Nunta in Constanta
Raspunsuri - Pagina 14
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by ancamaria1979quote:
Da, da, da, da!!! Cu conditia sa aiba acelasi tarif de 500.000, nu ma indur sa dau mai mult...
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Apropo de preturi cam ce ati auzit voi referitor la coafat si machit, si eu stiam ca la machiaj mai mult de 500 000 e japca!
Pupici
Mai fetelor in primul rand azi dau de baut .Am devenit membru junior .
Acum sa raspund la subiect.Tipa asta care ma machiaza pe mine cere 500.000,foloseshte produse profesionale (Lancome shi Estee Lauder) shi vine shi acasa.Mie mi se pare super bine.Le-am auzit pe tipele din Bucureshti cu nishte prezuri astronomice de ordinul a 2-3 milioane ceea ce mie mi se pare super mult.
Tipa care imi va face cocul are tarif de 250.000 pentru mirese shi tot asha vine shi acasa.Eu zic ca e super bine.
Pupici, Roxi
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
ancamaria1979 spune:
Felicitari Roxy, domnisoara memebru junior!
Deci pretul de la coafat e super mic, cu stilista mea inca nu am discutat de bani mai intai vreau sa imi faca proba si daca imi place..., dar tie iti ea super bine.Si la mine vin acasa si cosmeticiana pt machiaj si coafeza, cosmeticiana e o prietena buna de-a mea asa ca voi scapa mai lejer.
loredana76 spune:
Buna miresicilor.Scriu prima data pe acest forum cu toate ca va urmaresc de ceva timp.Nu sint din Constanta dar problema era ca am vazut mesajul lui Roxygeo si vroiam sa trimit niste poze,de fapt sa le postez aici,pt ca am o rochita asemanatoare cu cea care e preferata ei.Rochita e de la Nanette si ma gindeam ca ii pot face cea pe care o viseaza ea.Dar problema era ca nu stiu sa pun pozele.Poate ma ajutati !!
magdala spune:
Buna dimineata, miresici!
Nu-i asa ca este o dimineata frumoasa? In sfarsit a mai iesit soarele si pe la noi.
Felicitari, Roxy pentru a doua steluta.Este foarte buna de dimineata. Noroc ca nu e sefa la birou. .
Multumesc tuturor fetelor pentru raspunsuri si va pe toate.
Vad ca deja 3 dintre voi au ales restaurantul "Zorile" deci este primul pe lista mea de vizite.
Fetelor, cat ati dat arvuna in acest an la Zorile? Si ce este inclus in meniu? Se pare ca nu este inclusa bautura si desertul din ceea ce am citit.
Eu tot mai adun informatii de pe net despre ce marturii vreau, ce aranjamente florale, caci despre rochie cam stiu ce-mi doresc,in orice caz nu va fi prea umflata deoarece eu sunt micuta de inaltime si voi arata ca o ciupercuta umblatoare....asezata invers... si cred ca voi avea voalul pe sub coc, dar asta nu este sigur, dupa cum ati spus si voi, cand voi vedea voi sti daca imi voi pune voalul asa sau nu.
Va pe toate.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by magdala
Buna dimineata, miresici!
Nu-i asa ca este o dimineata frumoasa? In sfarsit a mai iesit soarele si pe la noi.
Felicitari, Roxy pentru a doua steluta.Este foarte buna de dimineata. Noroc ca nu e sefa la birou. .
Multumesc tuturor fetelor pentru raspunsuri si va pe toate.
Vad ca deja 3 dintre voi au ales restaurantul "Zorile" deci este primul pe lista mea de vizite.
Fetelor, cat ati dat arvuna in acest an la Zorile? Si ce este inclus in meniu? Se pare ca nu este inclusa bautura si desertul din ceea ce am citit.
Eu tot mai adun informatii de pe net despre ce marturii vreau, ce aranjamente florale, caci despre rochie cam stiu ce-mi doresc,in orice caz nu va fi prea umflata deoarece eu sunt micuta de inaltime si voi arata ca o ciupercuta umblatoare....asezata invers... si cred ca voi avea voalul pe sub coc, dar asta nu este sigur, dupa cum ati spus si voi, cand voi vedea voi sti daca imi voi pune voalul asa sau nu.
