contractii dureroase ale sanilor in sarcina

contractii dureroase ale sanilor in sarcina | Autor: carrie

Link direct la acest mesaj

buna dragutzelor,
am si eu o intrebare legata de durerile de sani in timpul sarcinii.stiu ca sunt normale, nu ma plang .dar eu am si o secretie(zice dr normala, de colostru) dar care apare de multe ori pe zi in urma unei contractii dureroase si scurte a sanilor si a ...sfarcurilor.
am 23 de saptamni acum, am tot citit ca pot aparea aceste secretii dar nu se pomenea nicaieri ca ar fi insotite de aceste contractii dureroase si nici cat ar trebui sa dureze...pina la nastere?voi mai avea lapte dup-aia?
help

si daca tot va bat la cap sa va mai intreb ceva:e normal sa-mi curga destul de des sange din nas?mentionez ca sunt hipotensiva,daca are asta vreo importanta

va multumesc

cris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Carrie, scuza-ma ca nu iti raspund la intrebarile tale, ca nu sunt inca insarcinata, dar am citit ca tu ai avut ciclu o luna peste sarcina. A fost normal? Adica cantitate obisnuita, culoare la fel, chestii din astea. Si mie ca si lui Mihi, mi-a venit pe 29 dec. si mi-a venit din nou pe 24 ian, dar nu cantitate normala, adica adunat au fost 2 zile, care de fapt s-au intins pe 5, adica in prima zi putin pe urma 2 zile pauza si inca putin ultima zi. Nu stiu ce sa cred de vreo 2 zile ma dor si sanii,test nu mi-am facut. Eu am intrerupt pastilele in noiembrie, poate sa fie asta o cauza, adica ca este dereglat nu ca timp ci ca, cantitate? De de venit mi-a venit cand trebuia.
fetele dati si voi o parere, va rog mult, cred ca zilele astea o sa-mi fac totusi un test, dar pana atunci va rog mult o parere.
Cu drag, Mada
Eu nu am cum sa scriu foarte des, doar daca apuc sa va citesc la 2,3 zile. Scuze ca nu am mai postat nimic de mult.
Mie mi-a curs sange din nas acum vreun an destul de mult, mi-am facut niste analize si doctorita mi-a spus ca este pe fondul unei raceli, fusesem racita rau cu vreo luna inainte si ca s-a sensibilizat o vena de la suflat nasul des. Ai fost racita in ultimul timp?
Multam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna mada,
ca sa raspund la ce m-ai intrebat , da mi-a venit un ciclu destul de normal peste sarcina.la mine problema e ca era cam neregulat si se presupunea ca voi ramane greu insarcinata dar s-a intamplat cam in 4 luni.
insa dr mi-a zis ca e absolut normal ca mi-a venit asa si ca nu e nici o problema.si ,da si intreruperea pastilelor deregleaza ciclul dar nu te costa nimic sa faci un test ca sa stii sigur.
iti tin pumnii:)

dar la problemele mele nu vrea nimeni sa raspunda,sunt unicat ca ma confrunt cu ele??pleasee...




cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sumisa spune:

Carie si mie secretia lactata mi-a pornit pe la 30 saptamani. Tot asa insotita de dureri ale sanilor, contractii cum le numesti tu.Este absolut normal, nu-ti fa nici o problema. Asa am avut si la prima sarcina(chiar mai devreme atunci) si am avut lapte destul pentru o bebita ultramancacioasa.
Acum cam de 2 ori pe zi am dureri de sani si imi curg. Ca sa evit sa mi se intample asta la lucru ( e tare neplacut ca imi vine tot mereu sa duc mana acolo) dimineata la dus incerc sa storc colostrul si pana dupamasa nu mai am probleme.
sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si eu sunt in 31 sapt. si de vreo luna mi-a aparut colostrul insotit de dureri de sani. de fapt, pe mine m-au durut sanii tot timpul sarcinii, iar primele 2 luni abia suportam durerile.doctorul mi-a zis ca este normal , datorita secretiei de hormoni (prolactina).

ariel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Pe mine la prima sarcina m-au durut sinii mai tot timpul.IAr acum la a doua sarcina de cind am inceput sa-mi fac masaj la mameloane (nu prea am inteles bine de ce trebuie facut)nu mai ma dor.Colostru imi curge ,in schimb mi s-a inmuiat sfircurile si sper sa nu mai am dureri atunci cind ma trage bb de ele.NAstere usoara!


Lidia si DAvid D.

Mergi la inceput