Miresele anului 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Ileana Cosanzeana spune:
Multumesc, Degetzel! Intr-adevar, au multe rochii frumoase in colectie, dar cand le probezi le vezi altfel. Stii cum e, fiecare cu gusturile lui... Ca sa nu mai vorbim de silueta, inaltime, etc.
Si mie mi se pare incredibil cum de au reprezentanta in Moldova, dar nu au in Romania...Bad, bad, bad!
Oricum, te poti inspira si poti cauta ceva asemanator stilului care ti-a placut, sunt convinsa ca-ti vei gasi rochia perfecta! Fiecare mireasa isi are rochia ei, care o asteapta acolo, undeva, intr-o vitrina sau un catalog...si in seara cea mare toate vom arata abolut ca niste printese!
Va pup si bafta la pregatiri!
Pufishor spune:
bombomenele pentru marturii se pun in general dintr-acelea din migdale imbracate in martipan dar tu poti sa pui de care iti plac nu conteaza regula....
flafi spune:
Simonitza tot respectul pentru fratele tau, dar da-mi voie sa iti dau si eu un sfat: nu cumpara racoritoarele la 2 litri, pentru ca o data deschise va iesi acidul din ele si oamenii vor sucul cu acid si va aparea tentatia de a se deschide mai multe sticle. Ia sucul la 1 litru si in felul asta nu vei ramane cu multe sticle desfacute.
vinul trebuie sa fie neaparat la sticla- arata mai bine si in plus aceeasi problema nu se strica si daca iti ramane tie e pastrat in conditii mai bune- e bine sa fie alb demisec
ok- mai multa cola decat fanta
ok- sprite si cola light
mai iti trebuie obligatoriu suc fara acid- stim noi de ce
daca nu ai alta tarie- gen tuica sau palinca- este bine ca iei mai mult whisky-desi parerea mea este ca iti trebuie si niste alcool traditional
la sucuri trebuie sa ai cam 1 litru de persoana
apa la fel
vin 2 pers. pe sticla
sampanie 4 pers. pe sticla
gin e ok- nu uita apa tonica si lamaile
martini- poti lua 2 alb si 2 rosu
Sper sa nu te fi innebuit cu toate comentariile mele!
Te pup
http://community.webshots.com/user/flafi1
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
vmariejeane spune:
URA!!! Luni am programare la Monica Darie pt rochie...sunt asa fericita, abia astept.Si mai ales ca pantofiorii ii am deja.
Sambata vroiam sa ma duc sa cumpar cocardele, dar din motive financiare voi amana pt alta data.
zozela spune:
Fetelor,intrati pe www.toisposa.com si spuneti si voi cu ce model de pe plaiurile noastre seamana rochitza 363-11...
http://community.webshots.com/user/zozela
riana spune:
Flafi, am vazut ca ai nunta la Casa Alba, eu tot acolo dar in octombrie.
tu cum te-ai gandit sa aranjezi sala ? E putin mai greu din cauza scaunelor care au brate.......oricum, eu vreau sa dau jos farfuriile de pe pereti.
Pt. fetele care se intereseaza de vin: aveti grija cand intrebati sefii de sala, e posibil sa va recomande mai mult ca sa aiba de unde fura si ei sau si mai grav, mai putin ca sa nu ajunga si sa fiti obligati sa cumparati de la ei.
Mai bine va informati de la persoane care au avut nunta deja si pot sa va spuna in principiu la nr. x de invitati s-a consumat cantitatea y de vin.
La fel, nu va recomand Campari, pt. ca la Santal se umfla nota de plata ingrozitor !!!!
wisky, votca, gin, martini - ca tarii, eu cred ca e suficient.
lucia-mihaela spune:
buna fetelor, v-am scris sa va spun ca tocmai mi-am luat 'bauturica tare': whisky. L-am luat din duty free-ul ala din Herastrau. Asa este cum spunea Roxy,parca, nu te intreaba nimeni unde te duci, ai voie sa iei cat vrei, nu e un nr. limitat de sticle pe persoana.
Whisky-ul costa 13eur/ litru. Si sunt o gramada de sortimente.
PS: Simonitza, eu sunt suparata pe tine. De ce nu mi-ai mai raspuns? Te-am suparat cu ceva?
va pupic pe toate
-
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by lucia-mihaela
buna fetelor, v-am scris sa va spun ca tocmai mi-am luat 'bauturica tare': whisky. L-am luat din duty free-ul ala din Herastrau. Asa este cum spunea Roxy,parca, nu te intreaba nimeni unde te duci, ai voie sa iei cat vrei, nu e un nr. limitat de sticle pe persoana.
Whisky-ul costa 13eur/ litru. Si sunt o gramada de sortimente.
PS: Simonitza, eu sunt suparata pe tine. De ce nu mi-ai mai raspuns? Te-am suparat cu ceva?
va pupic pe toate
-
Lucia ia zii la fata, aveau si Martini acolo????
Dana eu am luat tot de unde zice Lucia acum 3 luni si era la promotia de sarbatori... l-am luat cu 5 Euro! Nu ma bateti... dar m-am miscat repede. Am luat 12 sticle la 1 L. Tocmai pentru ca stiu ca faci nunta in Focsani am zis ca nu se compara cu praful de aici... Rochia e superba!!!! Abia astept sa te vad mireasa... de fapt pe toate!!!
Marie stii ca iti tin pumnii!!!
Iael nu iti pot da numarul persoanei respective pentru ca este o cunostinta de-a sefului lui Iuby al meu si... nu-l cunosc eu personal. Nu te supara... Dar poti merge acolo direct ca fetele spun ca e intrarea libera.
muahhhh
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005