Va pe toate.
noi
buna dimineata
noi am mers dupa recomandarile prietenilor nostri,si ne-a si placut mult cum arata, cel putin salonul mic(noi avem in jur de 100 pers)
avansul este 10 milioane, meniul este in jur de 700.000 fara bautura si desert,o sa-l stabilim exact cu aprox. o luna inainte de nunta,cuprinde aperitivul compus din bulete de cascaval,geletina de pui, rulada de porc cu spanac, ciuperci....si ce-o mai fi, peste cu cartofi natur si legume, sarmale cu mamaliguta si ardei iute, friptura de porc la gratar, mini kievskaia de pui cu cartofi prajiti si legume, salata...... e un meniu bun, in care poti adauga orice sau poti renunta la ceva in functie de ceea ce vrei
roxy79ro spune:
loredana76 o sa incerc sa te invatz sa pui poze.Sunt tare curioasa sa vad rochitza.
Intra pe http://community.webshots.com .Dai click pe My Photos shi itzi deschide alta fereastra.Dai click Join webshots now.Shi de acolo cred ca te descurci.Mersic mult ca vrei sa-mi aratzi rochitza.
Fetelor in seara asta o sa mai pun poze de la nunta prietenei mele.O sa vedetzi mai bine machiajul shi tortul.Sa vad cand am timp sa le pun.
Pupici,Roxi
ancamaria1979 spune:
Magdala, si eu tot 10 mil am dat avansul iar meniul nu l-am stabilit inca, probabil in week end ma voi duce sa vorbesc cu cei reponsabili, dar de la inceput mi s-a spus ca ar fi recomandabil ca valoarea meniului sa fie in jur de 20 euro, iar in aceasta suma intra si pretul decorarii scaunelor, salonul meu va avea husa alba si funda albastra, la fel si naproanele de pe mese.Am fost cam la trei nunti acolo si la toate mancarea beton, in unele cazuri la servire erau putin deficitari dar daca ai un om de incredere care sa stea cu biciul putin pe ei totul va fi ok.Bautura si prajiturile te lasa sa ti le aduci tu, si cred ca e mai bine ca le poti lua la pret de producator nu la cel de restaurant. Multa bafta in cautarile tale
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by dorinitza
De la Vanimar mi s-a spus ca "ultimul racnet" in materie de suporturi pt tort e oglinda, adica tortul, pus pur si simplu pe un fel de tava facuta din oglina. Ne-a aratat si o groza de poze. Cred ca il poti face si cu etaj, cum vrei. Firma pt inchiriat suporturi nu prea stiu, de obicei cofetaria respectiva are, dar nu stiu dc le inkiriaza la randul ei sau sunt proprietate. Si eu as fi vrut ceva mai deosebit, dar cele cu scaritze, fantani arteziene, nu stiu cate luminitze......bla bla bla nu prea ma atrag.Imi plac mai "simple", nu atat de impopotsonate....Eventual decorat suportul cu nishte flori naturale.... Ati vazut si pe site-urile straine cat de simple si de frumoase sunt... Depinde si ce cantitate de tort ai. Ca mi s-a explicat si mie ca nu toate suporturile merg, de exemplu dc ai 10 kg de tort. Parerea mea ca conteaza foarte mult sa fie foarte bun si proaspat tortul, dar binentseles ca si aspectul.Acum, dupa gustul fiecaruia.
Roxi, corsetul la una din rokitze, cea cu trandafirashi pe bretele, e aprox la fel cu cel al rokitzei mele(a mea e culoarea sampaniei)
I pup you!
Spune-mi si mie te rog unde este aceasta cofetarie Vanimar, am inteles bine ca acolo au suporturi de tort cu scarite fantani si chestii de genul asta?!
Pt ca ma inereseaza un suport mai deosebit!
roxy79ro spune:
Ancamaria1979 shi eu am auzit numai vorbe bune despre Vanimar.Din cate shtiu eu e pe undeva pe langa delfinariu.Nu am fost niciodata acolo dar pe bulevardul Mamaia aproape de Delfinariu, pana in intersectzie, cum mergi spre Mamaia, e un banner mare cu cofetaria Vanimar.E imposibil sa nu gaseshti.
pupici, Roxi
magdala spune:
Multumesc Anca si Cornelia pentru raspunsuri. Pp. ca au mai multe culori pentru scaune, nu numai albastre, nu?
Si explicati-mi si mie, va rog, acest acont de fapt ce este? Un avans pentru meniu sau pentru .... altceva(chirie de ex.)?
noi