Miresele anului 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

[quote]Originally posted by Inger alb

As dori, din tot sufletul meu sa fiu si eu in lista dvs. Nunta o am pe data de 20 august(in Romania)
Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.[quote]

Bine ai venit, si eu am nunta pe 20 august! Sa ne povestesti ce pregatiri ai facut pana acum !
Fetelor va intrebam si eu in duty-freeul de la Baneasa (din cartierul francez) se poate intra fara legitimatie? Ca la doua va zic sigur ca nu se intra asa usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by LadyC

Am rugat sa ma lamureasca cineva si pe mine: ce sunt acelea marturii, ce se pune in ele si cand se dau invitatilor? Sa nu mai spun de cardurile de multumire, ca habar nu am ce sunt. La Turnu Severin nu se practica aceste obiceiuri. Va rog, ajutati un biet suflet care nu doreste decat sa-si faca o nunta draguta.

LadyC

Marturiile sunt acele cadouri (mici atentii) pe care mirii le ofera invitatilor. De obicei sunt niste saculeti din tull, organza...sau orice alt material (pot fii si cutiutze din carton...), care contin cinci boboane simbolizand sanatatea, bogatia, fericirea, fertilitatea si viata lunga. Aceste marturii pot fii asezate pe mese...in dreptul fiecarui invitat, sau oferite personal de catre miri...
Cardurile de multumire sunt practic un inlocuitor al acestor marturii...sunt niste cartonase mici pe care se srie ceva de genul: "Va multumim ca ati venit la nunta noastra...bla bla bla..." Anul trecut la o nunta am primit astfel de carduri de multumire pe farfuria in care s-a servit tortul...dar pot fi puse si pe masa de la inceputul petrecerii

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,e targ de nunti la Cluj!!!!!!

Am fost si am vazut rochiile de la Demetrios.!
Astia vor sa ne imbolnaveasca.Am vazut o rochie superba.Avea o trena.......Stiti cat costa?2700 euro!!!!!

Astia isi bat joc de noi.Numai ne facem sange rau cand le vedem.In rest au fost rochite destul de dragute.Am vazut o rochita noua la salonul gabriela,dar era cam mare dupa cat am vazut-o eu,si la cele 46 de kg ale mele si 1.64 inaltime.....Dar raman eu la rochita mea....
Pupici!

RAMON_RAMONEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Catalin te rog imi corectezi chestia cu targ de nunti?Ca eu am scris targ de nuntu.Mersi mult de tot!

RAMON_RAMONEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Ioana81 - Pregatirile, le fac parinti eu doar,banii. Noi suntem in iar, nunta o fac in Romania. Am norocul sa am parinti minunati sa se ocupe ei cu totul! In schimb noi ne-am ales garderopa! Am cumparat pe internet. Am primit comanda in 5 saptamani. Rochile sunt splendide (am 2 alba si rosie). Buchetul il fac singurica.
Fetelor daca, stiti de cand tot vrea sa fiu cununata la biserica..ha, ha !. M-am maritis inca din liceu (nu aveam 18 ani impliniti). Dupa ce am implinit 18 ani am facut cununia civila. De atunci hai ca facem la anul ,la anul dupa, sarcina etc......si in sfarsit a dat Domnul
Debea astept iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Si-l am si pe ingerasul meu micut. Ce fericita sunt anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Catalin te rog imi corectezi chestia cu targ de nunti?Ca eu am scris targ de nuntu.Mersi mult de tot!

RAMON_RAMONEL

Fiecare isi poate modifica un mesaj postat, daca a uitat de scris ceva sau se cuvine o modificare.

Deasupra textului scris se afla un rand cu cateva butoane insirate, fiecare cu utilitatea lui.
Printre ele este unul care semnifica o coala de hartie si un creion.
Cand vreti sa modificati un mesaj propriu, apasati acest buton si vi se va deschide fereastra obisnuita de compunere a unui mesaj. Efectuati modificarile, salvati si gata, am rezolvat simplu si elegant, in loc sa postam mai multe mesaje pana nimerim forma corecta!
In completarea functiei de editare vine si posibilitatea de previzualizare a unui mesaj dinainte de a fi postat.

Recomand folosirea aceleiasi functii de editare si pentru raspunsurile adresate mai multor membri ai forumului.

Va multumesc pentru intelegere! Numai bine

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Fetelor uitati comanda pe ....
http://stores.ebay.com/angelbride520_W0QQssPageNameZl2QQtZkm
Eu am facut comanda acum 3 luni. Dupa cum am mai spus ,au iesit turnate si ieftine . Nu-stu daca pot(ei)trimite in Romania (incercati) Si vedeti sunt foarte multii cu rochii de mireasa!
Daca vreti, va mai dau si......
http://stores.ebay.co.uk/Aumum_W0QQssPageNameZl2QQtZkm
Bafta !! daca vreti si alte modele spunetim .

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sa ne rugam pt. Papa Ioan Paul al-II-lea.......

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Tu pe rochita ta ai dat numai 198 de dolari ??????? Ciudat pt ca rochia e facuta de EddyK si costa 1300 €. Sigur la pret nu au uitat sa mai puna niste zerouri ? Pentru ca uite aici

http://www.eddyk.it/2005/eddyk.htm modelul 723
Ce ziceti ? E acelasi sau nu ? Banuiesc ca acest model este si la Salonul Gabriela... distribuitor EddyK in Romania.
Pupici si astept amanunte

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

salutare! eu abia acum am intrat pe la "botezuri, nunti, petreceri" ca ma preocupa mai mult un bebe:)
noi am facut cununia civila in februarie si as vrea si eu pe lista pt nunta : 20 AUGUST MANASTIREA SUCEVITA/ POPAS TURISTIC BUCOVINA ( www.popas.ro )

eu mi-am gasit rochita la targul de la marriot, la alb si negru...EVIDENT CA A MEA E CEA MAI FRUMOASA! sapt asta o sa ma duc sa o cumpar de la unirea..va pup si raman pe aici, cu voi!

Mergi la inceput