Nunta in Constanta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Te rog intreab-o daca imi face si mie voalul... Si mie imi place cu broderie pe margine, dar vreau sa fie lung, fin si sa curga... Ca atunci cand iti pui o esarfa pe cap, nu stiu cum sa explic si nu stiu nici daca am reusit sa te fac sa intelegi ce vreau...

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Te rog intreab-o daca imi face si mie voalul... Si mie imi place cu broderie pe margine, dar vreau sa fie lung, fin si sa curga... Ca atunci cand iti pui o esarfa pe cap, nu stiu cum sa explic si nu stiu nici daca am reusit sa te fac sa intelegi ce vreau...

Pupici,
Angelique

Mai de facut tzi-l poate face mai mult ca sigur.Problema e sa gaseshti tu materialul acela care curge.Cred ca am cam intzeles eu despre ce e vb.un fel de matase?Acum sa nu razi de mine, dar sunt unele perdele din material asha cum zici tu.asha ca eu cred ca ai shanse sa gaseshti.
Dar vad ca noi doua bantuim pe forumul asta.Restul fetelor pauza.
Ashteptam fetelor sa ne spunetzi shi noua ce facetzi cu bautura.
pupici, Roxi

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Sa stii ca mi-a fost mie teama sa nu razi de mine, dar aveam de gand sa ma duc la magazinele astea de decoratiuni interioare pentru ca am impresia ca o sa gasesc acolo ce vreau. Uite asa o sa fiu la nunta cu perdeaua in cap...

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Sa stii ca mi-a fost mie teama sa nu razi de mine, dar aveam de gand sa ma duc la magazinele astea de decoratiuni interioare pentru ca am impresia ca o sa gasesc acolo ce vreau. Uite asa o sa fiu la nunta cu perdeaua in cap...

Pupici,
Angelique

Shi cine crezi ca o sa shtie ca ai perdeaua-n cap?Toata lumea o sa-tzi admire voalul, pentru ca va fi diferit de cele clasice.Shi shtii tu vb. aia.Cine vede shi nu shtie, zice ca asha trebuie sa fie...hihihi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

bun gasit fetelor
eu chiar ca nu am avansat cu pregatirile de loc, dar zic eu ca stam bine, avem restaurant, DJ, biserica,fotograf+cameraman
bautura o vom lua probabil in august-septembrie
rochita mea aici e problema,am vazut un model la Christian Philippe, poate fi rochita mea.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Hallo dragi mirese de Constanta!

V-am tot urmarit de cand s-a deschis forumul pt miresele din Constanta si m-am hotarat sa intru si eu in contact cu voi.
Eu mai am destul de putin pana la ziua cea mare, in mai pe 28.
AngeliquedeS, pot sa iti dau un sfat in legatura cu mateialul voalului, eu l-am luat de la Picaso din Bucuresti, i-am gasit la targ, si din cate stiu au magazin pe langa sediul ProTv, au acolo tot felul de materiale si tafta, cum e al meu, si tiul si organza. si nici nu am dat f mult pe el 1.500.000.
E gata finisat imi vine cam pana la jumatatea spatelui.
Nu stiu cum stai cu timpul dar sfatul meu ar fi sa incerci si acolo, daca e broderia o poti atsa separat sau poate vei gasi cu broderie cu tot. Au o gramda de modele si lungimi.
Roxy, te rog sa imi mai dai si mie cateva detalii pote chiar si de pret daca ai in legatura cu aranjamentele pe care vrei sa ti le faca Nataly. M-ar interesa pt ca si eu vreau sa gasesc pe cineva care sa imi foloseasca florile de la cununia civila pt aranjamentul meselor.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Cum se poate Angelique si Roxy sa nu-mi spuneti voi mie de acest subiect?
Eu care va intrebam cate-n luna si in stele despre nunta in Constanta?
Si acum, daca tot am venit si eu pe aici, ia spuneti, ce mai faceti?
Am si eu o intrebare pentru voi, cam cu cat timp inainte ar trebui rezervate restaurantul si biserica in oras? Nu de alta, dar sa fiu cat de cat pregatita.
Si Angelique, perdelele nu se fac si din voal? De ce nu s-ar face si voalul din perdea?. Materialul este tot material, nu conteaza la ce il folosesti. Daca este frumos si iti place, foloseste-l. pe toate miresici foste si viitoare de Constanta.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Magdala, daca am vazut ca nu postezi la noi am crezut ca... nu vrei, poate. Chiar azi dimineata ma gandeam, cand am vazut ca ai intrat pe miresici de 2006, am spus ca "uite, ca la noi nu vrea..."

