scuze ca am scris de trei ori aproximativ acelasi lucru, dar nu-mi aparusera mesajele. Abia dupa ce l-am trimis pe al treilea au aparut. M-am cam speriat pt ca exact dupa ce m-am inregistrat si eu(finally), cand sa intru de acasa imi zicea ca am accesul restrictzionat. Ma gandeam dc am facut ceva rau, poate ca nu m-am inregistrat cum trebuie.....etc. Si dupa vreo 2 zile am primit mail ca sunt iregistrata. Pppppfffffiiiuuuu ce usurare. Dar acum nu stiu cum fac sa-mi apara si mie "PM" si sa nu-mi mai scrie acolo " NE MODERATE" (sa-mi apara data si ora trimiterii mesajului).
Poate ma putetsi scoate din ceatsa!

Buna, Dorinitza, si bine ai venit printre noi!! Sa stii ca abia acum ti-am vizualizat mesajele, azi dimineata nu le-am vazut. Sa stii ca pot sa te ajut cu cameramanul, trimite-mi un PM si se rezolva, este foarte bun tipul, garantat, lucreaza la TV Neptun. I l-am propus si lui Roxy dar intre timp isi gasise ea. Astept PM! Dai click pe numele meu si o sa iti apara acolo "trimite PM", te descurci tu...

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Dorinitza bine ai venit printre noi.Aha cum a spus shi Angelique,eu abia acum am vazut mesajele postate de tine, pentru ca abia acum au aparut.Cine shtie ce s-a intamplat.
Mai fetelor dar oare eu sunt singura care nu mi-am luat inca rochitza ?Vad ca toate va laudatzi cu ele.Sa le purtatzi cu placere shi sa nu credetzi ca sunt invidiaosa, doar disperata ca nu gasesc ce-mi place.Nu shtiu deloc amanunte despre prezentarea aceea de care v-am spus, dar zilele astea ajung cu sigurantza pe la Cristina Mode shi voi intreba daca mai vin shi alte firme shi va spun shi voua.
Pentru fetele care nu shi-au gasit o firma care sa le decoreze localul, sa incerce la Nataly.Au pretzuri super bune.Eu una i-am angajat deja.Merita sa mergetzi shi sa vedetzi daca va place oferta lor.
Nu shtiu cine plangea ca nu are pe cineva sa-i aranjeze parul shi sa o macheze.Eu am pe cineva foarte bun.Mi-au fost amndoua recomandate de 2 prietene de ale mele.O prietena care a facut nunta de curand a apelat la amandoua si a fost tare multzumita.Putetzi vedea poze in albumul meu.Dar nu shtiu cum sa facem sa va pun in legatura cu ele, pentru ca nu pot sa va dau numarul de telefon, ca sa nu se supere.Mai intai cred ca ar trebui sa vorbesc eu cu ele.Vedem noi cum o scoatem la capat .

pupici, Roxi.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Roxy, stai linistita cu rochita pentru ca o sa iti gasesti, oricum tu ai un pic mai mult pana la nunta decat noi. Ancamaria am inteles ca are nunta in mai, eu in iulie, iar tu in septembrie. Pana atunci o sa apara si rochita mult visata.

Ancamaria, oricum felicitari pentru rochita dar da-ne mai multe amanunte inclusiv legate de pret, model etc.

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Dorinitza, Bun venit printre noi!
Te pot ajuta si eu cu niste numere de tel pt fotograf si cameraman.Am vazut ca nu vrei sa iti decorezi salonul cu bloane, dar daca vrei sa treci pe la Decrom baloon unde vei gasi si detalii despre un tip care iti poate face si pozele si filmarea, pretul e f bun si eu am vazut rezultatul muncii lui.
In legatura cu coafatul si machiatul ai putea alege u salon din cele mai rasarite din C-ta si acolo sunt niste stilisti destul de buni.
Roxy nu iti face griji am inteles ca la Nataly vine colectia noua, cred ca o sa ia de unde alege, in plus si la Alb&Negru sunt niste modele deosebite!Acum depinde cum o vrei tu
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinitza spune:

Buna!
Mai intai vreau sa va multsumesc pt ajutor. Sunteti tare dragutse. Angelique, am incercat sa-ti trimit un PM dar cica nu poti primi PM. Vad ca celelalte "probleme" s-au rezolvat, adica imi apare si mie ca la toata lumea data, ora..... Nu stiu cum sa facem sa vb, pt ca vreau sa te intreb mai multe, legat de cameraman.
Fetelor, am o mare dilema... La o rokitza corset si fusta, fusta neavand tiul delok, ce ar merge mai bine, crinolina sau cercuri?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisimop spune:

Buna fetelor
Dorinitza bine ai venit printre noi ...cu cat suntem mai multe cu atat mai bine .....dureaza un pic pana dispare mesajul de NEMODERATE atuci cand dai un raspuns dar nu trebuie sa te sperii ca pana la urma e ok (si eu la inceput postam acelasi lucru de cateva ori )
Vesti de pe frontul NUNTA :am luat bautura .....mai putin vinul pe care am hotarat sa il luam varsat si e mai bine sa il luam mai tarziu (pana in oct mai e timp ) ...azi mai luam si whisky si gata cu cele alcoolice .
Angelique spune-mi te rog daca la Bilutzi au si rochitze frumoase si cam la ce preturi sunt ?
Daca aflati mai multe amanunte de expozitia organizata de Cristina Mode ..vreau si eu .

Mergi la inceput

Sisimop, eu la Bilutzi am mers imediat dupa ce mi-am oprit rochita mea de la Agnes Toma si dupa ce mi-am vazut rochita nu mi-a mai placut nimic altceva, asa ca nu pot sa iti raspund in mod obiectiv. Dar anul trecut o colega de-a mea si-a luat rochia de mireasa de acolo si era ff frumoasa. Ca preturi este zic eu acceptabil, adica intre 6 si 10 dar sunt si unele care depasesc, nu multe. Trebuie sa mergi pana acolo ca sa te orientezi. La NAtaly mai suntfrumoase si la un magazin micul pe Cuza Voda colt cu Mihaileanu.

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Ancamaria, oricum felicitari pentru rochita dar da-ne mai multe amanunte inclusiv legate de pret, model etc.

Imi face super mare placere sa va povestesc despre rochia mea, in primul rand e cu umerii goi, din tafta, cu un fel de brosa care inchide decolteul, pe partea din dreptul pietului are o dantela fina aplicata peste tafta, dantela care se ragaseste si inpartea de jos a rochiei, pe margine de jur imprejur, ca o bordura, are putina trena f frumos decorata cu niste nasturasi (2 albi si 1 cu strasuri)va pot da un link sa o vedeti mai bine:http://www.privatelabelbyg.ca/collection.html
e rochia cu codul 729(a doua de pe prima linie)

Voalul mi l-a luat tot din tafta cum v-am mai spus din Bucuresti si zic eu ca se vor potrivi de minune.
Astept parerile voastre in legatura cu modelul
Sper sa va placa

Mergi la inceput