Constipatie la bebe mic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

salut! daca il alaptezi pe bebe, este din cauza alimentatie tale. poti sa incerci sa ii dai ceai babycalm (NEINDULCIT!), sau sa il bei tu. nu manca salata verde, sau varza, sau frisca, fasole, etc etc, lista cu alimente interzise este mare. masajul pe burtica ajuta, flexarea picioruselor, baita.daca este grav, merge si termometrul in fundulet, poate s-a intarit ceva acolo si ii e greu sa dea dopusorul afara. sau in cel mai rau caz, supozitorul cu glicerina, dar numai in cazuri de urgenta!!!
bea tu multe ceaiuri, de musetel, babycalm, mananca supe, fa miscare, mananca iaurt.
Ioana mea face cachita numai in pampers curat, si tinuta in brate.ne spune inainte ca vrea (olita, venim!!!).cand se screme bebita, mangaie-l, fa masaj usor pe burtica.
va doresc sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

I-am dat doua lingurite de suc-portocale si grapefruit- si, pe linga ca i-a placut foarte tare, a reusit sa scape si de chin! Multumesc mult pentru toate sfaturile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Any71 spune:

Cu o lingurita zeama portocala la 30 ml. apa fiarta si apoi racita ai rezolvat problema daca tot eincearca cu 2 linguriti la 30 ml. apa fiarta asa mia sugerat md.si a mers mia zis ca asa e natural,supozitoarele nu sunt tare bune.Multa sanatate.


ANYSAMUEL(30 09 2005)

Mergi la inceput