In ce priveste restaurantul, SA MERGI DIN TIMP. Cam cu un an inainte trebuie vorbit la restaurant, mai ales daca vrei vara. Eu era sa raman fara restaurant, pentru ca am zis ca am timp. Si in noiembrie 2004 am zis hai sa incepem sa cautam si... stupoare, toate erau arvunite. Am avut un soc, m-am umflat de plans, etc, etc... Am avut noroc cu localul unde facem ca era in renovare si nu a luat arvuna de la nimeni. Era sa nu ma mai marit pt ca eu voiam mortis in iulie. Cat despre biserica, dupa ce rezolvi cu restaurantul, mergi imediat la biserica pentru ca si acolo e bataie...

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magdala

Cum se poate Angelique si Roxy sa nu-mi spuneti voi mie de acest subiect?
Eu care va intrebam cate-n luna si in stele despre nunta in Constanta?
Si acum, daca tot am venit si eu pe aici, ia spuneti, ce mai faceti?
Am si eu o intrebare pentru voi, cam cu cat timp inainte ar trebui rezervate restaurantul si biserica in oras? Nu de alta, dar sa fiu cat de cat pregatita.
Si Angelique, perdelele nu se fac si din voal? De ce nu s-ar face si voalul din perdea?. Materialul este tot material, nu conteaza la ce il folosesti. Daca este frumos si iti place, foloseste-l. pe toate miresici foste si viitoare de Constanta.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Da mai Magdala shi eu ma gandeam de ce nu postezi la miresicile de Constantza.Eu tzi-am spus ca ne-am mai inmultzit dar la momentul respectiv nu era deschis inca subiectul asta.Shi oricum in ultima vreme nu te-am vazut nici pe la miresicile de 2006.Ma speriasem deja.Acum itzi urez bine ai venit shi pe la noi .

Dupa cum itzi spunea shi Angelique, ar fi bine sa incepi sa cautzi local.Sau daca ai un local anume in cap e foarte bine sa mergetzi de pe acum.Mai bine sa planga altzii ca nu au local decat sa cautzi tu la anu' cu disperare.Oricum arvuna pe care trebuie sa o dai nu e chiar asha de mare sa nu-tzi potzi permite.E intre 3shi 5 milioane.shi eu am avut aceleashi probleme ca Angelique.Am trecut prin aceleashi crize , dar pana la urma s-a rezolvat .La biserica nu-i graba aasha demare ca la local, dar e bine sa mergetzi din timp shi acolo ca sa va putetzi alege voi ora pe care o vretzi.Sa-shi faca altzii program dupa voi nu voi dupa ei.
La fel de important este sa vb. din timp shi cu formatzia sau DJ-ul shi cameramanul,pentru ca sunt probleme la fel de delicate ca shi cu localul.Tare greu ii gaseshti sa-tzi placa shi sa fie shi liberi in data respectiva.
Hai ca te-am bombardat cu destule pentru prima zi.O sa-tzi mai povestesc de ce probleme m-am mai lovit.Momentan,achizitzionarea bauturii imi da batai de cap .Sper s-o rezolv cat mai repede.
pupici, Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

V-am tot urmarit de cand s-a deschis forumul pt miresele din Constanta si m-am hotarat sa intru si eu in contact cu voi.
Eu mai am destul de putin pana la ziua cea mare, in mai pe 28.
AngeliquedeS, pot sa iti dau un sfat in legatura cu mateialul voalului, eu l-am luat de la Picaso din Bucuresti, i-am gasit la targ, si din cate stiu au magazin pe langa sediul ProTv, au acolo tot felul de materiale si tafta, cum e al meu, si tiul si organza. si nici nu am dat f mult pe el 1.500.000.
E gata finisat imi vine cam pana la jumatatea spatelui.
Nu stiu cum stai cu timpul dar sfatul meu ar fi sa incerci si acolo, daca e broderia o poti atsa separat sau poate vei gasi cu broderie cu tot. Au o gramda de modele si lungimi.
Roxy, te rog sa imi mai dai si mie cateva detalii pote chiar si de pret daca ai in legatura cu aranjamentele pe care vrei sa ti le faca Nataly. M-ar interesa pt ca si eu vreau sa gasesc pe cineva care sa imi foloseasca florile de la cununia civila pt aranjamentul meselor.
Pupici

Mergi la inceput