HELP!1! Cat timp misca bb ?

HELP!1! Cat timp misca bb ? | Autor: Iuli

Link direct la acest mesaj

Va pupicesc pe toate si pe toti bebelusii vostri !
Sunt insarcinata in patru luni si o saptamana, iar bb al meu a inceput sa miste acum trei saptamani. Problema mea este ca sunt zile in care pot jura ca voi naste un al doilea Hagi, atat de tare ma loveste, dar sunt zile cand de abia il simt si in aceste perioade ma sperii. Va rog sa ma lamuriti si pe mine, mai ales cine a trecut prin aceste momente unice in viata, cand trebuie sa ma nelinistesc, sau cand trebuie sa intru in panica daca nu-l mai simt pe bb ? Este normal ca la inceputul sarcinii sa-l simt mai putin si apoi, pe parcurs din ce in ce mai tare sau invers ?
Va multumesc tare mult pentru timpul acordat si va doresc la toate si la toti toate fericirea si iubierea din lume. VA PUP
P.S. Pentru Luizax, Floare de colt, Pisicuta etc. (sa ma ierte celelalte persoane pe care le-am uitat) in legatura cu subiectul "VREAU SA-I SPUN SI-MI ESTE TEAMA !"
I-am spus fetelor notarului si m-a felicitat cum numai cineva care se bucura intr-adevar poate s-o faca. L-am anuntat in ziua de Sf. Ion si mi-a spus ca de acum incolo sa nu mai pun nimic la suflet legat de birou si sa am grija sa "faca puta armata cu bine" - l-am citat, ca pot lipsi cand mi-e rau etc... Ati avut mare dreptate. Va multumesc inca odata pentu incurajarile de atunci !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligiacobalt spune:

Buna
Eu as vrea sa spun ca sunt in 4 luni si pana acum nu am simtit nici o "activitate" din partea bb-ului. Deci nu cred ca ar trebui sa iti faci griji.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

La inceput se simte doar un pic, apoi incepe sa dea serios, apoi chiar la sfarsit se mai calmeaza, ca nu mai are loc. N-ar trebui sa treaca mai mult de 24 de ore in care sa nu miste deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Danutz puiutz a miscat pe la 17 saptamani. La inceput il simteam ca pe un pestisor care pluteste de ici-colo mai mult seara, cand ma culcam in pat. Iar apoi intensitatea miscarilor a crescut, astfel incat pe la 35-40 saptamani, ii vedeam si calcaiul bine conturat prin piele sau poponetul cand se intindea, ca nu mai incapea saracu'. Erau zile cand facea sport la maxim si eu saream ca arsa din scaun la birou, dar erau zile cand statea linistit in banca lui ca deja ajungeam sa-mi fac griji ca e prea cuminte.

Nu-ti fa griji, totul va fi ok. Sarcina placuta si nastere usoara! Bucura-te de aceste clipe, caci sunt unice!!!

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna iulia, bobi sunt. eu o simt pe bebita dansatoare (cai am fost la echo ieri si este fetita!!!) de foarte multa vreme. si la echo cand ma duc se misca non-stop, e foarte vivace. nu cred ca trebuie sa iti faci griji. se mai odihnesc si ei din cand in cand, apoi iar o pornesc la joaca, cu jucaria lor preferata - cordonul ombilical. deja m-am obiscnuit cu miscarile ei. ai sa te opbisnuiesti si eu, o sa incepi sa intuiesti.
va pupic si mai vorbim

bobi si o bebita dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si bebita mea va fi dansatoare!!! propun sa facem deja inscrierile pt o trupa de dans :) poate detronam "baletul rusesc":).si alexuta misca mult in unele zile, iar in altele este lenesuta.eu ca sa testez ca exista ceva activitate in burtica m aintorc intr-o parte si imediat incep ghionturile si pumnisorii sau piciorusele:)
am observat ca misca multisor dupa ce mananc dulce...oare simte? nu stiu, dar asa o pacalesc pe mama, care mi-a cam pus restrictii la ciocolata:)

ariel

Mergi la inceput