Miresele anului 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Multumesc de urari.
Sunteti niste dragutze!
Am inceput si eu sa imi caut rochie de mireasa.
Am intrat si eu la Rafael, ca tot ati zis atatea lucruri bune despre el si desi nu mi-a placut nimic din ce aveau ei expus, am discutat cu patronul despre cum si din ce material vreau rochia si m-a dus prin toate incaperile magazinului, mi-a aratat materiale, modele, foarte serios domnul respectiv.
Poate ca daca tot nu-mi gasesc model gata facut pe placul meu o sa apelez la ei sa mi-o faca la comanda. Desi mi-e frica. nimic din ce mi-am facut vreodata la croitoreasa nu mi-a iesit cum am vrut.
Cand o sa incep serios sa caut rochie cred ca o sa mor de nervi. Nimic nu-mi place.
Offf!

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetelor, nu ma speriati atat de tare cu sectorul 3!!!! Chiar asa de grava este situatia? Sa-mi petrec noapte dinaintea nuntii (cununiei civile), in strada, pazind gardul ??? E drept, pana la nunta mea, mai e timp, dar, parca poti stii...
Degetzel, la ce departament esti? Eu am o prietena care lucreaza in hotel, cine stie, poate va cunoasteti

http://community.webshots.com/user/krelia7806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Intra-adevar fetelor, in plin sezon de nunti este foarte greu cu programarile la cununia civila. Exemplu clar: Am o cunostinta la sectorul 5 si cand a auzit ca avem nunta pe 20 august, m-a intrebat daca ne-am facut programarea la starea civila. Noi, naivi, i-am spus ca noi stim ca trebuie sa mergem cu 14 zile inante ca nu se poate inainte. Ce sa mai, a ras de noi si a zis ca ne programeaza ea. M-a sunat ieri si mi-a spus ca are liber la ora 13. Noi vrem la ora 11 si i-am zis ca e tarziu la 13. DAR......NU ERAU LOCURI INAINTE DE ORA 13!!!!!!! nu mi-a venit sa cred! Mai sunt 6 LUNI pana atunci si deja programarile sunt facute! Am noroc ca pila e "serioasa" si pana la urma ne va aranja pana in ora 12....sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Nu ma baga si pe mine nimeni in seama... nu vreti sa vorbiti si cu mine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Bine ai venit in randul miresicilor Dilaural! Normal ca te primi si te bagam in seama!Pai, pentru incepu poti sa ne spui in ce stadiu esti cu pregatirile, daca ti-ai luat rochie, vereghete, costume, cocarde, invitatii.....ho ho si cate si mai cate..
Miezure, CASA DE PIATRA si abia asteptam foto si impresii! Sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

Dilaural bine ai venit!! Spor la pregatiri! Sa ne spui si noua cum iti organizezi nunta, ok? Sa fie intr-un ceas bun!

Estera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by dilaural

Nu ma baga si pe mine nimeni in seama... nu vreti sa vorbiti si cu mine???

Bine ai venit iubitzica!!!! Te-am trecut si pe listuta!!! Cum sa nu te bagam in seama???? Povesteste-ne si noua cum stai cu pregatirile... Vad ca faci la Casa Iancului, cunosc foarte bine zona dar nu am intrat niciodata in restaurant. Cat este meniul si care sunt conditiile?

Pupici

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

salutare,
eu nu am mai scris asa, cu amanunte pentru ca sunt deprimata; pregatirile astea de nunta cer mult timp, relatii, informatii, bani; eu am treaba la serviciu si am mai lasat pregatirile;
in fine, sper sa ma descurc bine;

dilaural, bine ai venit! o sa iti prinda bine sa ne urmaresti pentru ca ne ajutam una pe alta; eu te ajut si daca ai intrebari sa imi zici mai ales ca suntem vecine, cred; si eu stau cam pe langa biserica Balaneanu, la Vatra Luminoasa. eu o sa fac la biserica Dichiu, asa mi-a placut mie!

miezure, sa ai o zi frumoasa sambata si sa iasa super; asteptam povestiri si poze! sa fie intr-un ceas bun!!!

fetele ne intalnim la targ? sambata, da?

dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Dilaural bine ai venit printre noi
Te asteptam cu amanunte...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Yupiii... ma bucur mult sa vorbesc cu voi...
Va urmaresc de ceva vreme dar nu am avut timp sa ma inregistrez... si toate astea...
Pregatiri??? Eu zic ca stau bine...
Restaurant - Casa Iancului - avans dat
Biserica - Balaneanu - avans dat si aranjat ora
Starea civila - mai astept un pic... dar am relatii hihihi
Verighete - azi au venit... abia astept sa le vad
Rochitza - inca nu m-am decis... sunt pretentioasa... si tare mi-e teama ca daca o ia de acum pana in sept. o sa ma plictisesc de ea si o sa mai vad 1000 de modele care imi plac mai tare
Tortul - ales model si comandat. De fapt va fi cadou...
Invitatii - am vazut ceva tare dragutz la targul de la Sofitel...
Cocarde - in functie de rochita
Muzica - am DJ-ul de la Clubul Diplomatilor (care e tare bun) si il mai am si pe un unchi de-al iubitului meu care este "muzicant" ca nu prea merge lautar. Adica e mai stilat... De vreun an canta numai la Ibiza si Madrid (in restaurante). Si va asigura si el cateva momente artistice
Cameraman - totul este ok. 110 euro. Eu zic ca-i chiar bine
Pozar - avem pe cineva, dar mai vedem...
NASII - prietena mea de 15 ani vechime care a plans cand am intrebat-o
Flori - avem pe cineva in Amzei care ne va face si buchetele si lumanarile
Marturiile - nu prea sunt hotarata. Poate imi recomandati voi ceva de bun-gust
Baloane - la fel, astept sfaturi...
... eee... daca n-am acoperit tot, va mai povestesc eu pe parcurs...

Mergi la inceput