Miresele anului 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
AngeliquedeS spune:
Roxygeo, ai perfecta dreptate, daca o tinem asa, nu ne mai maritam niciodata, ba ca e cocosul, ba ca e cainele, ba ca nu stiu ce. Si in fond chinezii nu au decat sa creada in chestiile astea, ca doar e calendarul lor. Asa ca, fetelor, hai sa ne bucuram de nunta si de pregatirile ei.
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
zozela spune:
Floricika si eu sunt tot leoaica....
Ce prostii sunt astea cu anul cocosului....duceti-va si voi si spuneti-le lor despre bradul de nunta sa vedem ce zic...(o prostie,apropo,si asta cu bradu')
http://community.webshots.com/user/zozela
roxygeo spune:
Corect!
Ce stiu chinezii, sau celelalte etnii care fiecare in parte are traditiile si obiceiurile ei, religia ei?????????
Noi romanii avem obiceiurile nostre, traditiile noastre si superstitiile noastre. NU CREDETI CA NE SUNT DE AJUNS ALE NOASTRE????? suntem si asa indeajuns de stresate nu ne mai trebuie ale altora!
Si vorba aceea daca e sa tina casnicia tine, daca nu nu, indiferent de toate!
Va pupicesc
roxygeo
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by zozela
Sa va zic ce am cumparat ieri:
-cocarde
-baloane in forma de inimioara pt.scra blocului
-bombonele pt. marturii(colorate)
-vinul
-sampania
-lumanari pt.sfetnice(pt.restaurant)
Am comandat:
-husele pt.scaune si toate cele necesare pt. decorul salii
Ahhh...ce sentimente m-au incercat...sa stiu ca le fac pe toate pentru nunta noastra...
Felicitari.Da shtiu ca ai fost harnicutza nu gluma.Ce fel de bomboane ai luat pentru marturii?Shi ce fel sunt cocardele.Sunt curioasa, pentru ca eu m-am hotarat sa-mi fac singura shi cocardele shi marturiile.La marturii am gasit un model dragutz, asha ca nu-mi ramane decat sa iau bomboanele.Cu cocardele e mai greu, pentru ca am luat doar trandafirashii, dar nu shtiu ce fel sa le fac.Nu m-am hotarat la un model anume.Daca avetzi vreo sugestie v-ash fi recunoscatoare.Eventual nishte poze???????Sau cer prea mult?
va pup
roxygeo spune:
roxy79ro
Si eu mi-am luat tot niste trandafirasi micuti pentru cocarde, si am mai cumparat panglica subtire alba (erau mai multe variante la mercerie: aurii, argintii, cu dunga colorata pe margine si i le-am dat unei prietene sa mi le faca, avind in vedere ca eu sunt antitalent. Poze n-am, pot doar sa-ti spun ca vor fi niste floricere micute cu fundita.
Pupici
roxygeo
zozela spune:
Multumesc Roxy79ro!
-Bomboanele pt. marturii le-am luat de la Metro si pe punga scrie:"Drajeuri fructe"(cu aroma de portocale,mere,zmeura,lamaie,coacaze negre,banane)!Sunt pungi de 500 de grame si sunt vreo 300 de bomboane(le-am numarat)!
-Deaspre cocarde,ce sa zic,si eu am vrut sa le fac singura,dar m-am razgandit...si le-am cumparat pana la urma...
Au forma de funditza...sunt micute,din satin,si au un "micro"trandafiras in mijloc...Eu le-am luat culoarea untului(sa fie in ton cu rochitza),dar erau toate culorile...
Daca tu ai deja trandafirasii,iti sugerez sa cumperi panglica din satin(exista "la rola"),sa faci fundite si apoi sa aplici trandafirasul...Am desfacut o cocarda de-a mea special...si pot sa-ti spun ca trandafirul e lipit...
Roxygeo
roxy79ro spune:
Tizo, itzi multzumesc mult de raspuns.O sa le fac shi eu la fel.Probabil voi lua pamblica verde, ca sa fie in ton cu aranjamentul localului shi gata, am rezolvat problema.Pana la urma nu shtiu cine o sa dea asha mare importantza cocardelor ca sa ma apuc eu acum sa-mi zbat creierii cu cine shtie ce modele.
roxy79ro spune:
Zozela mersi de raspuns.Shtiu de bomboanele alea.Shi eu le-am gasit in Metro.Am luat o punga shi am mancat-o deja .Chiar ma gandeam eu ca este vorba de aceleashi bomboane cand ai zis ca-s colorate.Shi mie mi s-au parut potrivite shi ma bucur sa aud ca a mai avut shi altcineva aceeashi idee.Ma gandeam ca arahidele glazurate sunt mai pretentzioase, pentru ca nu ai de unde sa shtii daca sunt sau nu rancede shi te potzi face de cacao.
In ceea ce priveshte cocardele se pare ca asta e modelul la moda.O floricica shi o funditza .Asha mi-a spus ca shi le va face shi roxygeo.
va multzumesc mult fetelor shi va pup
vmariejeane spune:
Babyroxx condoleantele mele!!!
Doamne fetelor multe mai scrieti intr-o zi. Nu am apucat sa citesc ieri si deja suntem la partea a10-a.
Sambata ma duc prin oras sa ma uit de invitatii si eventual sa vad unele modele de rochii. Cine stie. Dar cred ca acum cu targul asta va fi nebunie mare, vor spune toti ca noile creatii vor fi la Marriot.Dar sa vedem.
In rest, cam atat.
ioana_pisi spune:
multumesc fetelor
nu sunt superstitioasa si chiar ma enerveaza sa vad ca toti vin cu tot felul de tampenii, dar eu ii las in pace. nu am sa-mi aman eu nunta pt niste superstitii!!!
apropos si eu sunt leoaica... asa ca.. daca ar fi fost sa ma iau dupa vorbe si toate nebunelile nu ma mai maritam mai ales ca eu si iubi suntem doar de 11 luni impreuna si toata lumea.. ca stai sa va cunoasteti mai bine, ca nu stiu ce.... da ' stau 5 ani inainte ca sa-mi dau seama ca de fapt... nu e ceea ce vreau... eu ma marit si gata... si abia astept!!!!!!!!
am rezolvat aproape totul pt nunta, ne mai trebuie doar cocardele si bomboanele pt invitati... in rest e totul pus la punct...
NU MAI AM RABDARE!!! VOI MAI PUTETI? ASA VREA SA ADORM SI SA MA TREZESC PE 12 IUNIE...