Miresele anului 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
ooana spune:
Krelia, tocmai m-am uitat la pozele tale pe acre le-ai facut la targ si am vazut o rochie care e asa cum imi doresc eu!
Daca te rog multtttttttttt .... faci un efort de memorie sa-mi spui aproximativ ce pret avea, sa stiu la ce sa ma astept! - poza nr.03190003 rochia din dreapta cu corset de dantela.
PUSI
ralu_trancu spune:
neata. azi am o zi tare plina, dar trimit pozele, nu-i problema.
voi ce feceti? va bucurati de vreme buna?
Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti
gandurile pretioase pe care le ai. Octavian Paler
Giova spune:
neatza fete frumoase!!!
am asa de mult de lucru azi incat nu stiu cate mesaje voi trimite. Dar imi voi gasi ptimp, promit.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
krelia spune:
daii, inchipuie-ti ca eu il zapacesc de anul trecut, de prin octombrie Sa stii ca si noi ne-am gandit sa facem cununai civila in alta zi, ziceam noi poate chiar cu o saptamana inainte, poate chiar intr-o vineri, dupa-amiaza..dupa serviciu, tinanad cont cava fi intr-un cadru restrans (familia si cativa prieteni), insa acu', mi-a mai venit o traznaie...ce-ar fi daca as face cununia spre sfarsitul lui 2005? ...cred ca o iau razna, fetelor, pe bune!
uf, ooana, stii ce m-ai lovit la faza asta? habar n-am cat era rochita si zau daca mai stiu de la ce firma era ..imi pare tare rau dar, facem niste voodoo, fierbem niste radacini, o mica si trebuie sa gasesti una asemanatoare, nu?
I wanna lay you down in a bed of roses.......
Giova spune:
nu o iei razna Krelia. chiar si eu am discutat cu al meu baiat, sa facem cununia civila anul asta. tot asa intr-un cadru restrans. cine stie? ne mai gandit. daca avem nevoie de vreun credit de la banca, sigur o facem anul asta.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
krelia spune:
Al meu, nici macar nu stie, ca doar mai devreme imi veni ideea..ia, ca-i arunc pastila diseara...la masa ...daca nu se ineaca, inseamna ca mai sunt sanse!
Ce tare sunt!
I wanna lay you down in a bed of roses.......
daii spune:
Fetelor, fetelor, nu-mi dati idei, ca mie nu-mi trebuie mult, si parca ma si vad ca-l tarasc pe iubitel saptamana viitoare la primarie!!!!
Oricum noi avem antecedente de genul asta (ne pregatiseram pt logodna, dar.....nu am mai putut astepta si ne-am logodit de ziua mea, in blugi si cu tanti de la lumanari, ca martor)
Acum serios vorbind, noi asteptam sa scapam de rate la banca, sa putem face cununia (asta ca sa fiu sigura ca sunt luata) si apoi vom face si nunta, probabil in vara.
Pupicei multi
pupici multi de la o viitoare mamica
ralu_trancu spune:
eu sunt sigura ca le fac amandoua in aceeasi zi casa nu dau 2 petrecerisi, noi am gasit o banca care da credit pentru cuplu fara acte , doar pe declaratie pe proprie raspundere,
ralu_trancu spune:
am steluta!!!!!!!!
daii spune:
Ralu, spune-mi si mie despre ce banca este vorba. Scrie-mi PM, te rog, si noi avem nevoie de asa ceva. si asta ar fi unul din motive pentru care tooooooooooottttttttt intarziem cu nunta.