Miresele anului 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia-mihaela spune:

quote:
Originally posted by flafi

Fetelor, intreb peste tot, poate vede cineva mesajul si imi da un raspuns repede: la duty free e nevoie de pile sau nu? ca avem discutii in familie

dianiana ai incercat la Carrefour, Cora etc magazine, cele de sticlarie. Depinde si cat de mari, scumpe etc le vrei tu.

te pupic!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

draga flafi, la duty-free-ul din Herastrau poate intra oricine. Chiar eu am fost, personal, si am luat 10 sticle de whisky. Stiu ca la cel de la Clubul Diplomatilor nu poti intra decat daca esti reprezentant al vreunei ambasade. Nici daca esti CD (corp diplomatic) nu poti intra.
Sper ca te-am lamurit: nu ai nevoie de pile la cel din Herastrau.
va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Hai sa va spun si eu ce am cumparat pt. 100-120 persoane.
-12 sticle whisky (JB 0.75ml)
-6 martini alb (1 litru)
-(deocamdata) 100 sticle vin alb Prahova Valey (Sovignon Blanc)
-12 sticle de vin rosu Prahova Valey (Cabernet Sovignon)
-24 sticle de sampanie (Panciu)
-4 bax-uri bere Tuborg
-4 bax-uri Pepsi
Vreau sa mai iau niste vin alb, 2 bax-uri Pepsi si 4 de Fanta. Apa este din partea restaurantului. Ce ziceti de cantitati? E bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

miresici dragi - accizele la alcool se maresc pe plan international. deci bauturile vor pleca mai scumpe de la producator, asta insemnand o crestere a preturilor chiar si in duty free. cresterea nu va fi foarte mare, dar la cantitatile de la o nunta, fiecare euro conteaza. bauturi mai ieftine decat in duty free nu se gasesc decat daca sunt contrafacute. si sunt pe piata foarte multe contrafaceri... grija mare la etichete. daca sunt marcile johnnie walker, j&b, baileys, smirnoff, pe timbru trebuie sa scrie gfs distribution, care sunt distribuitorul unic in romania. pentru restul nu stiu. oricum, pentru siguranta, ar fi bine sa le luati din duty-free daca puteti. spor la cumparaturi!

andreea - da, cu aparatul digital se pot face fotografii asa cum vrei tu, daca este un aparat performant. un sfat - sa te indepartezi de subiect si sa faci zoom (la maximul pe care ti-l permite aparatul). focalizezi si faci poza. sa imi spui daca ai reusit. pupici.

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurash spune:

In plimbarile mele pe site-uri am gasit ceva ce poate va intereseaza:
www.bomboniere.home.ro
Sper sa va ajute
Bafta

Nu suntem complet inutili..cel putin servim de exemplu negativ pentru altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele scumpe, imi spune si mie cineva cum ajung la duty-free-ul din satul francez? Pt ca am mers azi cu iubi meu dar nu l-am gasit. Sa-mi explice si mie cineva ca la copii mici cum ajung. sau macar cum se cheama strada sau un reper ceva. Eu nu prea cunosc Bucurestiul pt ca sunt din Constanta si stau in Buc din 2000.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eu imi "fac" fotografiile cu ajutorul unui program,se numeste "ACD Photo editor"...Adica,fotografiile sunt facute normal,iar apoi,cu aj. ac. program le modifici cum vrei tu(imagine in oglinda,incetosat fundalul,pete de lumina,puzzle,alb-negru...
Aparatul in nici un caz nu ar putea sa faca toate astea...

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Vrabiutaiti multumesc pentru sfat. Abia astept sa ajung acasa si sa incerc. Te tin la curent...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaCristina spune:

leyla - in niro trebuie sa te duci foarte de dimineata, eu am fost acolo la 7 dimineata si deja este multa lume, ei au programul de la ora 05:00 - 15:00 si deja pe la 13:30-14:00 se cam pleaca de acolo. Eu am fost de fiecare data cu masina si daca mergi pina in spate de tot (si asa de dimineata) vei gasi cu siguranta locuri de parcare (trebuie sa treci de niste paznici care-ti cer cer o taxa de intrare de 20.000 lei si ii intrebi pe ei unde mai poti parca).
bravegirl - la duty free-ul din satul francez ajungi asa: cum ajungi la ambasada chinei (pe drumul care vine de la televiziune) o iei pe strada aceea care ar ambasada chinei in dreapta si terasele din herastrau pe stinga.
- mergi tot inainte, vei trecepe linga niste blocuri nou construite vopsite in galben si cu termopnae si la un moment dat cam aproape de capatul acestei strazi (cred ca penultima sau chiar ultima strda unde poti face la dreapta), exact cum faci dreapta si intri pe strada respectiva ai sa vezi scris pe gardul din partea sitnga un panou mare cu verde pe care scrie LE CLUB si are o sageata.
- mergi inante pina te obloiga drumul sa virezi la stinga si vei vedea inca un panou.
- cum ai facut stinga mai mergi cam 50 de metri (cred) ai sa vezi pe partea stinga o cladire foarte mare, cu parcare in partea stinga, este vopsita intr-un galben murdar (parca).
- duty-free-ul este la subsol, trebuie sa cobori niste trepte, cum stai cu fata la cladire ai sa vezi o pancarda alba scrisa cu albastru pe care scrie ALLIANCE DUTY FREE!!

Sper ca am fost destul de explicita!!! Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katle spune:

Multumesc mult iepurashpentru site-ul www.bomboniere.home.ro, deoarece am gasit acolo chestii interesante si chiar am sa trimit un email sa vad ce preturi au.
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katle spune:

Pentru cine e interesat, vizitati site-ul : www.ab-artebomboniere.it,
au niste modele dragutze de marturii.
Catalina

Mergi la inceput