Miresele anului 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am fost la casa de moda Adeline si mi-a placut. O sa ma duc si la Monica Darie sa vad ce preturi are si apoi o sa ma decid. Desi cred ca la ea sunt cam mari preturile...

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

fetelor,am gasit un site cu torturi suprapuse si fara suport...arata super bine...dar prea scumpe dupa parerea mea..
http://www.torturi-personalizate.ro/index.php/cPath/31
la mine nu s-a gandit nimeni??!! daca a-ti fost sa va cumparati tull si alte maruntisuri din europa...?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Hai, ca ma gandisemi io!

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by andreutza23

Neata miresicilor!
Am descoperit forumul vostru de vreo doua saptamani dar abia vineri am reusit sa ma inscriu!
Sunt uimita de cate episoade aveti cu subiectul asta!
In primul rand o sa ma inscriu si eu cu data nuntii - 11 iunie 2005,in Piatra-Neamt!
in al doilea rand cand am vazut cate pregatiri ai facut voi m-am cam panicat si vineri am mai facut unele progrese!
Sa va spun ce am facut eu pana acum legate de nunta:
- am inchiriat restaurantul
- am nasi
- vineri am comandat invitatiile
-mi-am luat doua perechi de pantofiori pt nunta
- am vb la biserica si la starea civila
-mi-am aranjat la coafor
-am facut intalnire cu parintii si am stabilit in princpiu detaliile
In rest la rochie inca sunt in cautari, ma schimb de la o zi la alta; am fost si eu la marrriot la tg de nunti dar mi s-a parut o mare nebunie si nu am vazut nimic care sa imi placa!
Pe de alta parte am in oras doua case mare-Agnes Toma(dar aici sunt prea scumpe rochiile) si Casa Mirandi unde sunt dragutele si la preturi bunicele!
Mirele meu e ocupat deocamdata cu lucrarea de disertatie la master si cu afacerile!
Am o probelema cu verighetele ca nu se gasesc marimi mari pt dragutul meu asa ca va trebui sa le fac de comanda!
Cam atat deocamdata!
Sunt destul de stresata!
Astept mesaje de la voi si abia sa stam la palavre!
va pupacesc!

bine ai venit pesi spor la "pregatiri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata miresici!

Am reusit si eu ieri sa comand invitatiile

nu stiu cum sa atasez ca sa o vedeti si voi????

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Fetelor mi-am luat rochita !!! Si verighetele !!!! Si am mai sters de pe listuta niste "articole": jartelutza, voalul, bombita, tiara, colierul cu cerceii, manusile.

Rochita e super frumoasa ! E de la Agnes Toma, la fel ca si restul accesoriilor pe care le-am luat. Iar verighetele sunt de la Cellini, sunt din aur alb si sunt micute si dragute !

Sunt in al noua-lea cer azi !

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Ce manusi ai ales, scurte sau lungi ?
Cum e rochita ?
Iti doresc sa fii miresica frumoasa !

Pupici,
Iael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Manusile sunt din dantela si sunt scurte. Eu bineinteles vroiam lungi, dar am deja mainile lungi si slabe si manusile pana la cot parca le faceau mai lungi ... [:O] Cand am probat manusi scurte, am vazut ca se potriveau mult mai bine. Ma simt minunat in rochita, parca as fi Scarlet O'Hara !

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

Felicitari Degetzel! Si eu m-am simtit la fel cand m-am imbracat cu viitoara mea rochita. Nu mai voiam sa ies din ea!!

http://photos.yahoo.com/narcesteh
Estera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonitza spune:

Haideti sa va spun ce-am patit eu cu inelul de logodna de la Cellini...imi place la nebunie cum arata aurul alb asa ca iubi s-a conformat si mi-a luat de aur alb...dupa circa 5 luni de zile pur si simplu s-a ingalbenit... si-a pierdut stralucirea si chiar avea niste nuante ciudate de parca era coclit...am mers cu el inapoi...atunci am aflat ca nu exista aur alb ci doar aur galben in aliaj cu alt metal care-l face sa devina alb...iar acea stralucire este data de baia de rodiu in care este bagat care cu timpul (in functie de cat de des este purtat si de ph-ul pielii) se duce si rezultatul nu este delok tocmai placut.
Mai exista si alternativa, daca cuiva ii place mult de tot aurul alb si tine musai sa poarte sa-l duca din 6 in 6 luni si sa-l bage in baie de rodiu...eu am ales alt inel din aur galben si de atunci ma multumesc doar sa admir in vitrine bijuteriile din aur alb....

Mergi la inceput