Bebelusi de iulie-august 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI ROBERTA !!!!!Multa sanatate si tot ce-ti doresti .. si Bafta la examene !!!!
va pup mamici .. o zi buna va doresc si copii mancaciosi si dormiciosi .. cu vremea asta de afara nici nu vad cum ar fi altfel ..


Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Neata,dragele mele,ne-am speriat degeaba,nu a facut temperatura;a plans un pic pe la 1,i-am dat Nurofen(parea ca o doare ceva)si s-a potolit,s-a mai trezit la 4pt putin lapte si apoi la 7,30 si la ora asta inca mai doarme.
In schimb mi-a facut alta,am postat eu un subiect la "parintii intreaba..." cum ca vomase si-i dadusem dovleac cu galbenus si toata lumea a dat vina pe dovleac,e se pare ca de fapt este de vina galbenusul,pt ca ieri am incercat si iarcu un jet de ziceai ca-i fantana arteziana,mititica lu'mama.Cred ca o sa ma duc sa-i fac o ecografie,s-ar putea sa aiba bila lenesa si in felul asta daca tot continuu cu ou pot sa-i dau ficatul peste cap.De,trebuia sa mosteneasca si ea ceva de la mine...
Hai ca v-am umplut cu ale mele,sa mai tac,zic.

Roberta,LA MULTI ANI,pentru cele 35de primaveri,cica pe la varsta asta incep oamenii sa se coaca,ce zici simti ceva fierbinteala?
Ana,bine ai revenit si te asteptam la Bucuresti.
LIA,uite ce am gasithttp://www.naturaplant.ro/produse/659/Herpestop

Va las,cred ca am auzit un gangurit,s-a trezit moata.



Andreea Banica mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neata!

LA raport: Vicu nu mai muceste, nasu' s-a desfundat, a impartit raceala lui in mod egal la mami si la tati, dar a ramas cu o raguseala nasoala. Acu cand canta si vorbeste parca sta ascuns intr-un butoi. Asa ca mi-am revenit cu somnu'... doar neuronu saracu' a ramas inca in expectativa. Demonstratie sigura ca nu mai are nik este capacitatea motrice care a revenit la normal, adica 120%. Ca atare am fost solicitata de catre tati sa vin urgent acasa pentru ca deja a obosit. Sper ca de acum sa se regleze si cu mancarea.

Va multumesc de gandurile bune si de grija.

Papa, ai fost taaaare cu beutura...
Doamna Bibi, imi pare tare rau de ce ti se intampla. Poate ca mai merita o incercare cu un ajutor specializat, dar daca tu crezi ca e degeaba atunci fruntea sus! Bogdanel va creste bine langa tine. Si avem inca o viata inainte! Pupe si mult curaj.
Cori, mama, am incercat sa iti trimit "codul" pe adresa de ym da' n-o mers. daca mai ai si alta adresa... Pupe la Eva si la Mara.
FETELE DIN DRUMU' TABEREI: si io, si io!!! Mai mult in we si astept cu nerabdare vremea calda! Asta vara stateam cu orele pe acolo... Hehehe, ce gashca s-a facut...

O zi buna si un we minunat!



Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi LA MULTI ANI MAMA!!!!!! (pfff, perdusem din vedere!!!) sa fii sanatoasa si sa iti mearga toate asa cum iti doresti!!!! si numai 10 in sesiune!!!!
Andreea....nu are nici o legatura o farima de galbenus cvezica biliara. pur si simplu nu ii place. mai incearca cite putin mascat, daca nu...mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Roxi , multam fain !!!!
La noi in bloc se instaleaza tevile de gaze pentru centrala si fibra optica .. este un infern .. afara ploua .. deci suntem sechestrati in casa ...
pupic

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata la toata lumea si LA MULTI ANI pentru Roberta! Multa sanatate, fericire si numai bucurii in viata!
Cu vremea asta urita de afara nu am nici un chef sa ies cu puiul la plimbare - dar poate se mai opreste si iesim si noi dupa-amiaza ca urasc sa stam inchisi in casa...
M-am uitata pe lista cu bebeii si vad ca sunt deja multi cu dintisori - la Stefan s-a latit gingia si se vad niste semne albe, dar nici urma de dintisori - oricum daca se mosteneste treaba asta si el seamana cu mine, pina la 10 luni nici n-o sa vad vreo urma de dinte!
De la o vreme nu vrea sa imi mai manince masa de fructe de la 10 - ma chinui cu el si abia de maninca 4-5 lingurite. Asa ca i-am adaugat in cerealele de seara si o jumatate de banana si vad ca asa maninca - dar tot nu stiu ce sa fac cu masa de la 10 - parca nu i-ar fgi foame desi prima masa o are la 6...
Si inca ceva - voi le dati apa la bebei? Eu nu i-am dat pina acum si de cite ori incerc, refuza. Soacra-mea si mama ma tot bat la cap (stiti modelul...) sa-i dau, ca are nevoie si de apa - dar daca el nu vrea?? Nu vrea nici macar sa bea cei 50 ml de suc indoit cu apa pe care obisnuiam sa il dau acum citeva luni pe la ora 4 dupa-amiaza.... Ce sa-i fac??

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Nici a mea nu bea apa,eu cred ca pur si simplu nu-i trebuie,ei stiu mai bine. Fetele,cum arata mango?!E ala cu sambure mare?E bun pt bbi?Ca daca e ala,mie nu mi-a placut de loc.Sa pun sau nu sfecla rosie in supica?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Ana, bine ai venit si te mai asteptam sa ne spui de Raluca!

Roberta, La multi ani! sa va creasca puiutzul mare si sanatos! Si bafta la examene!


Ce ne facem, ca apropos de mancare, si noi ne incadram la categoria fetitze, ca mai mult de 100 nu vrem sa mancam nicicum!

Dar a inceput si el sa se prinda de mine ca sa se ridice in picioare. Nu mai pot sa-l pun in fundulet, ca in sec urmatoare, s-a prins de bluza mea si e sus.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fetelor, sunt de-atata timp pe forum si inca nu stiu sa imi setez semnatura. vreau sa imi apara in loc de toata adresa de la webshots, doar cuvantul poze... pe care sa dai click si sa ajungi la poze.
cum fac?


marcela si alexandra lia
album: http://community.webshots.com/user/vrabiuta9
povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !
Ramona , poti sa pui puztina , putzina ... dovlecel i-ai pus ?
Nici Luca nu bea aapa simpla .. am incercat dar blehehe .. numai ceiutz sau suc de fructe .. nu mai mult de 70 ml !!!!la atat am ajuns !

Am pus si noi cateva pozici cu noua pozitie de explorat Universul .. sunt ultimele poze din albumul a sasea luna
pupici


Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput